Seninki demi yine fitille yaptı canım 😟
Kendisi yapti 2gundur zeytinyagi ve ocean d vit kullaniyorduk aksamda mamasina nurse harveys koymustum ondada zeytinyagi var baya normal yapti..cok sukur bende sabahlari incir kayisi yedim bakalim kac gun gidecek..1haftalik yapti resmen🤦‍♀️😂

Bende de var yalnız değilsin 🤦
Gerçi ben şöyle düşünüyorum ara ara meme reddi yaşıyoruz dünden beri yine başladı istemiyo memeyi itiyo uyurken emziriyorum resmen az önce oturdum ağladım artık emmiyo diye. İlk doğduğu zamanlara dönmek istiyorum nerde hata yaptım da emmiyo ki diyorum.
Bi de o yüzü gözü şiş hali de çok sevimliydi onlara bakıp o hallerini özlüyorum. Şimdi guluyolar ses cikariyolar donuyolar aslında şimdi daha güzel vakit geciriyoruz ama ilk doğduğu zamanlar o taze annelik hisleri de bi baska🤗
Ay evet kesinlikle o ilk doğduğunda ilk annelik hissi bambaşka bende durup durup o güne keşke geri dönsek diyorum eşime dönüp dönüp bakıyorum resimlerine. Kocaman oldular gibi geliyo 🤣🤣

Kendisi yapti 2gundur zeytinyagi ve ocean d vit kullaniyorduk aksamda mamasina nurse harveys koymustum ondada zeytinyagi var baya normal yapti..cok sukur bende sabahlari incir kayisi yedim bakalim kac gun gidecek..1haftalik yapti resmen🤦‍♀️😂
Bizimki de dördüncü günü bitirdi yine ya Zeytinyağı işe yaramadı bizde

bebegine sağdigi sütü ya da mamasini
kaşıkla veren var mi
benim kız emme konusunda çok sorunlu iştahsız bi tip
acaba sagdığım sütü ağzına akitsam ne dersiniz bi yorum yapsaniz kızlar???
doyduğunu anlar mı reddetme ihtimali var mi ???
Ben kaşıkla veriyorum canım. İlk başlarda çok kızıyordu kaşık olayına ama alıştı. Günde 3-4 kere sağım yapıp sağdıklarımı günde 1-2 sefer kaşıkla veriyorum. Emme refleksi tatmin olmadığı için meme reddi yapmaz herhalde. Çok hareketli oldukları için de kaşıkla vermek zor oluyor o yüzden ben fön sesi açıyorum o esnada biraz sakinleşmesini sağlıyor. Benim kız doyduğunu biraz geç idrak edenlerden 🤦🏻‍♀️ kaşıkla verdiğim süt bitince başta biraz mızıldanıyor doymamış gibi sonra geçiyor.

Ben kaşıkla veriyorum canım. İlk başlarda çok kızıyordu kaşık olayına ama alıştı. Günde 3-4 kere sağım yapıp sağdıklarımı günde 1-2 sefer kaşıkla veriyorum. Emme refleksi tatmin olmadığı için meme reddi yapmaz herhalde. Çok hareketli oldukları için de kaşıkla vermek zor oluyor o yüzden ben fön sesi açıyorum o esnada biraz sakinleşmesini sağlıyor. Benim kız doyduğunu biraz geç idrak edenlerden 🤦🏻‍♀️ kaşıkla verdiğim süt bitince başta biraz mızıldanıyor doymamış gibi sonra geçiyor.
Merhaba Cnim, nasılsınız kizcenle emzirmiyormusun?

bebegine sağdigi sütü ya da mamasini
kaşıkla veren var mi
benim kız emme konusunda çok sorunlu iştahsız bi tip
acaba sagdığım sütü ağzına akitsam ne dersiniz bi yorum yapsaniz kızlar???
doyduğunu anlar mı reddetme ihtimali var mi ???
meme reddi, kaşık bunlar hep bende mevcuttu😁😁😁😁

erensar erensar çok geçmiş olsun Allah esirgesin inşallah ne kadar korktuğunuzu tahmin edebiliyorum:(
Bugün okuldan arkadaşlar geldi 7 kişi ve 3 çocuk.Ayy çok şükür atlattık tek başıma olsam yapamazdım.Resmen stres olmuştum üstümden bir dağ kalktı.yarın akşama da misafir var 4 kisi azlar:)maglum evime geldim gelmek isteyenler gelsin aradan çıksın istiyorum.
Bizde de kaka problemi hala devam ediyor genelde 4.gün kendiliğinden yapıyor ama tam yapıyor.
Bu gece kız aralıksız uyuyor bu kez de bende uyku yok.dün gece tam tersiyedi ben uyudum annemle eşim sallayip uyutmuslar.Annem salı günü gidiyor şubata kadar yalnız bakacağım aslinda bir taraftan hoşuma gidiyor eşim çocuğum ve ben.Tabiki buyuklerin yardımları paha biçilemez ama insan kendi ailesinin de tadını çıkarmak istiyor

Merhabalar da nickten çıkaramadım sizi? Emiyor çok şükür ama kilo problemimiz var o yüzden emdikten sonra sağıyorum ne kadar çıkarsa artık, 60-70 cc süt birikince de kaşıkla veriyorum.
CANIM AZRAM)
cnim kilo problemi genetik olabilir, sağlıklı olsun da illaki alır.

biz de de tam ters bi kiz var 😑 emmiyor istahsz ben de süt ler 😔 şöyle akiti akiti versem ağzına metezori sonra basıma bela alir mıyım meme reddi falan
hatta anne sütü ne mama katsam
gıdalı gıdalı 🤣😂 yese

erensar erensar çok geçmiş olsun Allah esirgesin inşallah ne kadar korktuğunuzu tahmin edebiliyorum:(
Bugün okuldan arkadaşlar geldi 7 kişi ve 3 çocuk.Ayy çok şükür atlattık tek başıma olsam yapamazdım.Resmen stres olmuştum üstümden bir dağ kalktı.yarın akşama da misafir var 4 kisi azlar:)maglum evime geldim gelmek isteyenler gelsin aradan çıksın istiyorum.
Bizde de kaka problemi hala devam ediyor genelde 4.gün kendiliğinden yapıyor ama tam yapıyor.
Bu gece kız aralıksız uyuyor bu kez de bende uyku yok.dün gece tam tersiyedi ben uyudum annemle eşim sallayip uyutmuslar.Annem salı günü gidiyor şubata kadar yalnız bakacağım aslinda bir taraftan hoşuma gidiyor eşim çocuğum ve ben.Tabiki buyuklerin yardımları paha biçilemez ama insan kendi ailesinin de tadını çıkarmak istiyor
Çok sağol aynen öyle çok korkuttu bizi ama çok şükür atlattık bizde kaka problemi yok bir gün yapıyor bir gün yapmıyor canım bir haftadır gaz sıkıntımızda kalmadı kendisi çıkarıyor ama uyku problemimiz hala devam ediyor geceleri pek uyumuyor ama bünyem alıştı artık bende geçen hafta ful doluydum bebekle hazırlık yapmak zor oluyor birde benim kızım kalabalık sevmiyor çok huzursuz oluyor millet gidince gülücükler saçıyor bide benim okula giden 3 çocuğum daha var nasıl akşam olmuşta gelme saatleri gelmiş hiç anlamıyorum zaman su gibi akıyor sanki hiç bişey yeyiştiremiyormuşum gibi geliyor :)

biz de de tam ters bi kiz var 😑 emmiyor istahsz ben de süt ler 😔 şöyle akiti akiti versem ağzına metezori sonra basıma bela alir mıyım meme reddi falan
hatta anne sütü ne mama katsam
gıdalı gıdalı 🤣😂 yese
Canım kilo alımı nasıl belki çabuk doyuyordur benim kızımda memede çok kalmıyor en fazla 10 dakika kalıyor ama sütü artık daha kuvvetli çektikleri için çabuk doyuyorlar sanırım acıkınca emer diye düşünüyorum

Ay evet kesinlikle o ilk doğduğunda ilk annelik hissi bambaşka bende durup durup o güne keşke geri dönsek diyorum eşime dönüp dönüp bakıyorum resimlerine. Kocaman oldular gibi geliyo 🤣🤣
Aynen öyle bi ay önceki fotoğraflara bakıp nasıl buyumus hemen diyorum 😂

Canım kilo alımı nasıl belki çabuk doyuyordur benim kızımda memede çok kalmıyor en fazla 10 dakika kalıyor ama sütü artık daha kuvvetli çektikleri için çabuk doyuyorlar sanırım acıkınca emer diye düşünüyorum
canim 10dk değil 5 dk kalsa şükrediyorum hele bazi günler surekli savaş halinde uykuda veriyorum bu kezde ağzı ni sımsıkı kapatıyor kilo alımı kötü maalesef iştah sorunumuzu aşamıyoruz 😔

seninkinin kio nasıl 10dk. ile😑

Back
X