Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Calpol verdin mi? Herhalde o yaptiBizimki de cok sakintam yemelik. Saskin suratiyla bana bakiyor. Oyun halisinda uzun durdu, bir de gunduz uzun uyudu. Hic mizmizlanmadi. Hadi hayirlisi
![]()
Severek takip ettigim kisilerden derledim bende..ders kitaplarinfa onerilenler daha buyuk yaslara hitap ediyor..yanii hrr birinin icerigini incelememiz pek mumkun degil icinde bulundugumuz durum sebebiyle zaten cogu kisa kisa kalin daha cok gorsel kitaplar..is bankasi yayinlarinin hareketli kitaplari cok hos bence :) ama haklisinnn ..daaa neyimiz duzgun ki diyeyimE Elwing6 merhaba sen cocuk gelisimci miydin? ben de okumak icin hikaye kitabi arayisindayim iki uc tane var ama ben istiyorum ki cok daha fazla olsun. kardesim soyle bir gorsel gonderdi gecen gun canim sıkıldı. kullandigimiz vitaminlerin takviyelerin temiz iceriklisini arıyoruz, kitaplar neden bu tarz seyler icersin kiturkiye'de komisyon tarzi bir sey yok mu cocuk kitaplarini denetimden geçirebilecek? tavsiye ettigin kitaplara bakma firsatin olmus muydu? Eki Görüntüle 2571910
Oceanda şeker var diye okumustumBurdaki arkadaslar ocean baslıyor genelde bi arastır istersen
Sabah eve gelir gelmez vermistim sadece. Tekrar vermedim.Calpol verdin mi? Herhalde o yapti
adamlarin akrep köpek canli ahtapot v.s. yediğiniE Elwing6 merhaba sen cocuk gelisimci miydin? ben de okumak icin hikaye kitabi arayisindayim iki uc tane var ama ben istiyorum ki cok daha fazla olsun. kardesim soyle bir gorsel gonderdi gecen gun canim sıkıldı. kullandigimiz vitaminlerin takviyelerin temiz iceriklisini arıyoruz, kitaplar neden bu tarz seyler icersin kiturkiye'de komisyon tarzi bir sey yok mu cocuk kitaplarini denetimden geçirebilecek? tavsiye ettigin kitaplara bakma firsatin olmus muydu? Eki Görüntüle 2571910
Ay kuzum benim. 2. Asi yakiyormus, ebe oyle soyledi. Bizimki de 2.de cok agladi.Bu arada cok sinirliyim kızlar aşı günüydü bugün. İlk bacakta ağlamadı 2.de baya feryat figan ağladı. Meğerse bacagını hareket mi ettirdi nedir ebe bacagını yırtmış iğneyle baya kanadı(
Whatsap anladim ama ig nedir başka bir sayfaya da mi yazıyoruz. Ben de katilabilirim diğeri ne bilmiyorum ama olsun![]()
Canım ben 1 çay kaşığı kadar verdim. Cok yukselmedikce gazlı bezi ıslatıp alnına koyabilirsin. Zaten bu aşı en çok kafa ateşi yapıyor. Vücudu daha düşük çıkabilir. Ilık suyla banyo yaptırabilirsin. İlk gün tepki olmadı bizde. 2.gunden sonra başladı ateş ve huzursuzluk ortalama 6 7 gün sürdü. Ateşi 2 gün sürdü. Ama çok sık takip ettim. Geceleri falan daha fazla yükselebilir. 37.5 gördüğün an calpol ver ama fazla yüklenme. Ne kadar ölçek veriyorsun bilmiyorum ama ben 3 kez falan 1 çay kaşığı verdim. Cok ilaca boğmak istemedim. Islak bez anında etki ediyor ateşe. Telaşa kapılma sakın kalmaya çalış. Anne stresle ince bebek de anlıyor maalesef.
Bizde seni merak ediyoruz belki
Anladım tsk ederim o da mevcut ,:)kim nasil ekliyor bilmiyorum, beni de ekleyin.
İsteyen instagramdan ekleşiyorkim nasil ekliyor bilmiyorum, beni de ekleyin.
Sagol canim, evet simdilik iyiyiz. Bi sorun cikmadi ama senin soylediklerin aklimda. 2. Gunden daha cok korkuyorum. Yarin doktor kontrolumuz de var. Bi problem olursa doktor da gorur, iyi oldu randevuyu asi ertesine almam.Canım ben 1 çay kaşığı kadar verdim. Cok yukselmedikce gazlı bezi ıslatıp alnına koyabilirsin. Zaten bu aşı en çok kafa ateşi yapıyor. Vücudu daha düşük çıkabilir. Ilık suyla banyo yaptırabilirsin. İlk gün tepki olmadı bizde. 2.gunden sonra başladı ateş ve huzursuzluk ortalama 6 7 gün sürdü. Ateşi 2 gün sürdü. Ama çok sık takip ettim. Geceleri falan daha fazla yükselebilir. 37.5 gördüğün an calpol ver ama fazla yüklenme. Ne kadar ölçek veriyorsun bilmiyorum ama ben 3 kez falan 1 çay kaşığı verdim. Cok ilaca boğmak istemedim. Islak bez anında etki ediyor ateşe. Telaşa kapılma sakın kalmaya çalış. Anne stresle ince bebek de anlıyor maalesef.Geçmiş olsun
-EarthLing- sizde oldunuz galiba canım geçmiş olsun size de...
kim nasil ekliyor bilmiyorum, beni de ekleyin.
dünyanın en güzel hatasıKizlar benim hesaplar karismisesimle hesapladik simdi.9 aralikta kiyafetle 5.900 olcmusuz..100,150 gr dusse 5.800 falan 3haftada 6.250 olmus
ben 6 olctukgibi hatirladim sonra olamsz dedim buraya yazmisim allahtan eski msjlardn buldum
hafizama ne guveniosam not etsene bir yere
Kizim niye soylemiosundünyanın en güzel hatasıgayet iyi o zaman. aslında bende öyle hatırlamıstım benimki 200 gr daha düsüktü gülceden diye aklımda kalmıs ama söylemedim