- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Nasıl yani ne alakaki biz onlarla ne konuşuyorlarAgustos annelerinde fena dedikodusu donuyor Eylul annelerinin. Tavirlar cok garip gercekten. Sasirdim.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani ne alakaki biz onlarla ne konuşuyorlarAgustos annelerinde fena dedikodusu donuyor Eylul annelerinin. Tavirlar cok garip gercekten. Sasirdim.![]()
Kıvamı rengi falan nasıl bizimki baya koyuymus öyle diyor nette henüz almadım ocean belki bulurum diyeBize de oyle dedi. Emzirmeden 1 saat sonra, yeniden emzirmeden 1 saat once. Yarin baslayacagim bakalim.
İnşAllahAh hadi gözün aydın saglıkla gelsin dünyaya hayırlı olsun eylül 2020 annelerine yazmaya baslarsın artık![]()
Siyah renkli. Ortaligi batiracagiz her kullanimda anlasilan. Uzerime doktum bile.Kıvamı rengi falan nasıl bizimki baya koyuymus öyle diyor nette henüz almadım ocean belki bulurum diye
yani ne alaka ki? bizden transferler olunca mı bozuldular cok komikNasıl yani ne alakaki biz onlarla ne konuşuyorlar
Ocean acık renkliymiş buldakta alsak kskeSiyah renkli. Ortaligi batiracagiz her kullanimda anlasilan. Uzerime doktum bile.![]()
Ayni damla mi canim?
Ocean acık renkliymiş buldakta alsak kske
Evet cnm hala aparatla kullanıyorum 6700gr bizim kızCanim Sen salamon baby kanguru kullanıyordun değil mi? Yeni doğan aparatiyla mi kullanıyorsun? Ben aldim yeni ama bebiş durmuyor bacaklarıda çok ayrılıyor gibi geldi bana
İyiyiz biz de çok sukur arada uğra buralara daEvet canım bakamadım epeydir, iyiyiz şükür bugün ise başladım ben desen nasılsın?
Netten siparis vericem bende bulamadim eczsnedeOcean acık renkliymiş buldakta alsak kske
Evet cnm hala aparatla kullanıyorum 6700gr bizim kız
Bacakları M şeklinde durmalı kac kg seninki
Sejin bebek 1 veya 2 eylulde dogar. Hayirli olsun canim.Hamileyim inşAllah kuzum sağlıklı sıhhatli olur inşallah![]()
Ben de garip buldum. Dedikodu donuyor Eylul annelerinde falan diye abartmislar bir de. Bebeklere satasmaya kadar getirmisler olayi. En pragmatik bebekler Eylul annelerininmisKızlar şu msjla başlamış muhabbet.
(Aranizda tuzlu corba veren kim yahu yok öyle biri gençler giybetiniz dönüyor eylül annelerinde biz bilinçli anneleriz tuz seker kimse vermiyor adımızı çıkarmayın lütfen ek gıdaya tavsiye üzerine zamanında geçilir kamu spotu İlk 6 ay anne sütü sevgili eylul annesi)....
Burada kimse ağustos annelerini cekistirmedi ki ben mi kaçırdım acaba? 6713.sayfadan sonra başlıyor buraya satasmalar. Bizden bir arkadaş mama sandalyesi sormuş o kadar.. Başka kayan da görmedim. Ben de burası baya sakinleri 2 gün ağustos annelerine baksam mi diye düşündüm. Sonra başından beri burdayım, burda kimse kalmasa da başka gruba sonradan dahil olmam düşüncesiyle hiç yazmadım bakmadım bile. Ama bu gruba satasmalarina mana veremedim. Burda onların lafı geçti mi???? Ben mi kaçırdım?
Canim bizomkinde egzama cok oldu yanaklar ve vucudunda. Alerjiden olmus. Cocuk alerji bolumune goturdum bana diyet verdi. 2 haftada tamamen gecti. Yumirta sut urunleri ve dana eti yemiyorum. Kuru yemisleri yeniyorum. Su anda tek tek urunleri deniyorum. Yumurta peyni lor ve tahine alerjiso var. Alerji testinde cikmadi.Slm anneler nasılsınız bayadır girip okuyamıyordum yorum yazamıyordum bebişler nasıl nasıl gidiyor biz dört aylık olduk çok şükür ama miniğimin yanağında ve alnında egzama çıktı bizim gibi olan varmı merhem kullanıyormusunuz
Yaaa ben de suan baktim ve yaziyi gordum ne asil bi grup ya ve eylul bebekleri duydugum kadariyla pragmatizm hakkinda kompozisyon yazabilir hale gelmisler oturup kendimizi elestirmeliyiz hala kac gram aldi sicti sicmadi yaziklar olsunBen de garip buldum. Dedikodu donuyor Eylul annelerinde falan diye abartmislar bir de. Bebeklere satasmaya kadar getirmisler olayi. En pragmatik bebekler Eylul annelerininmis![]()