- 6 Eylül 2018
- 600
- 1.362
- 63
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Walla nasilAyy cidden ne bulursa yiyecekler yaa![]()
Cok tesekkur ederimCanim cok gecmis olsun. Kemersiz oturtma. Hep kemer tak
Ilk gun biraz aglayacak, hazir ol.Ay ne güzel atlaştmışsınız darısı bize bakalım
Pansuman bakım işlerini yapabilirim sadece çok ağlamasın kuzucum
Güzel bakan güzel görürTopiğe girince n’oluyo dedim
Güneş görmüş bizim kızlar ortaya çıkmış
@yesilus S Serrarana18 E Elwing6 maşallah sizlere ve bebişlere
Çok tatlısınız ❤
Masallah hafizana
Ben halsizlikten grip oldum sandım ilaç kullandım sonra adetim gecikti şiştim adet olayım diye bol adaçayı tarçın içtimHa evet bi de orası var iki taraf da istemiyorsa beklemek doğrusürpriz bebekleri çok severim
ben gayet beklediğim ay kalınca tabi
![]()
Yaaa maşallah çok güzelHelloooo 4 aylik oldukördügüm elbise kizlar
![]()
Ben de ilk öğrendiğim zaman fena soğuk algınlığı geçiriyodum hatta beni hastaneye dış gebelik diye yatırıp bir gecede o kadar ilaç verdiler ki nasıl olsa kürtaja alınacak diyeBen halsizlikten grip oldum sandım ilaç kullandım sonra adetim gecikti şiştim adet olayım diye bol adaçayı tarçın içtimMeğer hamileymişim
![]()
Ya çok geçmiş olsun Allah korumuş yavruyuKizlaar herkese bebisleriyle beraber ailesiyle beraber saglikli ve mutlu bir yil diliyorum![]()
ben yine okuyamadim hicbir sey![]()
wa ta mi ig da mi bulusulacak ben de varim
31 aralik aksami benim oglum dustu yaev tipi anakucagini goturmustuk arkadaslara. Ben tam acamamisim ayağının kilidi yerine oturmamis. Oglumu tam oturttum, anakucaginin ayagi kapandi oglum da anakucagiyla beraber yarim metre asagi indi
kafasi carpti mi bilemedim hemen acile goturduk cok sukur bir sey cikmadi. Tum gece kontrol ettim ama. Allah kimseye yasatmasin.
![]()
2020 sanmıştım :)
Biz de erteliyoruz ama dediğin gibi emeklemeden yaptırmak lazım.Allah yardımcınız olsun biz de ha bu hafta ha haftaya erteliyoruz ama bir an önce olmalıyız emekleme başlamadan
Ben de geç katıldım ama benimki kesfedememektenHoşbuldum teşekkür ederimOkumak iyi geliyordu bana yazdım yazıcam derkende bi türlü nasip olmadı. Yaa ne güzel Allah bağışlasın evlatlarımızı benimde kızım oldu
![]()
Dün araştırdım bizde başlayacağız artık çoğunlukla bestiron kullanan olduğunu okudum fakat kimisinde diş boyama gibi sorunlar olmuş dişler çıktığında bi problem olur mu bilmiyorum. Fermix şase için boyamadığını söylemişler ama ek gıda sürecinde kullanılabiliyormuş toz şeklinde olduğundan birde nutrigene için görüşeceğim cumartesi doktor kontrolümüz var içlerinden birini almayı düşünüyorumKızlar demir damlası olarak ne aldınız? Sağlık ocagınınki kullanmak istemiyorumda içeriği temiz demir damlası arayışındayım
Ben iyi dayanmışımBen de geç katıldım ama benimki kesfedememekten
Doğumdan sonra okudum öncesi çok yok
Cok samimi geldi bana burasi. Ben dayanamadım hemen yazdim![]()
:) peki neden simdi geldin aramıza