- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oğlan gazman gibi çıkarıyor da bitmiyor bi de kabızlık hikayemiz başladi gazi yetmiyor gibi.Çok sağol canım allah razı olsun benim bebeğimde gündüzleri güzel uyuyor ama gece iki üçten önce uykuya geçiş yapamıyor o zamanda huysuzlanıyor ama eskiye göre baya düzene girdik gibi eskiden gündüzleride az az uyuyup uyanıyordu inşallah gece uykumuzda girecek düzene inşallah senin kuzucukda düzene girer canım acaba gazımı fazla var ondan mı huysuzluğu
Elinden gelse butunn elini ağzına sokmayabcalisiyor da sığmıyorKızlar oğlum elini sürekli ağzına götürüyor bu bir süreç diyorum, elini keşfediyor diyorum dokunmuyorum ama bu sefer de parmağını ağzına götürerek öğürüyor müdahale ediyorum. Var mı böyle hareketler sizde de
Ay çok geçmiş olsun canımKizlar yarı aklim gitti az öncr benimde..agliyodu meme istiyo saat basi bende oyalayim diye emzik verdim kucagimdaydi aglarken aglarken gülmeye basladi emzigi atti hık hıık sesi geldi mamada tikanmadan biraz daha fazla oldu..hemen kaldirdim tukurugunde bogulcakti yatam da konusmalarin ustune..
Benimki de babasini cok ozluyor. Baba gelince ne gülücükler. Ablaya ayri babaya ayri tepkileri var.Tüm gün konusmamisti kizim cokta huysuzdu az önce babasi aradi goruntuulu nasil heyecanlandi nasil konustu icim parcalandi resmennaasil özlemis ve farkinda..telefonu cekiyorum agliyo gosteroyorum bir seyler anlatiyo bebek dersin..Allah kimseleri anasiz babasiz birakmasin..3 aylik bebek bile nasil ozlem duyuyor
Bizimki 3 ay 2 günlük şu an ne zaman bırakır bilmemElinden gelse butunn elini ağzına sokmayabcalisiyor da sığmıyorbüyüdükçe bırakacak galiba buradaki arkadaşlar yazmıştı azaldi diye onlar bizden büyüktü bekleyip göreceğiz
Bizimki de 9 aylıkken yapalım dediBugun kontrolümüz vardı. Dr menenjiti şu anda önermiyorum dedi. Başka arkadaşıma 3 aylıkken yaptırdı. Anlam veremedim. Onunki yaz çocuğu diye mi acaba
Hayir canim bazi doktorlar gec yapmayi uygun goruyor bizimkide oyle sonucta krese falan gitmeyecek ozeller yapiyor ama ben 9.ayda oneriyorum,alerjik bir reaksiyon verebilir bunyesi yuklenmeyelim falan dediBugun kontrolümüz vardı. Dr menenjiti şu anda önermiyorum dedi. Başka arkadaşıma 3 aylıkken yaptırdı. Anlam veremedim. Onunki yaz çocuğu diye mi acaba
Evet kizlar bizde el emmesi gecti..Bizimki 3 ay 2 günlük şu an ne zaman bırakır bilmem![]()
Kaç aylık şu anda? Bakalım bizimki nasıl unutacak el emmesiniEvet kizlar bizde el emmesi gecti..
Çok geçmiş olsunKizlar yarı aklim gitti az öncr benimde..agliyodu meme istiyo saat basi bende oyalayim diye emzik verdim kucagimdaydi aglarken aglarken gülmeye basladi emzigi atti hık hıık sesi geldi mamada tikanmadan biraz daha fazla oldu..hemen kaldirdim tukurugunde bogulcakti yatam da konusmalarin ustune..
3Kaç aylık şu anda? Bakalım bizimki nasıl unutacak el emmesini![]()
Evet sarma falan da yapcam bakalım bişeyler koymaya çalışacağım dolaba Allah'tan hamileyken kışlık konserveyi aradan çıkardık hazır yemek oluyo resmenOnlar gitmeden buzlugunu doldur
Ispanak hasla at buzluga mesela
Sogan ve sarımsak yine at buzluga
Börek köfte vs yaptır at
Buzdolabınada yemekler yaptır kavanozla havasını alıp at
Hayat kurtarıyor böyle seyler
Benim oglum 31 Agustos dogumlu. Henuz oyuncaklarina uzanip alamiyor. Sadece kaba motor hareketler var. Mesela oyun halisindaki oyuncaklari almak icin kollarini kabaca salliyor ama rastgele. Ince motor hareket yok. Henuz hicbir seyi bilincli bir sekilde uzanip tutamiyor. Ama bu ay bitmeden yapmasini bekliyorum.Merhaba arkadaşlar oğlum 28 ağustos doğumlu, 3 ay 14 günlük. Henüz bir şeylere uzanıp almıyor ama gelişim süreçlerinde 3 aylık olduğunda oyuncaklara uzanıp alır dönencesine uzanır falan diyor. Bizimki önünde sallasak da hiç ilgilenmiyor. Doğumum problemli olduğu için ondan sebep mi acaba demekten kendimi alamıyorum. Sizde durumlar nasıl bu konuda?
her bebeğin gelişimi farklıdır. şahsen ben “bebeğiniz bu ayda bunları yapmak zorunda” türevi yazılara inanmıyorum. belki benim bebeğim 3 aylıkken değil de 3 ay 1 haftalıkken yapacak. yada benim bebeğim belki 3 hafta erken doğdu, o sebepten adapte süreci uzadı. vs vs. içinize sinmiyorsa doktora sorun. dikkatini çekmediğini söylüyorsunuz, bende dikkatimi çekmeyen şeye çaba sarfetmemMerhaba arkadaşlar oğlum 28 ağustos doğumlu, 3 ay 14 günlük. Henüz bir şeylere uzanıp almıyor ama gelişim süreçlerinde 3 aylık olduğunda oyuncaklara uzanıp alır dönencesine uzanır falan diyor. Bizimki önünde sallasak da hiç ilgilenmiyor. Doğumum problemli olduğu için ondan sebep mi acaba demekten kendimi alamıyorum. Sizde durumlar nasıl bu konuda?
Oluyor canım oluyor. Hep hormonların oyunuYa kizlar sizde de oluyor mu? Ben resmen hamilelik gunlerimi ve oglumun yeni dogan gunlerini cok ozluyorum. Hani imkanim olsa su an bi tane daha cocuk yapicam. O zamanki fotograflarima bakip bakip duruyorumboyle bir hastalik var mi acaba
Esime dedim zaten bikac sene sonra hemen 2. Yi yapalim diye. Bikac sene sonra diye de utandigim icin soyledim yoksa hemen diyecektim![]()