- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
180 gün dolunca diyorlar yani 6.ay bitecek 6 aylık bebek olacaklar o zamanKızlar bise sorucam bu ek gıdada 6.Ay diolar ya 6aylik oldu dioruz ya ozaman mi oluyo oyle mi başlamalıyız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
180 gün dolunca diyorlar yani 6.ay bitecek 6 aylık bebek olacaklar o zamanKızlar bise sorucam bu ek gıdada 6.Ay diolar ya 6aylik oldu dioruz ya ozaman mi oluyo oyle mi başlamalıyız
Evet evet her mama sonrası içiriyorum, bazen içmiyor 1 çay kaşığı verip bırakıyorum bazen severek içiyor o zaman 3-4 çay kaşığı veriyorum. Ağzından çok salya akıyor o yüzden susuyor olabilir diye kafama takılıyorBende 5 i bekliyorum mama da verdiğim için yavaştan tattırırım..
Bide su verdim bir kere de acaba arada versem mi? Mama veren arkadaşlar su veriyo musunuz ?
14.5-19.5haftalar atak haftası bitmesine az kaldı ama 4.ayda uyku gerilemesi olur deniyor. Sanki çok düzeldi deAtak haftası fln mı bilemedim, ama cidden zormuş, biz gece bir bilemedin iki defa kalkardık.
O zımbıetının fotosunu da atar mısınızÇok hoşuma da gitmişti ama neyyyse![]()
Meme reddi resmen geri döndü gibi bizde solu yine almıyor ağlıyor çok uykusu varsa sağ memeyude almıyo..ayakta sallamak nimetmiş ben sonradan anladım..eskiden öyle sallanıyodu şimdi çok ağlıyor..omzumda uyuttum bi ara sonra kucagimda ve elde sallamaAyy evet aynısı işte. Aşıdan oldu muhtemelen. Bugün çaresiz kaldım ayaklarda salladım memeyi almayıp ağlayınca.
Zorla ayakta sallamaya nasıl alıştırdım bana da deSorma bizimki de kucakta uyumaya alışmıştı hemde ayağa kalkıp evi gezerek uyutmamı istiyordu da ona bel mi dayanır. Zorla ayakta sallamaya alıştırdım, şimdi arada ayakta sallıyorumyanıma kahve, çay, kitap vs de alıyorum sallarken güzel keyif oluyor
biz 2 gündür geç yatırıyoruz onun faydası oldu biraz sanki. En az 3 saat uyutmuyoruz ve 10-11 gibi mamasını sütünü verip uyutuyoruz daha kolay uykuya geçiyor ve 1 buçuk 2 saatte bir uyanır oldu bu şekilde. Bu uygulamadan önce en son 40-20 dk da bir uyanmaya başlamıştı kabus gibiydi
![]()
21:30 da uyuyor. Önceden de aynı saatte uyuyordu, gece bir kez emip hemen tekrar uyuyordu. Şimdi 2 saatte bir emmek istiyor.Aksamları kaçta yatırıyosun ? Bizimkide 3 den önce uyunuyodün yine 3 ettik
Şimdi biz 3 bitti4 olduk ozaman 5 bitip 6 olunca oluyo180 gün dolunca diyorlar yani 6.ay bitecek 6 aylık bebek olacaklar o zaman![]()
ben kullanıyorum şuan memnunum ama içine zıbın altına tayt üstüne ayaklı tulum giydiriyorum üstüne de uyku tulumuEvet gelelim ikinci sorumawoolnat uyku tulumu kullanan var mı? biraz pahalı geldi almaya değerse alcam, kışın sıcak yazın serin tutuyormuş sanırım.
Oyun oynuyor gibi şarkılar türküler söyleyerek ayağıma koyuyorum ayağımdayken oyunlara şarkılara devam sanki seviyormuş gibi yapıyorum hafiften sallamaya başlıyorum hemen bi beyaz gürültü veya sevdiği bi müzik açıp eee piş pil moduna giriyorum. Bazen yiyor bu numarayı bazen yemiyorZorla ayakta sallamaya nasıl alıştırdım bana da dekucakta sallmaya aynen bel dayanmıyo..
Evet yatırıp emmeyi de deniyorum resmen boyle 3 kere çekiyor ama sanki biryerden koşuyor gibi hırslı hırslı sonra atıyor kendini geri birdaha saldırıyor sonra çekiliyor geri reddediyor bir yandan biryandan kafasiyla aranıyor bağırarak ya anlamıyorum acaba meme reddi deil mi diyorum ne olabilir böyle sanki emmek istiyor ama canı yaniyormusta geri atıyormuş gibi.Meme reddi resmen geri döndü gibi bizde solu yine almıyor ağlıyor çok uykusu varsa sağ memeyude almıyo..ayakta sallamak nimetmiş ben sonradan anladım..eskiden öyle sallanıyodu şimdi çok ağlıyor..omzumda uyuttum bi ara sonra kucagimda ve elde sallamaşimdi çok zorlanıyorum uyuturken memede sadece geceleri uyku arasında uyuyo..eve yeni yöntemler geliştirdim sallamak icin
en yakin zamanda hamak tarzı bi şey alacam
3 güne geçer inşallah bu halleri..canımı en çok emmemesi sıkıyor bi ara iyiydik yine başa dönüyoruzanlamıyorum ki ne var sol memede çanta tutusu vermeye çalışıyorum onda biraz emiyo bide eski yöntem yatırıp üzerine dogru veriyorum meme
Vahvah85 sende bu konudan müzdaripdin galiba..bende en etkili yol yatırıp emzirmek oldu bi onu dene derim
Ayyy çok zormuş sık uyanınca. Uykusu gelince durduramıyoruz ki ağla ağla mahvediyor kendini. Bu akşam biz de yeni uyuttuk, gündüz ayakta güzel uyudu çünküSorma bizimki de kucakta uyumaya alışmıştı hemde ayağa kalkıp evi gezerek uyutmamı istiyordu da ona bel mi dayanır. Zorla ayakta sallamaya alıştırdım, şimdi arada ayakta sallıyorumyanıma kahve, çay, kitap vs de alıyorum sallarken güzel keyif oluyor
biz 2 gündür geç yatırıyoruz onun faydası oldu biraz sanki. En az 3 saat uyutmuyoruz ve 10-11 gibi mamasını sütünü verip uyutuyoruz daha kolay uykuya geçiyor ve 1 buçuk 2 saatte bir uyanır oldu bu şekilde. Bu uygulamadan önce en son 40-20 dk da bir uyanmaya başlamıştı kabus gibiydi
![]()
Bizim bayaa düzelmişti yaÜ1
14.5-19.5haftalar atak haftası bitmesine az kaldı ama 4.ayda uyku gerilemesi olur deniyor. Sanki çok düzeldi de![]()
Biz aynı şeyleri yaşıyoruz resmen. Şunları ben yazsam aynısını yazardım. Umarım çabuk geçer. Bizim de sağ meme alınmıyor, akıyor gidiyor yazık, öyle çok sütüm de yok zaten.Meme reddi resmen geri döndü gibi bizde solu yine almıyor ağlıyor çok uykusu varsa sağ memeyude almıyo..ayakta sallamak nimetmiş ben sonradan anladım..eskiden öyle sallanıyodu şimdi çok ağlıyor..omzumda uyuttum bi ara sonra kucagimda ve elde sallamaşimdi çok zorlanıyorum uyuturken memede sadece geceleri uyku arasında uyuyo..eve yeni yöntemler geliştirdim sallamak icin
en yakin zamanda hamak tarzı bi şey alacam
3 güne geçer inşallah bu halleri..canımı en çok emmemesi sıkıyor bi ara iyiydik yine başa dönüyoruzanlamıyorum ki ne var sol memede çanta tutusu vermeye çalışıyorum onda biraz emiyo bide eski yöntem yatırıp üzerine dogru veriyorum meme
Vahvah85 sende bu konudan müzdaripdin galiba..bende en etkili yol yatırıp emzirmek oldu bi onu dene derim
Aşı etkilemiştir canım belki sizi de..ama baksana uyku problemleri oluyo genelde.21:30 da uyuyor. Önceden de aynı saatte uyuyordu, gece bir kez emip hemen tekrar uyuyordu. Şimdi 2 saatte bir emmek istiyor.
Aynen benimde bayadır öyle ağlaması gitti ama hareketlerinden anlıyorum yüzüme yapisiyo resmen emmek istiyo eline felan saldırıyo..hele o ara memede süt de yoksa emmekte istemiyoArtık acıkınca ağlamıyor sizin de öyle mi memeyi verince azcık alıyor ama
Bende biraz önce elime cıngarak aldım onu salladım oyun yaptım baktım gözler gidiyor veee uyuduOyun oynuyor gibi şarkılar türküler söyleyerek ayağıma koyuyorum ayağımdayken oyunlara şarkılara devam sanki seviyormuş gibi yapıyorum hafiften sallamaya başlıyorum hemen bi beyaz gürültü veya sevdiği bi müzik açıp eee piş pil moduna giriyorum. Bazen yiyor bu numarayı bazen yemiyor![]()