- 2 Ekim 2019
- 873
- 1.498
- 28
- 34
Ben bütün yorumları okumadan almam zatenİnternetten bulursan haber ver bizede
Buarada bazısı toplanma yapabiliyormuş yorumlara dikkat et mutlaka
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bütün yorumları okumadan almam zatenİnternetten bulursan haber ver bizede
Buarada bazısı toplanma yapabiliyormuş yorumlara dikkat et mutlaka
Benimkide kolumda uyuyor öğlenleri bıraksam bes dk uyumaz :)Ilk aydan beri yatırıyorum ama 1 dkk tutamasan kavga kıyamet kaldırıyorum mecbur2 saattir göğsümde uyuyo şimdi bıraktığımda yine ağlama gecede uyumuyo zaten kıyamadım kucağımda uyutuyorum yazık diye
( yemek yemiyo diye cips yediren anne gibi hissediyorum şuan
) bide erken biliyorum ama tek mutluoldugu şey oturmak çivi gibi duruyor oturuken keyfi yerinde bak
![]()
Ayy maşallah o gözlereEvet, 2 yildir onu alalim diyoruz esimle. Cok usengec bir aileyizmecbur kalinca alacagiz artik.
Nasil yani, 18 ay boyunca neyle beslenmis bebek? Sadece mama mi vermisler? Bu cehalet nedir, insallah ciddi bir hapis cezasi almislardir. Bu cahilligin agir bir cezasi olmali. Bu kadar cahillerse cocuk yapmasinlar.Ben çok üzülüyorum böyle cocuklara.. anne baba olmak bu degil.
Hele ki anne baba olmak için çırpınan o kadar çok insan varken..
Geçen haberlerde gordum yanlış hatırlamıyorsam 18 aylık bebek ek gıdaya geçilmediği için ölmüş hatta anne babasina hapis cezası verilmiş.. bu nasıl zihniyet nasıl bi merhamet aklım almıyor..
Aynen zor geceydi valla bir saat dolasıya uyandıkBenimki hem çok zor uyudu hem sık uyandı emziği düştü bahanesiyle , acıkınca zaten uyanıyor zor bir geceydi. 1 gibi babasına devrettim ben yattım ama 4 ten sonra yine sık sık uyandıkBaşım boynum ağrıyor hala
![]()
Ben cok tezcanlıyımdır bişey aklımdaysa ilk fırsatta alırım ama eşim hiiiç aklında bile tutmazEvet, 2 yildir onu alalim diyoruz esimle. Cok usengec bir aileyizmecbur kalinca alacagiz artik.
Uzun bir arastirma yapariz, yani ben yaparim. Evimizi tadilat yaptirirken kapi kollari icin 5 kez gittigimizi bilirim. Esim de asiri secici. Ben de zor begeniyorum. Ama bir kapi koluna da 5 kez gitme degil mi?Ben cok tezcanlıyımdır bişey aklımdaysa ilk fırsatta alırım ama eşim hiiiç aklında bile tutmaz![]()
Dysonlar sahane ama fiyatlar uzay masallah. Ne zamandir bakiyorum belki bir indirim yakalarim diye ama indirimde bile uzayEltim de arçelik var şarjlı evet çok çok iyi çekiyor diyemem ama günlük temizlik için iş görüyordu. Dysonlar şahane zatenyuvarlak temizlik robotunu da ben yıllar evvel Kore dizilerinde görüyordum Türkiye de yoktu o zamandan ahtım var alıcam diye
![]()
Amerikada olmuş sadece anne sütü vermişler cezası ne kadar hatırlamıyorum baya oldu göreli. Yazık çocuğa yaaNasil yani, 18 ay boyunca neyle beslenmis bebek? Sadece mama mi vermisler? Bu cehalet nedir, insallah ciddi bir hapis cezasi almislardir. Bu cahilligin agir bir cezasi olmali. Bu kadar cahillerse cocuk yapmasinlar.![]()
Evet arıyor düşmesi an meselesi kemersiz aslaa dikkat etmek gerek ben ayağımda sallayarak uyutuyorum öyle bir can havli ile kendisini atiyor görsen işkence yapıyorum sanırsın halbuk8 uykusu var diye ağlıyor atıyor kendini bi de beyimi tutuyorum sallama iskenceso yetmiyor gibi. Benimkine de rahat batıyor salıncak hMak gitmiyor ayağımda sallanacak bi ara da poşetten çıkmıyorduk:/Cok tatlılar ama ya bi hırslanıyor cıkarmak için tekrar sırtüstüne dogru dönmeye baslıyor dahada sinirleniyor falan
Salıncaktanda kendini kaydırmaya basladı kemerini takmam lazım
Bulasık makinesini bosaltıyordum yanında bi baktım ki göbekten güc ala ala kendini asagı sarkıtmaya basladı
Hali cok komik olsada düşse aklım cıkardı eminim :)
Bende sadece çocuk duruyor diye salon ve yatak odasını süpürüyorum sık sık geri kalan yerler toz, kırıntı içinde oluyor haftada 1 anca süpürüyorumZaten cabuk ömrü tükeniyormus tavsiye etmiyorlar
İyi gene ne güzel acabiliyorsun süpürge ben anca biri gelicek veya gözüme cok batacakta öyle. Kadın gelene kadar pis pis yasıyoruz![]()
Ama kabloyla ugrasacaksam buyuk supurgeyi kullanirim ki zaten.Şarjlı almayın dikey kablolu alın daha kullanışlı haznesi çabuk doluyor ama bilginiz olsun
Ayy görmedim sizin yazdığınızı sayfalar cok ilerlemiş oluyor açtığımda daYaklasik 1 sAat once ben yazdim bunlarisanirim bunun adi atak gecmis olsun
![]()
Aynen gülüyor birde minnak yaAynen zor geceydi valla bir saat dolasıya uyandık![]()
Totosunu yerim bi de gülüyor gecenin ortasında![]()
Eşim ve ben yapıyoruz temizliği yani şöyle yemek, bulaşık, çamaşır , ütü zaten rutin işler olduğu için evi süpürüp , silmek ve toz kalıyor o kadar işi yapınca çokta koymuyor hahahahAyda bir misenmi yapıyordun temizlik ben hiç anlamam sevmemde iki haftada bir gelir halılardan ütüye herseyi yapardı cocuktan sonra haftada bir bile yetmiyor iki güne bir kıl sac kaynıyor ev
Valla 3 yıl önce 7bine aldıgımız koltuk 19bin olmuş. 2bine aldıgımız beyaz esya 7bin olmuş hersey inanılmaz artış göstermiş. Sen bunları söyle bi kendisi ödeyecekse neden almayasın
Kendi yapsın bırak yanına önüne oyuncaklar koy yakınında takip et
Bişey basardıgında atıyorum oyuncagı tutup agzına götürdüğünde mesela inanılmaz mutlu oluuor benimki![]()
Hiç sorma herşey aşırı pahalı artıkAyda bir misenmi yapıyordun temizlik ben hiç anlamam sevmemde iki haftada bir gelir halılardan ütüye herseyi yapardı cocuktan sonra haftada bir bile yetmiyor iki güne bir kıl sac kaynıyor ev
Valla 3 yıl önce 7bine aldıgımız koltuk 19bin olmuş. 2bine aldıgımız beyaz esya 7bin olmuş hersey inanılmaz artış göstermiş. Sen bunları söyle bi kendisi ödeyecekse neden almayasın
Kendi yapsın bırak yanına önüne oyuncaklar koy yakınında takip et
Bişey basardıgında atıyorum oyuncagı tutup agzına götürdüğünde mesela inanılmaz mutlu oluuor benimki![]()
Ayağına alıp alıyorsa emzik , sallamayı dene istersen. Benimki de çığlık çığlığa ağlıyor bazen artık anlıyorum uyku krizi olduğunu , 2 dk ya kalmaz bayılıyor sallayıncaSuan resmen doktora getirmeyi planliyorum durmaksizin agladi mama yaptim olmadi uyuttum az bi uyudu aglayarak uyandi gazi var diye gaz damlasi verdim yok yok ..cani yanar gibi agliyo![]()