- 11 Eylül 2018
- 821
- 976
- 53
- 40
Kimsin acabaVarım tabi henüz bişeyler yazıp cizmedim ama ara ara takip ediyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimsin acabaVarım tabi henüz bişeyler yazıp cizmedim ama ara ara takip ediyorum![]()
Biz geçen sene yılbaşından sonra öğrendiköğrenirken yanımda kız kardeşim vardı eşim çalışıyordu ve akşama kadar zor sabretmiştim ona haberi vercem diye
nasıl mutlu olmuştu yeminler ettirdi bana
şimdi yavrumuzla yeni yıla giricez inşallah çok güzel bi sene olur hepimiz için yavrularımız için sağlık huzur mutluluk ve uyku getirsin 2020
❤ hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız koskoca 1 sene bitti
![]()
harikasın![]()
Ay ne güzelÇok şükür bugünlerimize
benimde düşükten 6 ay sonra oldu , Bende geçen sene yılbaşında kv ye müjdeli haberi vermiştim beni 2 kere kucaklamıştı sevinçten9 ay kaygı geçmemişti , gen testi fln yaptırmıştık
ama sağlıkla dünyaya geleceği varsa geliyor , hepsi küçük bir detay olarak kalıyor
Şu an burda ki herkes muhtemelen yakın zamanlarda hamileliğini öğrenmiştir ve duyurmuştur
Bugün haberini verdiğimiz miniklerle yılbaşına giriyoruz, harika bir duygu![]()
Gecen yıl bugun bir nokta kadarlardı karnımızdaAynısı bende de oldu ekim ayında kimyasal gebelik olduğu için sevincimiz yarıda kalmıştı 2 ay sonra geldi mucizem ☺6 ocakta ogrenmistim ben de.Kuzucuklarımızla birlikte nice mutlu yıllarımız olsun inşallah ☺
Hahah sır değilim yahu burdan sosyal medyada ekleştigim takipleştigim, whatsappta konustugum bissürü arkadasım var ekleşelim senledeKimsin acababen simdi acaba bu mu bu mu yoksa bu mu falan diye kendi kendime konusur dururum artik
![]()
Ooo baya gec farketmişsin benim düşük nedeniyle günlerim sapıtmasına ragmen 5haftalıkken farkettikKızlar ben yılbaşından sonra öğrendim hamileligimi tam gününü hatırlayamıyorum. Adet gecikmesi oldu karında şişlik var ha oldum ha olcam modundayim. Aklıma hiç hamilelik gelmiyo cunku korunuyoduk. İşyerinde yardımcı bi abla vardı çok iyi biliyo böyle doğal kürleri fln dedim ki adet sokmesi icn ne yapayım hala olmadım rahatsız oluyorum artıkdedi ki kızım sen evli değil misin gebe olmayasın bi bak ama o kadar eminim ki korunuyoruz sonuçta, benim jeton o zaman dustu
ertesi gün bi test ve doktor kontrolü sürprizim 7 haftalık olmuş bile
![]()
Buzluk sütü böyle oluyor sanırım ya üç dört kere denedimKızlar dün buzluktan süt çıkarıp biberona koydum , böyle tortulu gibi sanki kesilmiş gibi kullanmamda bir sakınca olur mu ya
Plm123
Eki Görüntüle 2571101 Eki Görüntüle 2571102
Ben nezaman ogrendigimi hatirlamiyorum ama yine bu haftalardaydi. Bebis yeni yil hediyesi oldu bize diye muhhebbeti gecmisti aramizda. Ilk gebelikte hemen soylemistim. 2.de soylemeyecegim diyordum ama 2. Cizgi belirmeye basladiginda panikle koss cocuk geeel burada 2. Cizgi mi var yoksa ben haual mi goruyorum dedim. 2.yide hemwn ogrenmis oldu. Ama ne yapayim 3 yil deneyip tup bebekle bile olmayinca kendiliginden olmasina cok sasirmistim. Cok sabirsiz biriyim cidden.eşine söylemedin mii?valla helal olsun
bende 25 aralıkta silik çizgi ile öğrenmiştim. 15 ocak’ta kese+kalp atışı. 12 martta cinsiyet :) çok şükür ki sağlıkla kavuştuk. 2020 hepimize en basta sağlık, sonra huzur getirsingeri kalan her şey halloluyor
Canim fazla sicak suda isittiysan oyle olmustur. Onu kullanma tekrar baska cikar ve ilik suda cozdur. Ilik suda ilit. Benim de basima geldi. Su cok sicak olunca kesiliyor.Kızlar dün buzluktan süt çıkarıp biberona koydum , böyle tortulu gibi sanki kesilmiş gibi kullanmamda bir sakınca olur mu ya![]()
Plm123
Eki Görüntüle 2571101 Eki Görüntüle 2571102
çok haklısın canim o güzel günleri kaçıracaksan ne luzumu varkiSaglam bakıcı bulmazsam evet öyle görünüyor
O kadar ihtimal vermiyodum kii şok oldukOoo baya gec farketmişsin benim düşük nedeniyle günlerim sapıtmasına ragmen 5haftalıkken farkettik![]()
İkincininde büyümesiyle 38-40 yaslarında iş hayatıma dönmem cok cok zor olacakçok haklısın canim o güzel günleri kaçıracaksan ne luzumu varki
bir de alanın eğer dönüştürülecek bir alansa 2. yi de yap rahat rahat büyüsün ler sen de çocuklar büyüyünce başka bir şekle burundurursun işini ,
ama çok seviyorsan işini bisey diyecemiycem
ben 1 yıl çalıştım bir firmada dil bildiğim için yoksa hiç alakası yok asıl işimin
orda bir yıl şunu düşündüm insan boyle bir yerde niye çalışır para kazanmak dışında kimse beni burda tutamaz!!!
ya da ofis hayatı hiç bana göre değil
ailenin sana bir maaş desteği mükemmel bişey![]()
Ben 3ay bitmeden eşim harici tanıdık kimseye söylemedimO kadar ihtimal vermiyodum kii şok olduköğrenince çok sevindik ilk eşime sonra anneme soylemistim
![]()
İyi yapmışsın ben de ikinciye öyle yapmayi dusunuyorum. Bunu öğrendiğimde nerdeyse iki ayliktiBen 3ay bitmeden eşim harici tanıdık kimseye söylemedim
He bi burda konusuyordum orası ayrı![]()
Bunu daha ısıtmadım ,poşetten biberona aktardım böyle oldu. Benimde içime sinmedi bunu kullanmayacağımCanim fazla sicak suda isittiysan oyle olmustur. Onu kullanma tekrar baska cikar ve ilik suda cozdur. Ilik suda ilit. Benim de basima geldi. Su cok sicak olunca kesiliyor.
Süte buzlukta bir sey olmaması lazım nasıl cozdurdun acabaBunu daha ısıtmadım ,poşetten biberona aktardım böyle oldu. Benimde içime sinmedi bunu kullanmayacağım
Dışarı çıkardım aslında dolaba koyup yavaşça çözdürmek lazımSüte buzlukta bir sey olmaması lazım nasıl cozdurdun acaba
AminnGecen yıl bugun bir nokta kadarlardı karnımızda
Şimdi kucagımdaki minik mucizeme minik insana bakıyorumda
Rabbim hic bir evladımızın ayagına taş değdirmesin, hep iyi insanlarla karşılaştırsın, ömürleri boyunca mutlu başarılı sağlıklı gelecekleri olsun![]()
ben direk cikardiysam ilik/soğuk su altinda actim hiç bişey olmadiDışarı çıkardım aslında dolaba koyup yavaşça çözdürmek lazım