Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu konuya girmeyeyim bir hemşire olarak.aşı karşıtlarına karşı asabi olabiliyorum.Bebeğine aşılarını yaptırmamayı düşünen var mı merak ettim![]()
Tabiki yaptıracagımBebeğine aşılarını yaptırmamayı düşünen var mı merak ettim![]()
Bence de her ailenin kendi tercihi yaptırana da yaptırmayana da saygı duymak lazımBen bu konuya girmeyeyim bir hemşire olarak.aşı karşıtlarına karşı asabi olabiliyorum.![]()
Hadi yaa boşuna almayayım o zaman. Ama dışarıda mercimek, pirinç gibi şeyler olursa onları tuzla tuzlayınca gerçekten böceklenmiyor. Ama baharatı filan tuzlama şansımız yok tabiBen lavanta koydum hic bi işe yaramadı
Ya çok kafa karıştırıcı şeyler söyleyenler ama ama ben bu riski göze alamam herhalde, aşısı olmadığı için çocuğuma bişey olsa ömür boyu vicdan azabı çekerimBebeğine aşılarını yaptırmamayı düşünen var mı merak ettim![]()
:) böcek yok bendede işte kelebekler ürüyor boyunaHadi yaa boşuna almayayım o zaman. Ama dışarıda mercimek, pirinç gibi şeyler olursa onları tuzla tuzlayınca gerçekten böceklenmiyor. Ama baharatı filan tuzlama şansımız yok tabi
Kelebek de çok fena dert o yok bari Allahtan bizde:) böcek yok bendede işte kelebekler ürüyor boyuna
Sen yinede dene lavantayı belki işe yarar
Çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda sağlıkla hayırla evladına kavuşursun en son ne zaman gitmiştin kontroleBiraz önce dr dan geldim maalesef bebeğin kalbi durmuş. Birkac gun icinde kurtaj olacagim.
Başın sağolsun cnm Allah inşallah en yakın zamanda acılarını hafifletir yüzün gülerBiraz önce dr dan geldim maalesef bebeğin kalbi durmuş. Birkac gun icinde kurtaj olacagim.
Bence burası bunun yeri değil. Aşı olmamaları için insanları etkilememeliyiz. Saygı duyamıyorum yaptırmayana maalesef keşke devletimiz yaptırım uygulasa diyorum bunun için hatta. Okulllara falan alınmasa aşısız çocuklar. Bakın aşı karşıtlarının bilmediği anlamadığı şey toplum bağışıklığı diye bir şeyin olduğu ve yaptırmayanlar yüzünden bu bağışıklığın düştüğü. Sırf bu sebeple benim ya da yaptıran diğer ailelerin de çocukları tehlikede. Yeni yeni hastalıklar türeyip duruyor. Artık Kızamıktan ölen yokken ülkemizde şimdi ölümler görülmeye başlandı. Hastnede menenjit aşısı olmadığı için ölen kaç çocuk gördük biliyor musunız? Umarım devlet bu konuya el atar yetermce aşısız suryeliden hastalık geçti ztn yavrularımıza. Bar nicelerini kurtaralım. Başka da bir şey demeyeceğim. Son sözümdür.Bence de her ailenin kendi tercihi yaptırana da yaptırmayana da saygı duymak lazım
Canım basın sağolsun.Cok üzüldüm senin hamileliğin bayağı ilerlemişti halbuki yanlış bilmiyorsamBiraz önce dr dan geldim maalesef bebeğin kalbi durmuş. Birkac gun icinde kurtaj olacagim.
Ben kimseyi aşı yaptır ya da yaptırma diye etkileyecek bişe demedim herkesin kendi tercihi dedim ben kendim de yaptırmayacağım demedim sadece böyle bir düşüncesi olan var mı dedim. Aşı yaptıranlarda bağışıklık vardır yaptırmayanlardan etkilenmez zaten olan aşısız çocuklara olur. Hem ben birsürü aşı karşıtı olan hemşire gördüm. Bence her şeye körü körüne inanmak yerine araştırmak en güzeli.Bence burası bunun yeri değil. Aşı olmamaları için insanları etkilememeliyiz. Saygı duyamıyorum yaptırmayana maalesef keşke devletimiz yaptırım uygulasa diyorum bunun için hatta. Okulllara falan alınmasa aşısız çocuklar. Bakın aşı karşıtlarının bilmediği anlamadığı şey toplum bağışıklığı diye bir şeyin olduğu ve yaptırmayanlar yüzünden bu bağışıklığın düştüğü. Sırf bu sebeple benim ya da yaptıran diğer ailelerin de çocukları tehlikede. Yeni yeni hastalıklar türeyip duruyor. Artık Kızamıktan ölen yokken ülkemizde şimdi ölümler görülmeye başlandı. Hastnede menenjit aşısı olmadığı için ölen kaç çocuk gördük biliyor musunız? Umarım devlet bu konuya el atar yetermce aşısız suryeliden hastalık geçti ztn yavrularımıza. Bar nicelerini kurtaralım. Başka da bir şey demeyeceğim. Son sözümdür.
10 haftalik olmasi gerekirken 1 hafta geriden gidiyordu zaten 9+2 cıktı. Bir-kac gün önce de kalbi durmusCanım basın sağolsun.Cok üzüldüm senin hamileliğin bayağı ilerlemişti halbuki yanlış bilmiyorsam
Araştırmadığımı nerden biliyorsunuz? Sizin araştırmadığınıx kesin. Öyle olsa aşılılar etkilenmez demezdiniz. Etkileniyor maalesef. Çünkü aşısızlar arasında yayılan mikroorganizmalar biçim değiştiriyor yenileri türüyor güçlendikçe. Ve aşılı olanlara geçiyor. Yüzlerce hemşire arkadaşım var neyseki aşı yaptırmayana denk gelmedim. Bizim aşısız hastanelerde çalışmamız bile yasak. Kendilerine yaptırırken çocuklarına niye yaptırmasınlarBen kimseyi aşı yaptır ya da yaptırma diye etkileyecek bişe demedim herkesin kendi tercihi dedim ben kendim de yaptırmayacağım demedim sadece böyle bir düşüncesi olan var mı dedim. Aşı yaptıranlarda bağışıklık vardır yaptırmayanlardan etkilenmez zaten olan aşısız çocuklara olur. Hem ben birsürü aşı karşıtı olan hemşire gördüm. Bence her şeye körü körüne inanmak yerine araştırmak en güzeli.
Cnm o hafta plesantaya geçiş haftası. Sanırım geçiş aşamasında sıkıntı olmuş sende. Benim de önceki gebeliğimde öyle olmuştu. İnşallah bir daha yaşamazsın böyle bir durumu. Sağlıkla gebe kalırsın ve anne olursun10 haftalik olmasi gerekirken 1 hafta geriden gidiyordu zaten 9+2 cıktı. Bir-kac gün önce de kalbi durmus
Düşüncelere saygılı olunmadığından sizinle tartışmaya girmeyeceğim. Herkes araştırıp kararını verebilecek kapasitede.Araştırmadığımı nerden biliyorsunuz? Sizin araştırmadığınıx kesin. Öyle olsa aşılılar etkilenmez demezdiniz. Etkileniyor maalesef. Çünkü aşısızlar arasında yayılan mikroorganizmalar biçim değiştiriyor yenileri türüyor güçlendikçe. Ve aşılı olanlara geçiyor. Yüzlerce hemşire arkadaşım var neyseki aşı yaptırmayana denk gelmedim. Bizim aşısız hastanelerde çalışmamız bile yasak. Kendilerine yaptırırken çocuklarına niye yaptırmasınlar Eki Görüntüle 2242061
Çok üzüldümBiraz önce dr dan geldim maalesef bebeğin kalbi durmuş. Birkac gun icinde kurtaj olacagim.
Yok canım o ikili test
Enseye burnuna boyuna bakıyor senden kan alıyor benimki bana hem renkli hem siyah beyaz cocugumu nasıl karın kasılmalarımla sıkıstırdıgımı göstermişti :)
İkiliden bir ay sonrada detaylı ultrasona cagırıp bebegin organlarının olması gerektigi gibimi vs onlara bakılıyor
Bendede kelebek belası var
Cözüm buzdolabı malesef![]()
Biraz önce dr dan geldim maalesef bebeğin kalbi durmuş. Birkac gun icinde kurtaj olacagim.