• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar dünden beri sağ meme reddi yaşıyorum ve çok uzgunum. Doğru düzgün sadece gece emiyor onu da bırakmaz inşallah . Hopluyorum zipliyorum resmen yaklasmiyor 2 3 saat bekledim vermedim tam aciksin diye yine ayni. Bu durum mama ya başlatmaz dimi ya çok üzülürüm redden dolayı olursa

Inanilmaz moralim bozuk saglik ocgindan geliyorum probiyotigi sordum onermiyoruz oyle bir pazarliyorki ilac firmalari dedi iyi dedim..dvit ocean kullaniyorum demiride alabilrmiyim diyr sordum hı o zaman vermeyelim dedi yarim agiz..(sanki asilarin tumunu devlet karsiliyorda disardan alacagim eeye bozuluyo)soyle kullan boylrrr kullan yok rahatsizlik duydu adam yani..sonra cocugu sedyede yan koydum amannnn oyle birakmiyoruz falan diyo sanku biz bilmiyorux..sadrce annr sutu falan diye teraneler yine kilo icin bir indik ki 250 gr almisiz sadece gunde 1 mama veriyordum..tabiii bunun icin ne dusunduklerini bilmiyorum..cok sinir oldun kesinlikle degistiricem doktoru..ozelde de gitmiyordum doktora ama takip sart oldu @Pircici microferi eczanede bulamadik size doktor dozunu nasil onerdi..simdi boyle yarim agiz emin sekilde kullan demeyincr icimde rahat degil 🙄 napicam simdi hic bilmiyorum mamayi takviye olarak her beslenne sonrasi vereyim madem..ya da bir doktors gidelin br daha
Canım moralini bozma hiç bundan sonrası için aç hissettiğinde ver mamayı doktorada tabi ki git ama gidene kadar vermemezlikte yapma..ağlamaları açlıktan mı diye günde 3 kere mama vererek dene bi..zaten o istedikce verirsin..önce bugün evde tartıda bi tart kıyafetleriyle sonra aşağı yukarı tahmin yapabilirsin saglil ocağının kilosunuda biliyosun ya..
Mamayı da öglen aksam gece olarak başla canım

Evet ya çok özeniyorum ben de neden olmasın hem daha çabuk iletişim kurarız.Ne güzel ilerleyen yıllarda çocuklarımız iletişime geçer inşallah.
Eşim bile diyorki memlekete giderken yol üstünde varsa kulüpten tanıdığın bi kahve molası verebilirsin diyor:))biz bayburttayiz pek yol üstü olmuyor ama:)yine de yolu düşenleri her zaman beklerim
AA kuzenim orda yaşıyo benim ayrıca anne tarafından da bayburtluyuz hiç görmedik ama

Canım moralini bozma hiç bundan sonrası için aç hissettiğinde ver mamayı doktorada tabi ki git ama gidene kadar vermemezlikte yapma..ağlamaları açlıktan mı diye günde 3 kere mama vererek dene bi..zaten o istedikce verirsin..önce bugün evde tartıda bi tart kıyafetleriyle sonra aşağı yukarı tahmin yapabilirsin saglil ocağının kilosunuda biliyosun ya..
Mamayı da öglen aksam gece olarak başla canım
Nasil saftiriklikse yanlis hatirlamisim 550 gr almis 😅🤭 onca emmeye onu alsaydi cidden cok kotu olacaktim

Elvintos Elvintos profilin çok hoş 🤗
Kardeş resimlerine ayrı bi ilgim var
Kızın kaç yaşında senin ☺
Ayy çok saol büyük kızım elvin 7 yaşına girecek martta küçükte Asya bıdık iletişimleri şimdiden o kadar güçlü ki inşallah hep öyle olur arada yaş barkı var kopuk olurlar mı birbirlerinden diyorum ama ı ıhh elvşn gam Bi küçük anne elim kolum oldu yavrum kardeşine de çok düşkün

Kizim niye soylemiosun 😅 deliye dondum nasil olabilir yine mi sutum yok diye 😥🙃🤭
nedense senden cok kendimi bunak eyledim :D
Ben sanaa hayranim ya 😅 kisa net yaziosun ya bise sordugunda falan hahahahah...bizimki cenesi dusukluk sahsim adina diyeyim😅😅
ay aynen hahaha. mesela çok farklı bi konu konusuyoruz pat diye gelip “kızlar hangi deterjanı kullanıyorsunuz” diyor. asla mesaj alıntılamıyor mesela 🤣

Ayy çok saol büyük kızım elvin 7 yaşına girecek martta küçükte Asya bıdık iletişimleri şimdiden o kadar güçlü ki inşallah hep öyle olur arada yaş barkı var kopuk olurlar mı birbirlerinden diyorum ama ı ıhh elvşn gam Bi küçük anne elim kolum oldu yavrum kardeşine de çok düşkün
Cok tatli foto 🥰 ask var aralarinda

nedense senden cok kendimi bunak eyledim :D

ay aynen hahaha. mesela çok farklı bi konu konusuyoruz pat diye gelip “kızlar hangi deterjanı kullanıyorsunuz” diyor. asla mesaj alıntılamıyor mesela 🤣
🙂 Evet ben biraz daldan dalayımdır. Biraz çabuk sıkılırım. Ama takipçilerim varmış ne güzel😅

Kizlaar herkese bebisleriyle beraber ailesiyle beraber saglikli ve mutlu bir yil diliyorum🤗

ben yine okuyamadim hicbir sey :KK43:

wa ta mi ig da mi bulusulacak ben de varim🙋‍♀️

31 aralik aksami benim oglum dustu ya :KK43: ev tipi anakucagini goturmustuk arkadaslara. Ben tam acamamisim ayağının kilidi yerine oturmamis. Oglumu tam oturttum, anakucaginin ayagi kapandi oglum da anakucagiyla beraber yarim metre asagi indi :KK43: kafasi carpti mi bilemedim hemen acile goturduk cok sukur bir sey cikmadi. Tum gece kontrol ettim ama. Allah kimseye yasatmasin. :KK43:
Çok geçmiş olsun

Back
X