• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günaydin kizlar,
hepimizin kadinlar günü kutlu olsun:) bugün rüyamda kiz bir bebek gördüm, yaklasik 1 yasinda. annem diye sarilip seviyordum. aceba neye isaret?
Havalianne__ Havalianne__ arkadasim nub´a göre kiza benziyor demisti, bilinc altida olabilir tabi. rabbim saglikla kavustursun hepimizi:) aminnn

Hep bilinçaltı :) bazen rüya terside çıkar canım

Hep bilinçaltı :) bazen rüya terside çıkar canım
cok farkli bir duyguydu canim, rüyamda bebegime sarilinca öyle mutlu olmustumki anlatamam. cok ugrastim rabbim nasip etti cok sükür.
belkide tersi cikar, hayirlisi bakalim bir kac haftaya belli olur sanirim.

Arkadaşlar merhaba ikili testlerimde sıkıntı çıktı 1/329 ne demek anlayan var mı
Senin testin ile aynı sonucları olan 329 kişiden 1 inde bu olasılık var demek oluyor. Yaşa bagl8 benimk8nde de 1/270 cıktı. Seninki de yaşla ilgili olan kısım mi?
2li test tani değil tarama testi. 6ani kesin s9nuc demiyor olasılık diyor.
Doktorun seni nasıl yonlendirirse öyle yaparsın stres yapma hiç.

Arkadaşlar bayağıdır giremiyorsun şimdi biraz geçmiş sayfaları okudum da ikili test sonuçlarınızla ilgili çok bişey göremedim @Ates Bocegi bir tek sen mi genetiğe gönderilen bana de genetiğe göndersek iyi olur dedi 3000tl dedi
Ense sıvısı 1.1 burun kemiği var risk 1/329
Dünden beri o kadar çok ağladım ki
O kadar korkuyorum ki
Benim tüp bebek genetik ayıklama yapılmıştı
6 tüp bebekte kavuşup bu sorunla karşılaşmak yıktı beni Cumartesi gel görüşelim çok gerilme tedbir olarak yapmalıyız dedi ama çok inanmadım
Canım ekonomini çok zorlamayacaksa gönder genetiğe için rahatlasın. Ağlayıp stres yaşayıp bebeğe de stres yükleme.
Arkadaşım gönderdi. Downlu doğacağı kesin ise ona gore çocuğun ortamını ve yaşantısını düzenlerim diye göndermişti o. Genetik testte down çıksa bile aldırmayacaktı bebeğini.
Inşallah sağlıklıdır bebeğiniz.

Eklentiler

• 6D31686D-DA88-4FB3-A2C3-84F7AC28C28A.webp
    6D31686D-DA88-4FB3-A2C3-84F7AC28C28A.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 41
Teşekkür ederim cevabınız için. Peki ilacın kilo aldırdıgı dogrumu? Benim bildiğim vitamin ilaçları kilo aldırmaz ama farklı bişi vardır belki
İlaçlar kilo aldırmaktan çok, sık acıkmaya teşvik edebilir. Bu ilaç içerisindede yüksek vitamin grupları olduğu için iştah açar. Fakat siz iradeli iseniz kilo almazsınız.

Cnm eğer içine bişi karışmadıysa bişi olmaz ama içmemeye özen göster . Şehir şebeke sularına ne karıştığını bilemiyoruz çoğu zaman. Biz ankaradaykrn tüm çankaya ishal kusma ile hastaneleri doldurmuştuk meğer içme suyuna bişiler karışmış. Biz içmediğimiz halde sırf yıkanıyoruz diye olmuştu düşün meyve sebze de yıkıyorduk tabi. Ama bu normal şartlarda olan bişi diil ztn o bikaç günlük bişiydi. Sen tedbiri elden bırakma
Sağol cnm Şimdiden sonra dikkat ederim

Bizim bir arkadaşın ikili testte risk az çıkmasına rağmen tüm ölçümler iyiyken down sendromlu doğdu bebeği, 27 yaşındaydı. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin insallah

Kızlar çok eski msjlarimizi nasil goruyoruz. Kızıma hamileyken yazdığım msjlara hep bakıyordum,bulamiyorm artik site değiştiğinden beri

aynı şeyleri bende okudum internette 2015 yılında bi kadın dava açmış . Üzerinden 4 yıl geçmiş. Bakanlık bu konuda çok titiz sanmıyorum artık öyle birşey olduğunu. Firmanın sitesine girip ürün prospektüsüne baktım ben. Sığır jelatini yazıyor. Bana doktorum henüz vitamin vermedi . Verse de bende elevit alıp kullanacağım . Çevremdeki herkes daha önce kullanmış ve çok iyi olduğunu söylüyorlar. Ama illa içim rahat etsin diyorsan firmayı arayıp sorabilirsin.
dr um bana da elevit yada decavit al dedi eczaneye sordum elevit piyasadan kalktı domuz jelatini olduğu için reçeteyi yenileyecekler dedi decavit verdi

Back
X