Gliserin kansuk. Ben aldım ama biri alamadım diye yazmıştı verilebiliyor yani bikac eczane yoklayin alabilirsiniz
Teşekkür ederim ben de aldım, kullanımıyla ilgili bilmem gereken bişey var mı? Biraz ıslatıp uyguladım yaptı😊 inşallah bidaha ki sefere kendi yapar.

Ya kizlar sizde de oluyor mu? Ben resmen hamilelik gunlerimi ve oglumun yeni dogan gunlerini cok ozluyorum. Hani imkanim olsa su an bi tane daha cocuk yapicam. O zamanki fotograflarima bakip bakip duruyorum 😂 boyle bir hastalik var mi acaba 😂
Esime dedim zaten bikac sene sonra hemen 2. Yi yapalim diye. Bikac sene sonra diye de utandigim icin soyledim yoksa hemen diyecektim 😂
Yani tam bu degilde bende bu sabah buyumese boyle kalsa dedim 🥰 ilk dogdugunda cok kucuktu nasil buyutucem nasil ustesinden gelicem cok zor gunlerdi o yuzden şu hali cok iyi bende hep boyle bu kivamda kalsa diyorum topac gibi oynuyorum aksama kadar 😂

Ya bizim 6.gun az bise fitil koydum onunlada yapmadi demekki yok dedim yarin daha buyuk mu versem 🙄 resmen sadece fitille yapiyoruz yanii

Neden az bişey? Gliserin kansuk ben tamamını koydum, hemen çıktı zaten, az koyunca bir de yapamadıysa içinde kalır daha kötü değil mi?

Yani tam bu degilde bende bu sabah buyumese boyle kalsa dedim 🥰 ilk dogdugunda cok kucuktu nasil buyutucem nasil ustesinden gelicem cok zor gunlerdi o yuzden şu hali cok iyi bende hep boyle bu kivamda kalsa diyorum topac gibi oynuyorum aksama kadar 😂
Evet ben de oyle. Hem diyorum oglum hic buyume hep boyle kal. Sonra diyorum ama yok buyu de sohbet edelim bol bol.. ama buyudugunu gordukce korku doluyor icime. Zamanin ne kadar hizli gectigini anliyorum: (

Neden az bişey? Gliserin kansuk ben tamamını koydum, hemen çıktı zaten, az koyunca bir de yapamadıysa içinde kalır daha kötü değil mi?
Deligi cok kucuk hepsi girmiyo zaten 😂 inceltip veriyorum yarisini vermis oluyorum yani zaten geri cikartiyo..bilmen benim icim oyle rahat etti cok buyuk geldi diger turlu zarar vermekten korktum makata

Evet ben de oyle. Hem diyorum oglum hic buyume hep boyle kal. Sonra diyorum ama yok buyu de sohbet edelim bol bol.. ama buyudugunu gordukce korku doluyor icime. Zamanin ne kadar hizli gectigini anliyorum: (
Eevt bende de o var..mesela ben tek cocuguydum annemin birakip uni.gittim evlendim..dusununce ben ayrilamam diyorum esime..amnemde oyle diyordu hic onu anlamadan baska sehire evlendim ne hissettigini simdi anliyorum..ne yaziK ki evlatlar anne babanin bagi kadar bag kurmuyor anne babayla bir yerde okumustum.o yuzden anne olunca anlarsin lafi

Eevt bende de o var..mesela ben tek cocuguydum annemin birakip uni.gittim evlendim..dusununce ben ayrilamam diyorum esime..amnemde oyle diyordu hic onu anlamadan baska sehire evlendim ne hissettigini simdi anliyorum..ne yaziK ki evlatlar anne babanin bagi kadar bag kurmuyor anne babayla bir yerde okumustum.o yuzden anne olunca anlarsin lafi
Evet aynisini ben dusundum ben universiteye gittigimde annem nasil dayanmis diye. Simdi de severken ogluma diyorum arkadaslarinin hepsiyle beni tanistiracaksin, anne babasiyla tanistiracaksin, ne yaparsan haber vereceksin, oyle sehir dislarina yurtdislarina gitmek yok diye. Esim de emin ol oyle yapar diyor 😂

Kizlar yarı aklim gitti az öncr benimde..agliyodu meme istiyo saat basi bende oyalayim diye emzik verdim kucagimdaydi aglarken aglarken gülmeye basladi emzigi atti hık hıık sesi geldi mamada tikanmadan biraz daha fazla oldu..hemen kaldirdim tukurugunde bogulcakti ya 😔😔😔 tam da konusmalarin ustune..

Evet aynisini ben dusundum ben universiteye gittigimde annem nasil dayanmis diye. Simdi de severken ogluma diyorum arkadaslarinin hepsiyle beni tanistiracaksin, anne babasiyla tanistiracaksin, ne yaparsan haber vereceksin, oyle sehir dislarina yurtdislarina gitmek yok diye. Esim de emin ol oyle yapar diyor 😂
Ay 2 turlude zor yahu erkek olsa paylasmak zor gelir biriyle kiz olsaaa bak buyut alsin basini gitsin her turlu cok cok zor o yuzden hep kendini bunlara alistirip yasamak lazim herhalde

Kizlar yarı aklim gitti az öncr benimde..agliyodu meme istiyo saat basi bende oyalayim diye emzik verdim kucagimdaydi aglarken aglarken gülmeye basladi emzigi atti hık hıık sesi geldi mamada tikanmadan biraz daha fazla oldu..hemen kaldirdim tukurugunde bogulcakti ya 😔😔😔 tam da konusmalarin ustune..
Aman cok gecmis olsun canim :(

Benim buyuk de okulda ya. Grip olmus bogazi sismis. Kizim okulda montsuz bahceye cikma sakin dedim. Demez mi bana ogleden sonralari sicak oluyor mont giymiyorum diye. Tepem atti resmen. Sicak dedigi hava eksi 2 derece. Ogleden sonra cikan gunesi sicak zannediyor. O gunes kendini isitamiyor ki havayi nasil isitsin.
Bebegi de hastanelere tasirken ben usittum sanirim. Astronot tulumunu mecbir cikardik kan alinorken o ara üşüttüm sanirim. Baska turlu usuyecek yeri yok. Arabasi ve tulumu korunakli. Birnu tikali aksamdan beri. Gozleri sulu sulu. Hava desen cok soguk.

Geçmiş olsun büyükler atlatiyoda miniklere dayanamıyor insan mikrop almışlardır muhtemel okul hastane hep mikrop benimde abla burnu akiyo hapsuruyo kucugede bulastiracak gibi dibinden ayrilmiyo. Benim kızım ilk hastaligi 8 aylık normal doktor kontrolünden sonra oldu odadan çıkan bebek çok ağır gripti akşamı benimki hasta olmuştu

Ya kizlar sizde de oluyor mu? Ben resmen hamilelik gunlerimi ve oglumun yeni dogan gunlerini cok ozluyorum. Hani imkanim olsa su an bi tane daha cocuk yapicam. O zamanki fotograflarima bakip bakip duruyorum 😂 boyle bir hastalik var mi acaba 😂
Esime dedim zaten bikac sene sonra hemen 2. Yi yapalim diye. Bikac sene sonra diye de utandigim icin soyledim yoksa hemen diyecektim 😂
Bende de var yalnız değilsin 🤦
Gerçi ben şöyle düşünüyorum ara ara meme reddi yaşıyoruz dünden beri yine başladı istemiyo memeyi itiyo uyurken emziriyorum resmen az önce oturdum ağladım artık emmiyo diye. İlk doğduğu zamanlara dönmek istiyorum nerde hata yaptım da emmiyo ki diyorum.
Bi de o yüzü gözü şiş hali de çok sevimliydi onlara bakıp o hallerini özlüyorum. Şimdi guluyolar ses cikariyolar donuyolar aslında şimdi daha güzel vakit geciriyoruz ama ilk doğduğu zamanlar o taze annelik hisleri de bi baska🤗

Deligi cok kucuk hepsi girmiyo zaten 😂 inceltip veriyorum yarisini vermis oluyorum yani zaten geri cikartiyo..bilmen benim icim oyle rahat etti cok buyuk geldi diger turlu zarar vermekten korktum makata
Bence ona göre yapılmıştır zaten, bir sakıncası olduğunu sanmıyorum, ben hepsini girdirdim çok da zor olmadı🙈😄

Masallah ne güzel. Ben de keske alistirabilsem. Biz kucagimda dans ederek uyumaya alistik:KK43: yataginda uyumuyor. Surekli sanki gazi varmis gibi ıkınıyor. Uykuya daliyor ama saniyeler gectikten sonra sicrayarak uyaniyor. Sonunda da mikirdanmaya baslayinca aliyorum kucagima :KK43:
Ah canim, bizde de baska sorunlar var. 2 gundur yine cok huysuz. Eskiden uykuya cabuk gecerdi. Kucagima alir almaz uyurdu. Simdi cok uykusu olsa da cok agliyor illa kucakta gezmek istiyor. Bel mel kalmadi bende de. Guya fizik tedaviye gidiyorum. Duzelir gibi oluyor, eve geliyorum beyimiz kucakta gezmek istiyor, sil bastan sirt agrilari geri geliyor. Hep esim alistirdi. Sinir oluyorum. Elleme cocugu diyorum, o da insan sıkılıyormus butun gun yatmaktan diye diye alistirdi. Agladiginda babana git o alistirdi diyorum ama, cogu zaman bende beyimiz. 😭

Back
X