• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suan resmen doktora getirmeyi planliyorum durmaksizin agladi mama yaptim olmadi uyuttum az bi uyudu aglayarak uyandi gazi var diye gaz damlasi verdim yok yok ..cani yanar gibi agliyo 😔
Kucakta gezince sakinlesiyor mu? Benimki de kac gundur huysuz hep agliyor. Kucakta gezerken susuyor, o da bazen. Bir babada bir bende sersem olduk kac gundur.

Ayağına alıp alıyorsa emzik , sallamayı dene istersen. Benimki de çığlık çığlığa ağlıyor bazen artık anlıyorum uyku krizi olduğunu , 2 dk ya kalmaz bayılıyor sallayınca😬 bir seferinde ablam bir seferinde arkadaşım şok oldular niye ağlıyor diye hemen uyutuyorum ama süper hız 😅 anında susup uyuyor , acaba seninki de uykudan mı
O sekilde uyudu bende aaa evet uykudanmis dedim 20 dk sonra aglayarak uyandi kaldiigi yerden devam 1 saat oncr mama vermistim 120 cc simdi emziriyorum..memeyi cekeyim yine baslayacak sasirmis durumdayim ya

Kucakta gezince sakinlesiyor mu? Benimki de kac gundur huysuz hep agliyor. Kucakta gezerken susuyor, o da bazen. Bir babada bir bende sersem olduk kac gundur.
Yok o sekilde de durmuyo..basima agrilar girdi artik oturdum bende agladim nesi var diye 😔

Evet arıyor düşmesi an meselesi kemersiz aslaa dikkat etmek gerek ben ayağımda sallayarak uyutuyorum öyle bir can havli ile kendisini atiyor görsen işkence yapıyorum sanırsın halbuk8 uykusu var diye ağlıyor atıyor kendini bi de beyimi tutuyorum sallama iskenceso yetmiyor gibi. Benimkine de rahat batıyor salıncak hMak gitmiyor ayağımda sallanacak bi ara da poşetten çıkmıyorduk:/
O uyku krizi bana da oldu 5 kez falan , hiç öyle ağladığını görmemiştim , altını açıyorum kucağıma alıp gazına bakıyorum karnının tok olduğuna emin oluyorum , sarılıyorum gezdiriyorum yok sonra acaba uykusu mu var ama uyku için böyle ağlamazki dedim yatırdım ayağıma inleye inleye susup 2 dakika içinde uyudu , 2 kez arkadaşımın yanında 1 kez annemin 1 kez ablamın yanında yaptı bişey değil üstüne alınıyorlar beni istemiyor mu falan , aç mi biberon vermeye çalışmalar hayır gezdirme ayakta getir hemen bana uyuyacak diyorum artık , zınk o saniye bayılıyor çok enteresan 😬🤭

Yok o sekilde de durmuyo..basima agrilar girdi artik oturdum bende agladim nesi var diye 😔
Bize bir kez oldu bu dedigin, daha 20 gunluktu. Gazdanmis ama. Seninkinin gaz olmadigina emin misin? Damla hemen ise yaramamis olabilir. Karnini isit, masaj yap istersen. Kimyon da verebilirsin biraz.

Bize bir kez oldu bu dedigin, daha 20 gunluktu. Gazdanmis ama. Seninkinin gaz olmadigina emin misin? Damla hemen ise yaramamis olabilir. Karnini isit, masaj yap istersen. Kimyon da verebilirsin biraz.
Dün ictim kimyon cayi dur bir cay kasigi onada vereyim..

O sekilde uyudu bende aaa evet uykudanmis dedim 20 dk sonra aglayarak uyandi kaldiigi yerden devam 1 saat oncr mama vermistim 120 cc simdi emziriyorum..memeyi cekeyim yine baslayacak sasirmis durumdayim ya
Uykusunu alamadan geri uyandığı için huysuzluğu devam ediyor olabilir. Bir de evham yaptırmak istemem ama gülce biraz alerjik gibi ya o mu sıkıntı yapıyor acaba çocuğa. Gerçi atak haftası herşey normal 🤦🏻‍♀️

Uykusunu alamadan geri uyandığı için huysuzluğu devam ediyor olabilir. Bir de evham yaptırmak istemem ama gülce biraz alerjik gibi ya o mu sıkıntı yapıyor acaba çocuğa. Gerçi atak haftası herşey normal 🤦🏻‍♀️
Bizimki ciglik cigliga uyandi, simdi bir saattir kucagimda misil misil uyuyor. Yerine koymaya korkuyorum.

Back
X