kizlar ya bişey dokundu ya üşüttüm su saat oldu uyuyamiyorum midemde ne var ne yok cikti aşırı bulantim var neyseki
aksi ya bizimki de uyuyo

diyecegim o ki sutte bi problem olur mu

canim 10dk değil 5 dk kalsa şükrediyorum hele bazi günler surekli savaş halinde uykuda veriyorum bu kezde ağzı ni sımsıkı kapatıyor kilo alımı kötü maalesef iştah sorunumuzu aşamıyoruz 😔
Anladım canım inşallah düzelir en kısa zamanda o zaman dediğin gibi sağıp kaşıkla içirmeyi dene sen canım kaşıkla verince meme reddi yaşanmıyor

biz de de tam ters bi kiz var 😑 emmiyor istahsz ben de süt ler 😔 şöyle akiti akiti versem ağzına metezori sonra basıma bela alir mıyım meme reddi falan
hatta anne sütü ne mama katsam
gıdalı gıdalı 🤣😂 yese
Aaa o kadar sütün varken ne maması şaşkın 😅 ben mama yerine ne kadar anne sütü alsa kardır diye 10 cc - 20 cc damla damla sağıyorum. Meme reddi yapmaz diyorlar ama ben de nolur nolmaz diye günde sadece 1-2 sefer kaşıkla veriyorum. Bi 30 cc süt sağıp dene bakalım. Bu arada emme konusunda benim kız da pek iştahlı değil çok kısa emiyor ama kaşıkla hüüpletiveriyor 😅

canim 10dk değil 5 dk kalsa şükrediyorum hele bazi günler surekli savaş halinde uykuda veriyorum bu kezde ağzı ni sımsıkı kapatıyor kilo alımı kötü maalesef iştah sorunumuzu aşamıyoruz 😔
Bu arada emzik ya da biberon yok dimi? Bunlar da az emmeye sebep olabiliyor ☹️

Aaa o kadar sütün varken ne maması şaşkın 😅 ben mama yerine ne kadar anne sütü alsa kardır diye 10 cc - 20 cc damla damla sağıyorum. Meme reddi yapmaz diyorlar ama ben de nolur nolmaz diye günde sadece 1-2 sefer kaşıkla veriyorum. Bi 30 cc süt sağıp dene bakalım. Bu arada emme konusunda benim kız da pek iştahlı değil çok kısa emiyor ama kaşıkla hüüpletiveriyor 😅
yok canim anne sütünün içine bizimkinde reflu de varya koyulastrmak amaclı kusmamasi için 😩

Kızlar gece gaz çıkarma işini nasil yapıyosunuz? Ben omzumda tutuyorum ama uyurken çıkarmıyo ki..baya haraketler yapsam bu seferde uyanacak😏 e yerine koyuyorum başlıyo kafayı sağa sola vurmaya yine uyanır gibi oluyo..geri alıyorum kucağıma çıkarsın diye yine bi şey çıkmıyo ama omzumda rahat duruyo yerinde kıvranıyo hep ses çıkarıyo😣

Bide bizimki bu gece doymadı emdikten sonra hala uykuya gidemiyo elimi ağzına değdiriyorum kapacak gibi hareketler gösteriyo 90 cc mama hazırladım 60 ını içti 12 gibiydi..konuşmuştuk bi ara mama mevzusunu benim dediğim bu çocuk zaten doyunca bırakıyo.
Sonra 2 gibi tekrar emdi hemde hiç o mamanın toklugu olmadı niyeyse🙄
2 den sonrada 5 e gelmeden yine uyandı..benim mamayı açalı 1 ayı geçti acaba tokluk sağlamama durumu olur mu😑 yeni mama almamız lazım..ne kadar mamayı bırakmak için uğraşsamda oğlum bazen doymuyo yapacak bi şey yok😞

ne yaptin peki canim
valla Cnim oglum 1aylikken birden bire bi istahsizligi başladı, ama ne istahsizlik sürekli aglayan tam kolik bi bebekti kesinlikle 4- 5 saat sonra acikmaya başlıyordu,memeyi emmesi anca 5ddk oluyirdu.meme reddini geçti beslenme reddi oluştu.daha sonra de kontrolünde kilo almadığını gördük doktorumuz mama önerdi.tabi mamayida reddetti.böylece istahsiz aylarimiza,günlerimize girmiş olduk.öyle böyle derken uykuda sadece verdim oda zorla ya zorla ya 6gun sonra 11aylik olucak bir kaç gündür uykudada almamaya başladı.tabi ben mamayi dikkatini dağıtarak kaşıkla icirdim uyuduğu zaman diliminde de memeyi verdim.şuan bile çok çok istahsiz bi bebek ben çok yıprandım.ama oyle böyle buyuyorlar. canları içinde olsunlarda meme,mama öyle böyle buyuyecekler.tabi her bebek böyle değil benim kizimda böyleydi yani bizimki biraz genetik.ınş seninkisi düzelir.çok iyi anlıyorum seni..sağlıkla buyut.

erensar erensar çok geçmiş olsun Allah esirgesin inşallah ne kadar korktuğunuzu tahmin edebiliyorum:KK43:
Bugün okuldan arkadaşlar geldi 7 kişi ve 3 çocuk.Ayy çok şükür atlattık tek başıma olsam yapamazdım.Resmen stres olmuştum üstümden bir dağ kalktı.yarın akşama da misafir var 4 kisi azlar:)maglum evime geldim gelmek isteyenler gelsin aradan çıksın istiyorum.
Bizde de kaka problemi hala devam ediyor genelde 4.gün kendiliğinden yapıyor ama tam yapıyor.
Bu gece kız aralıksız uyuyor bu kez de bende uyku yok.dün gece tam tersiyedi ben uyudum annemle eşim sallayip uyutmuslar.Annem salı günü gidiyor şubata kadar yalnız bakacağım aslinda bir taraftan hoşuma gidiyor eşim çocuğum ve ben.Tabiki buyuklerin yardımları paha biçilemez ama insan kendi ailesinin de tadını çıkarmak istiyor
Ayy bana okuldan iki sefer geldiler, ilkinde yalnızdım baklava fln koydum, ikincisinde kayınvalidem geldi hem çocuğa baktı hem de poğaça börek getirdi, tek olsam napardım ben de bilmiyorum o gün.
Ben doğumundan beri tek bakıyorum, annem bel gün kaldı ama sinirleri salınmış durumdaydı yanımda olmaktan başka bir yardımı olmadı. O gittikten sonra hep başbaşaydık eşim ben ve oğlum. Arada dışarda işimiz olunca kv duruyor yanında ama hava güzelse yanımızda götürüyoruz. Uyku sorunu olmadıkça tek bakmak zor değil, arada aç kalabiliyorsun çamaşırını asamıyorsun fln o kadar 😊 Biz bu ara uyku sorunu yaşıyoruz ben zorlanıyorum.

Biz de bu hafta öyle idik. Süt tazyikli gelince ceviriveriyor kafayı.ben işi ayakta emzirme ile çözdüm.hem geziyor hem emiyor.dene istersen

Ayy bana okuldan iki sefer geldiler, ilkinde yalnızdım baklava fln koydum, ikincisinde kayınvalidem geldi hem çocuğa baktı hem de poğaça börek getirdi, tek olsam napardım ben de bilmiyorum o gün.
Ben doğumundan beri tek bakıyorum, annem bel gün kaldı ama sinirleri salınmış durumdaydı yanımda olmaktan başka bir yardımı olmadı. O gittikten sonra hep başbaşaydık eşim ben ve oğlum. Arada dışarda işimiz olunca kv duruyor yanında ama hava güzelse yanımızda götürüyoruz. Uyku sorunu olmadıkça tek bakmak zor değil, arada aç kalabiliyorsun çamaşırını asamıyorsun fln o kadar 😊 Biz bu ara uyku sorunu yaşıyoruz ben zorlanıyorum.
Ne zamandır da gorusmeyince okuldakilerle ben öyle bir stres yaptımki temizlikçi geldi ben temizlikçi gibi çalıştım annem kıza baktı arada ben ya da eşim aldı.Birkaç akşam daha misafir alacağım sonra ara veriririm:)ağırlamayı severim de bu kez bebeğime bakamiyorum.Zaten az kaldı 2.dönem okul başlayacak.Kalan günleri değerlendireyim kızımla
Yeni doğduğunda birkaç kişi ilgileniyorduk nöbetleşe sonra gece gunduz karismisti.şimdi çoğu gece çok şükür uyuyor mesela 11-12de uyudu 1 defa kalkıyor acıkıyor 8 - 9a kadar uyuyor.sonra 1 saat oyun istiyor tekrar uyuyor iki saat fln

Çok sağol aynen öyle çok korkuttu bizi ama çok şükür atlattık bizde kaka problemi yok bir gün yapıyor bir gün yapmıyor canım bir haftadır gaz sıkıntımızda kalmadı kendisi çıkarıyor ama uyku problemimiz hala devam ediyor geceleri pek uyumuyor ama bünyem alıştı artık bende geçen hafta ful doluydum bebekle hazırlık yapmak zor oluyor birde benim kızım kalabalık sevmiyor çok huzursuz oluyor millet gidince gülücükler saçıyor bide benim okula giden 3 çocuğum daha var nasıl akşam olmuşta gelme saatleri gelmiş hiç anlamıyorum zaman su gibi akıyor sanki hiç bişey yeyiştiremiyormuşum gibi geliyor :)
Ben 1 çocukla yetişemiyorum size bravo:)Hem yetişemiyorum hem de hemen 2.çocuğu istiyorum.kalabalık ailelere özeniyorum da 2den sonra cesaret eder miyim bilmiyorum bir de nasip tabi.
Abimler 20 yıllık evli iki kızları var yengem hamile kızların biri universiteye gidiyor:)maddi durumları yetecek mi diye düşünürken üniversiteye giden yigenime birkaç tane burs çıktı,bebeğin her şeyi alındı çok şükür Allah yardım ediyor.Melekler kismetleriyle geliyor.
Diğer taraftan anneye de güç kuvvet veriyor yoksa kolay değil 1 çocukla bile zorken 4 çocuk maşallah size.Allah daha çok güç kuvvet sağlık versin inşallah

Back
X