- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol cnm bakicamO zaman duphalac a bi bak gayet güzel gazla birlikte siskinliği gideriyor
Ama uzun vadede çözüm olsun hergün yasıyorum dersen vinalac a basla derim
Tabi sen yinede bi arastır :)
Sirt ustu duruyor cnm benim sana nub icin gonderdigim fotoda benim minnos yuz ustu duruyor mesela ben cevirerek gonderdim sanaKızlar bu fotoda bebeğim sırt üstü duruyor demi, bacak ve Plasenta belli siz bakın bide. Biri yüzüstü duruyor demişde
Sirt ustu duruyor cnm benim sana nub icin gonderdigim fotoda benim minnos yuz ustu duruyor mesela ben cevirerek gonderdim sana
Sağlıkla gelsinKizlarrr bizde doktor amcamizdan geliyoruzz hersey yolunda cok sukur ve ogrendik ki oglusumuz geliyomuuuss❤
Bu ne tatlilik nasil bir yatis oBak burdada yüzüstü duruyor, doktor iki foto verdi
Bir ogluss dahaKizlarrr bizde doktor amcamizdan geliyoruzz hersey yolunda cok sukur ve ogrendik ki oglusumuz geliyomuuuss❤
Bu ne tatlilik nasil bir yatis okeyfine duskun kesin erkek bu
![]()
Sende ki de şans he özeldeyiz de söylememiş. Tecrübeli olan sensin kız :) sence kıza mı benziyor erkeğe miBak burdada yüzüstü duruyor, doktor iki foto verdi
Sende ki de şans he özeldeyiz de söylememiş. Tecrübeli olan sensin kız :) sence kıza mı benziyor erkeğe mi![]()
Evet baktım birinde yüzü görünüyorOnu sormadım canım fotonun birinde sırtüstü birinde yüzüstü duruyor da, kadının biride İkiside yüzüstü duruyor demiş
Valla pat diye kalıverirsin söylim. İkinciler çok kolay oluyor :)Kendimizinkiler büyüyünce hazır yapılmışları sevcez napalım, her çocuk özleminde çocuk yapılsaydı ohooooo nüfus patlaması olurdusenin yine iyi kv filan dert etmiş, benim öz babam ve eşim daha şimdiden 2.bebeğin derdinde
babam ikiz olmadığını duyunca ilk sorduğu ikinci bebek kendiliğinden hemen olurmuymuş
eşim de şimdiden pazarlık yapıyor bebek olduktan sonra hiç korunmak filan yok nasılsa kolay hamile kalamıyorsun zaten diye
![]()
Kendimizinkiler büyüyünce hazır yapılmışları sevcez napalım, her çocuk özleminde çocuk yapılsaydı ohooooo nüfus patlaması olurdusenin yine iyi kv filan dert etmiş, benim öz babam ve eşim daha şimdiden 2.bebeğin derdinde
babam ikiz olmadığını duyunca ilk sorduğu ikinci bebek kendiliğinden hemen olurmuymuş
eşim de şimdiden pazarlık yapıyor bebek olduktan sonra hiç korunmak filan yok nasılsa kolay hamile kalamıyorsun zaten diye
![]()
hayır canım krill oil yani krill yağı. krillerden elde ediliyor. bi sürü marka var.Krill oil zaten markanın adı değil mi canım :) balık yiyemediğim için vermişti
tamam öyle yapayımGece iç bence
ikisi de vitamin :)Selam
Vinalac benim kullandıgım haplardan biri :)
Elevit ne bilmiyorum
rahmin hazır hale gelmeden hamile kalman sağlıklı olmaz hem senin için hem de bebek için. İkinciye hamile çok kolay kalınıyor ilkinin ardından, öncelik sensin, eşin bunu idrak etse iyi olur.Kendimizinkiler büyüyünce hazır yapılmışları sevcez napalım, her çocuk özleminde çocuk yapılsaydı ohooooo nüfus patlaması olurdusenin yine iyi kv filan dert etmiş, benim öz babam ve eşim daha şimdiden 2.bebeğin derdinde
![]()
:) illaki deikisi de vitamin :)
Kesinlikle vinalac.içinde probiyotik var bari wc de sorun olmaz hem.Aranızda vinalac kullanan var mı? elevit mi vinalac mı ? ay hangisini alıp kullansam . doktor vinalac yazdı.