• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben iyi dayanmışım 😄 ya zaman ayıramamk istemedim bi güven oluşuyo okuduğum gördüğüm kadarıyla doğum için memleketime gittim mesela o süreçte buraya giremedim yoğunluk vs sonra L lavinyyaa öldü mü kaldı mı olsun istemezdim 😄
Ben seni hatırlıyorum sanki ilk takipçilerden değil misin. O zamanlar yazmış mıydın hiç

E Elwing6 canını sıkma bence gelişimleri hemen hemen aynı gidiyor azıcık zayıf olabilir ama sağlık sorunu olmadıktan sonra gerisi pek de önemli değil. İnşallah daha çooookk kilo alıp annesini mutlu eder 😍 önümüzde daha çok zaman var bir ay olmazsa diğer ay olur üzülme ❤🤗
yorgunoz yorgunoz tskler kizlar 🥰

Kızlar demir damlası olarak ne aldınız? Sağlık ocagınınki kullanmak istemiyorumda içeriği temiz demir damlası arayışındayım
Ocean microfer alicam bendr sideferide duydum..bende oyle dedim de adam triplendi 😅😅😅 sanki babasinin saglikocagi😅

Yaaa naptiniz boyle hepiniz cok kandirikcisiniz yok bebegim uyumuyo, yok bebegim durmuyo...😊masallah döktürmüssunuz sayfalarca ben cok geride kaldim okuyamadim. Son 5 sayfayi okudum sadece. Cok sey kacirmamisimdir insallah.
Genelde memeden bildirim yapiyorum 😅😅

Back
X