Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek eşinin kucağındayken mi görüntülü konuşuyorlar. Öyleyken hem başka mevzular hemde bebekle konuşmaları uzun sürer ve çok fazla manyetiğe maruz kalır. Benim ailem şehir dışında haftada iki kez görüntülü konuşuyorum onda da bebeğimi yattığı yerden arka kamerayı açarak gösteriyorum en fazla 1dk sürüyor ve bebeğim onları görmemiş oluyor. Şimdiden ekranı görmesini istemiyorum. Karşı taraf tarafından anlaşılıyor mudur bilmiyorum ama benim ailem zaten yatağımızın yanına dahi telefonu koymamıza kızarlar radyasyon alırız diye. Bir süre sonra ben başka yere oturup diğer mevzuları konuşuyoruz.Kızlar bir şey sorcam görüntülü konuşma bebeğimize zarar verir mi? Eşimin ailesi şehir dışında ve her gün oğlumu görmek için görüntülü arıyorlar. Konuşurken Süreyi kısa tutmasını istiyorum eşimin ama bazen bir kaç dakikadan fazla tutuyor ve bu benim canımı sıkıyor
Ben pırasa yaptım 2 gün yedim gaz yaptı sanki veya atak haftasına denk geldi bilemedim. Kereviz, karnıbahar yapıyorum bi sıkıntı olmadıYeşil mercimek gazı tetikliyor mu bu aylarda , kış sebzelerinden yiyebiliyor musunuz ben arttık ne yiyeceğimi şaşırdım![]()
Metabolizman yavaşlamış olabilir mi ya da tiroit ? Senin kilo vermen için ciddi değişimler yapman lazım o zaman , o da emzirirken biraz zor. Mesela akşam 6 dan sonra yemek yok , ekmek makarna pilav hamurişi yok, soft besleneceksin. Ben 1 yıl bu şekilde sağlıklı beslenip , bünyemi hamileliğe hazırladım , ve anında da verdim kiloları üstümde durmak istemedi kilolar![]()
tiny love maymunlu var bizde çok güzel, ekstra bir iki çıngırak daha aldık, maymuna tekme attıkça müzik çalıp ışıkları yanıyor kızım çok seviyorKızlar oyun halılarınız hangileri ve hangisini önerirsiniz çok küçük olsun istemiyorum coknpahali da istemiyorum. Kaç aya kadar kullanır onuda bilmiyorum Eki Görüntüle 2570511
Bu nasıl acaba kullanan varmi
Bronşit başlangıcı dedi balgam oluşmuş onları atması için şurup veriyordu biz makineyi alırız deyince ventolin havayı verdi üç gündür kullanıyoruz bayağı açtı cocugu kendine geldi biraz
Kucağındayken değil de bizde de yattığı yerden arka kamerayı açarak telefonu uzak tutarak görüntülü konuşuyorlar. En doğrusunu yapıyor ailen.Bebek eşinin kucağındayken mi görüntülü konuşuyorlar. Öyleyken hem başka mevzular hemde bebekle konuşmaları uzun sürer ve çok fazla manyetiğe maruz kalır. Benim ailem şehir dışında haftada iki kez görüntülü konuşuyorum onda da bebeğimi yattığı yerden arka kamerayı açarak gösteriyorum en fazla 1dk sürüyor ve bebeğim onları görmemiş oluyor. Şimdiden ekranı görmesini istemiyorum. Karşı taraf tarafından anlaşılıyor mudur bilmiyorum ama benim ailem zaten yatağımızın yanına dahi telefonu koymamıza kızarlar radyasyon alırız diye. Bir süre sonra ben başka yere oturup diğer mevzuları konuşuyoruz.
GüzelmişEvet bebek beden kullaniyorum
Haklısınız teknolojiden uzak tutmak zor ama olabildiğince geç tanışması en iyisi. Sevmeleri çok güzel tabi, zaten torununu sevmeyen anneanne babaanne yoktur herhaldeZarar verir vermez bilemiyorum ama bak ne guzel onu seven, ozleyen bir babannesi, akrabalari var. Bence bu daha onemli. Gunumuzde teknolojiden bebekleri sakinmak gercekten cok zor bari boyle iyi niyetler icin kullanilsin. Tabi bu konuyu arastiranlar yorum yaparsa daha isabetli olur. Ben biraz duygusal yaklastim cunku her seyi bu kadar ince dusunursek hem kendimizi hem etrafimizi daha cok yorar, cabuk bikariz gibi geliyor hem sevgi guzel sey![]()
Emziriyorsa su vermemesi en iyisi. Doktora sormuştum emziren annelerde bebeğe su vermenin ishal yapacağını, zararlı olduğunu söylemişti.Geçmiş olsun cnm nerede yasıyorsunuz odanın nemi ne durumda.peteklerin üzerine su ,ıslak havlu vs koymayı ihmal etme.Emziriyor musun mama ilr mi ilerliyorsunuz bilmiyorum ama az az kaynamis ilimis su ver boğazı kurumasın
Ne güzel maşallahBugün ilk kez kanguruya koydum tosbağamı
Dışarı çıktık kar yağmasına rağmen bir hava aldık
Bugün büyüdüğünü hissettim![]()
Bende oturtuyorum canımkızlar bilmiyorum ne kadar dogru
kiz bebekler daha erken oturabilir derler
burada mutlaka bebegin kemik gelişimi çok önemli
ben kucağımda oturtuyorum bi süredir...
5. aya girdiğimizde de destekle oturturum sanırım...
Ben çok çikokata, tatlı vs abur cubur yiyordum. Bırak kilo vermeyi bir de Üstüne 2 kilo almışım. Hemen kestim abur cuburları, tatlıyı da nefsi köreltecek kadar çok çok azalttım. 4 günde biraz farketti gibi bakalım. Yemekten kesmiyorum emzirdiğim için.Yeşil mercimek gazı tetikliyor mu bu aylarda , kış sebzelerinden yiyebiliyor musunuz ben arttık ne yiyeceğimi şaşırdım
Metabolizman yavaşlamış olabilir mi ya da tiroit ? Senin kilo vermen için ciddi değişimler yapman lazım o zaman , o da emzirirken biraz zor. Mesela akşam 6 dan sonra yemek yok , ekmek makarna pilav hamurişi yok, soft besleneceksin. Ben 1 yıl bu şekilde sağlıklı beslenip , bünyemi hamileliğe hazırladım , ve anında da verdim kiloları üstümde durmak istemedi kilolar![]()
Teşekkürler
Biz kullaniyoruz, memnunuz. Bazen cok ilgisini cekiyor bazen hic ilgilenmiyor. Esref saatine bagliKızlar oyun halılarınız hangileri ve hangisini önerirsiniz çok küçük olsun istemiyorum coknpahali da istemiyorum. Kaç aya kadar kullanır onuda bilmiyorum Eki Görüntüle 2570511
Bu nasıl acaba kullanan varmi
Tamam canımTeşekkürlerBunu da bir inceleyeyim
![]()
Bence de olabilir çünkü annemle neredeyse aynı bedeniz anneme benzemis bunyemO zaman seninki bünye meselesi. En kiskandigim bunye modeli
Benim bebek sabah 7 gibi kalkiyor. Kizi 9de kaldiriyorum kahvalti yapip gidiyor. 8.30 da benegi emziriyorum. Kendim kahvalti yapiyorum. Zeytin ekmek ve cay ile. Bazen patates de kizartiyorum. Oglen 12 gibi bulgur pilavı veya kisir ya da yesil mercimek yiyorum.. bazen hemen ardindan meyve yerim rezene cayi iciyorum. 2.5 litre su iciyorum bazen 3 litre. Aksam da yemek yiyorum ve pilav makarna varsa ben de ekmek yemiyorum ama kilo vetmek soyle dursun aliyorum.
Oyyy yesinlerr onun elleriniKizlar yazmayi unuttum benim minnosa ver ellerini diyorum ve ellerini ellerime koyuyor. Biraz kopek egitir gibi oldu itiraf ediyorumama ogrendi. Cok tatli oluyor o minnos ellerini elime koymasi.
Aaa biz de onu izledik bebiş uyurkenUyuttu babasi uyudu simdi kaldirdim bakalm uyuyacak mi 8den bu saate kdr uyudu ben de 5 bolum dizi izledimatiye cok iyimis
![]()