Yok yazmadım üyeliğimi de unutmuşum üyeliksiz takipteydim okuyordumBen seni hatırlıyorum sanki ilk takipçilerden değil misin. O zamanlar yazmış mıydın hiç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yazmadım üyeliğimi de unutmuşum üyeliksiz takipteydim okuyordumBen seni hatırlıyorum sanki ilk takipçilerden değil misin. O zamanlar yazmış mıydın hiç
Zaten ek gıdaya şunun şurasında ne kaldı o zaman da mama yerine ek gıda vereceğizSagol canim.Cok takmiyorum kafama ya cok sisko olmasinada gerek yok sagligi iyi gorunuyo..gunde 2 3 kez mama vericem..az once verdim aglamalari durdu yavrumuntakviyeli gidicez demek ki.
Canim niye dert ediyorsun 5 ayin sonunda dogum kilosunun 2 katina ulasmalari bekleniyorZaten ek gıdaya şunun şurasında ne kaldı o zaman da mama yerine ek gıda vereceğizbiz doğum kilosunu da ikiye katlayamadık 300 gram gerisinde kaldık
ama ciddi bir fark olmadıkça 1-1,5 kilo gibi mesela, ona da sorun yok diyorlar
İlk aşı oldugumuzda demiştiDoktor mu söyledi bu şekilde? Bana 2 buçuk ml dediçok mu verdim çocuğa
![]()
kızlar halaybaşı olarak özelden olur ig’den olur grup kurarsanız beni almayı unutmayın he![]()
Sağlık ocağı doktoru ve eczacı 2 buçuk ml dedi hatta içinde de öyle yazıyor diye 2ml verdimBanada 1 cay kasigi demislerdi
Cok tesekkurler evet cok sukur
Aaa öyle mi? E süper o zaman, yakalarız bizCanim niye dert ediyorsun 5 ayin sonunda dogum kilosunun 2 katina ulasmalari bekleniyor
İg de bende varım beni de unutmayın
Allah razı olsunSenin bebiş çook tatlı maşallah. Sen de çok gençsin yaaa. Kaç yaşındasın
Aa asi oldunuz mu canim hadi gecmis olsun. Masallah boyle gecer insallah. bizim saglik ocagi kontrolu pazartesi. Doktorumuza da ctesi gidecegiz bakalimKizla4 bizim kiz 4.ay asilarindan sonra bi saflastti bi uysalbir tatli sevimli anlatamam
mazoşist cikti bizim kiz..aglamadi da zsten sabahtan beri gulusuyoruz
ins.devam eder
![]()
2 cay kasigi cok di mi? Benim aklimda yarim ya da bir cay kasigi olarak kalmisti.Eczacı ve doktor 2 buçuk ml dedi bize o da 2 buçuk çay kaşığına denk geldi, içime sinmedi 2 çay kaşığı verdim ben
Ayy dilini ısır. Bizde 2.vun tepki verdi. İnşallah seninki böyle devam eder. Ateşine sık sık bak ama. Çünkü anlık yükselip anlık düşüyor hemen. Ona göre tedbir alırsın.Kizla4 bizim kiz 4.ay asilarindan sonra bi saflastti bi uysalbir tatli sevimli anlatamam
ins.devam eder
![]()
Bizimki de cok sakinKizla4 bizim kiz 4.ay asilarindan sonra bi saflastti bi uysalbir tatli sevimli anlatamam
ins.devam eder
![]()
Kilosuna bagli olarak her kiloya yarim ml mi neydi tam hatirlayamiyorum. Ilk verildiginde bu yuzden az oluyor sonra artiyor miktari2 cay kasigi cok di mi? Benim aklimda yarim ya da bir cay kasigi olarak kalmisti.
Ya 1 kez saat 2gibi vermistim calpol vucut isisi yuksek gibi gelio ama atesi 36 acaba versemmi onlem amacli bir daha?Ayy dilini ısır. Bizde 2.vun tepki verdi. İnşallah seninki böyle devam eder. Ateşine sık sık bak ama. Çünkü anlık yükselip anlık düşüyor hemen. Ona göre tedbir alırsın.