- 21 Kasım 2018
- 260
- 381
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma karmakarışıkKızlarrr siteye ne olmuş yaaa eskiye dönsünnnnn![]()
Benim de bugünlerde biraz belli olmaya başladıTeyzelerimiz bizim biraz karnımız belli olmaya başladı sanki, sizinde belli oldu mu

Benim bundan daha büyük şuan göbeğimTeyzelerimiz bizim biraz karnımız belli olmaya başladı sanki, sizinde belli oldu mu
ama benim normalde de hafif göbeğim vardı onun üstüne hamilelik eklenince sanırım şimdiden 4-5 aylık kıvamında oldumBanada bakar mısınız acaba coj merak ediyorumKız cnm
Benim bundan daha büyük şuan göbeğimama benim normalde de hafif göbeğim vardı onun üstüne hamilelik eklenince sanırım şimdiden 4-5 aylık kıvamında oldum
Benimde birazcık belli oluyor.kilo almadım daha ama hafif çıktı göbekTeyzelerimiz bizim biraz karnımız belli olmaya başladı sanki, sizinde belli oldu mu
Aaa benim miyomum da var solda, ondan oluyor belki de. Hamilelikte o da büyüyecek demişti dr. Umarım sorun çıkarmazlar bize.Benimde solda kistim var canım, iş gördüğümde benimde ağrıyor
Aaa benim miyomum da var solda, ondan oluyor belki de. Hamilelikte o da büyüyecek demişti dr. Umarım sorun çıkarmazlar bize.
Benim de aynı böyle alt karından belirginleşti. Eşim inanmasa da ben anlayabiliyorum dokununca bile farklı.Teyzelerimiz bizim biraz karnımız belli olmaya başladı sanki, sizinde belli oldu mu
Benim de aynı böyle alt karından belirginleşti. Eşim inanmasa da ben anlayabiliyorum dokununca bile farklı.
Çok da tatlı olmuşBen normaldede zayıfım canım öyle çok göbeğim yoktu, 55le hamile kaldım hala aynıyım tek göbek biraz belirdi :)
Çok da tatlı olmuşben de kilo almadım ama göbek aldı başını gidiyor
![]()
Bana doktor spor yapabilir miyim dediğimde yüzmeyi ve yürüyüşü öneriyorum demişti. Şu mevsimde denizden bahsedemeyecegi için havuzu önerdi diye düşünüyorum. Eğer sıkıntı olsaydı klor vs uyarirdi muhtemelenKizlar tatil kasabasindayiz olimpik havuz var ve fazla kimse yok..girsem sorun olur mu ? Saysam suanda derin havuzda 5 kisi vardir ama emin olamadim sezlongta uzaniyorum :)
SelamBende gece bi korktum kızlar, ani ses duyar gibi oldum sonra yataktan ani kalkıp çocuklara baktım ama kalbim nasıl çarpıyordu. Gece biraz iğne batar gibi sancı vardı karnımda şükür kanama yok bişey olmaz inşallah. Böyle ani korkular bebeğe zarar verir mi, birde iki seferdir kilolu bebek gördüm çıplak cinsiyeti göremedim
Benimde benzer göbeğim cıktı bir kilo aldım totalde ama sanki böyle beş kg almısım gibi duruyor :)Teyzelerimiz bizim biraz karnımız belli olmaya başladı sanki, sizinde belli oldu mu
Selam
Gecenlerde bi aksam ıssız gibi bi yolda yürürken yanımdan gecen bisikletli gencler cıglık atıp korkuttu benide ilerde eşim bekliyordu cocukları işaret edip durdurttum basbas bagrındım cocugumu düşüreceksiniz beni diyip hüngür sakır agladım o sinir bozukluguyla :)
Bugun doktor randevum vardı sorduk ona ani korkular düşük veya plesanta patlamasına kadar kalıcı zararlar verebiliyormuş
Aklınızda olsun
Benimde benzer göbeğim cıktı bir kilo aldım totalde ama sanki böyle beş kg almısım gibi duruyor :)
Dün ilk defa bana alısverişe cıkıp pantolonlar aldık :)