Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben iyi dayanmışım ya zaman ayıramamk istemedim bi güven oluşuyo okuduğum gördüğüm kadarıyla doğum için memleketime gittim mesela o süreçte buraya giremedim yoğunluk vs sonra Llavinyyaa
öldü mü kaldı mı olsun istemezdim
EElwing6
canını sıkma bence gelişimleri hemen hemen aynı gidiyor azıcık zayıf olabilir ama sağlık sorunu olmadıktan sonra gerisi pek de önemli değil. İnşallah daha çooookk kilo alıp annesini mutlu eder önümüzde daha çok zaman var bir ay olmazsa diğer ay olur üzülme ❤
Yaaa naptiniz boyle hepiniz cok kandirikcisiniz yok bebegim uyumuyo, yok bebegim durmuyo...masallah döktürmüssunuz sayfalarca ben cok geride kaldim okuyamadim. Son 5 sayfayi okudum sadece. Cok sey kacirmamisimdir insallah.
Yaaa naptiniz boyle hepiniz cok kandirikcisiniz yok bebegim uyumuyo, yok bebegim durmuyo...masallah döktürmüssunuz sayfalarca ben cok geride kaldim okuyamadim. Son 5 sayfayi okudum sadece. Cok sey kacirmamisimdir insallah.
Kizla4 bizim kiz 4.ay asilarindan sonra bi saflastti bi uysal bir tatli sevimli anlatamam mazoşist cikti bizim kiz..aglamadi da zsten sabahtan beri gulusuyoruz ins.devam eder
Kizla4 bizim kiz 4.ay asilarindan sonra bi saflastti bi uysal bir tatli sevimli anlatamam mazoşist cikti bizim kiz..aglamadi da zsten sabahtan beri gulusuyoruz ins.devam eder
Yaaa ben de cok ozendim simdi bir foto da ben mi koysam. Ama dogru duzgun fotom yok ki. Bas ortulu olunca anca disari cikinca ona da vakit olmuyo kosusturmacadan.