ilk 2 ay 1’er kg aldı. 3. ayda 600 gr. 4. ayda 500 gr. evet artık az almaya basladılarKızlar bebeklerinizin kilo alımı nasıl.
Denildiği gibi 3. aydan sonra az mı kilo almışlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk 2 ay 1’er kg aldı. 3. ayda 600 gr. 4. ayda 500 gr. evet artık az almaya basladılarKızlar bebeklerinizin kilo alımı nasıl.
Evet daha azKızlar bebeklerinizin kilo alımı nasıl.
2 bacak 1 ağız değil mi?Kızlar bugün 4. Ay aşılarını yaptırdık. Karma, pnömokok ve rotateq. Pnömokok aşısında yine çok ağladı. Çok yakan bir aşı ama artık 6. Ayda bu aşı yapılmayacakmış.
Rotateq aşısını da piyasada bulmak zormuş ilkini rotateq yaptıkları için aynısı yaptırmak zorunda kaldık ve çok zor bulduk eczanelerde yok.
6 gündür kaka yapmadığını söyledim kan ilacı ferrum kabız yapar die sidefer verdi. Kaka içim de probiyotik verdi. Sağlık ocağındaki hemşire kn ilacını 4,5 aylıkken ver çünkü bebeğin 4. Ayda bağırsak düzeni tam olmadığından 4,5 ayda ver kabızlık yapmasın dedi ama doktor ver dediği için vericem.
Bu arada devit3 kullanıyorduk bu zamana kadar. Doktor devit 3 yazdı sanmıştım aman pedia D yazmış. Devşt 3 ten sonra geçmek sıkıntı olur mu kicalpolü ateş çıkarsa vericem önceki aşısında çıkmadığın halde vermiştim. Bugünkü aşı serüvenimiz de böyle
![]()
Evet rota ağızdan.2 bacak 1 ağız değil mi?
Evet benimki bayagi az aldi ilk 2 aya gore. 3'te 1 oraninda neredeyse.Kızlar bebeklerinizin kilo alımı nasıl.
Gecmis olsun canim. Biz de rotateq yaptirdik. 3. Dozu kaldi. Piyasadan cekilecekse simdiden alsak mi acaba?Kızlar bugün 4. Ay aşılarını yaptırdık. Karma, pnömokok ve rotateq. Pnömokok aşısında yine çok ağladı. Çok yakan bir aşı ama artık 6. Ayda bu aşı yapılmayacakmış.
Rotateq aşısını da piyasada bulmak zormuş ilkini rotateq yaptıkları için aynısı yaptırmak zorunda kaldık ve çok zor bulduk eczanelerde yok.
6 gündür kaka yapmadığını söyledim kan ilacı ferrum kabız yapar die sidefer verdi. Kaka içim de probiyotik verdi. Sağlık ocağındaki hemşire kn ilacını 4,5 aylıkken ver çünkü bebeğin 4. Ayda bağırsak düzeni tam olmadığından 4,5 ayda ver kabızlık yapmasın dedi ama doktor ver dediği için vericem.
Bu arada devit3 kullanıyorduk bu zamana kadar. Doktor devit 3 yazdı sanmıştım aman pedia D yazmış. Devşt 3 ten sonra geçmek sıkıntı olur mu kicalpolü ateş çıkarsa vericem önceki aşısında çıkmadığın halde vermiştim. Bugünkü aşı serüvenimiz de böyle
![]()
Ayyy çok mesaj birikmiş nasıl okucam şimdi bunları
Enterasan bi süt dolum şekli olduğunu duyunca güvenipte alamamıştım bende ama merak ediyordum iyi oldu sizden duyduğum almadığıma sevindim teşekkürlerBen de burda çok duyup aldım ancak açıkçası çok rahat kullanamadım takması zaten ayrı dert bi de bebeğin iki memeyi de emiyosa maalesef aynı anda sağım yapamamış oluyosun diğer zaman sağım yaparken de elektrikli ile çok daha hızlı sağım yapılıyor
Bi ara ben de buzluğa süt atayım bulunsuna takıp almıştım ama nerdeyse bi iki defa kullandım zaten ek gıdaya geçicez bi kaç aya bence çok gerek yok elektrikli pompan varsa ve özellikle 1 yıl falan bakıcaksan bebeğine hele hiç gerek yok
Ben 1 yıl ücretsiz izin almış olmama rağmen aldımkullanamadım
Ben daha önce yorganla yatırıyordum o zaman da aynı kıyafetler oluyordu üstünde yorgan yerine tulum kullanmış oluyorum hem üstü açılmamış hem de Yüzünün kapanması tehlikesi olmuyor. Üstünü tek kat denedim ama hafif serin gibi geldi vücudu o yüzden iki kat giydiriyorum bide evinin sıcaklığına bağlı açıkçası benim evim 21 buçuk 22 buçuk derece arası oluyorTek başına uyku tulumu yeterli olmuyor muGerçi tek tulum giydirmeler Bebeğim üşüttü diye şikayetçi olmuş.
İnşallah aşida da etkilemez bizde çok ağlama yaptı..uykudan hep bi aglamayla uyanıyo..Aşı olmamıştı henüz. Bugün aşı olduk. Sık emziriyorum ama önceden de sık emziriyordum o zaman uykusu biraz daha düzenliydi. Bu arada bugün de gece 2 saatte bir uyandı![]()
Bizim mama destekli günde bir kez 110 cc kadar 750 grm aldı..Kızlar bebeklerinizin kilo alımı nasıl.
Alınsa bile bekGecmis olsun canim. Biz de rotateq yaptirdik. 3. Dozu kaldi. Piyasadan cekilecekse simdiden alsak mi acaba?
Biz de en basta devit kullaniyorduk. Bitince aile hekimine bunu kullanmak istemedigimi soyledim. O da pedia yazdi. Bi sorun olmadi, fark yok yani. Pedia'da paraben yokmus.
Bilmiyorum ki şimdiden alıp bekletmek sakıncalı olur belki. Ama en azından eczaneye sorabilirsiniz o tarihte elinizde olur mu diye.Gecmis olsun canim. Biz de rotateq yaptirdik. 3. Dozu kaldi. Piyasadan cekilecekse simdiden alsak mi acaba?
Biz de en basta devit kullaniyorduk. Bitince aile hekimine bunu kullanmak istemedigimi soyledim. O da pedia yazdi. Bi sorun olmadi, fark yok yani. Pedia'da paraben yokmus.
Rotateq ishal yaptı sanırım. Bugün 6. Gün kaka yaptı şükür. Yazını okurken bizimki de uykudan ağlayarak uyandıİnşallah aşida da etkilemez bizde çok ağlama yaptı..uykudan hep bi aglamayla uyanıyo..
Bende dün bi on buçuk gibi 100 cc bide 2 gibi 100 cc mama verdim iki buçukta uyudu sabah 7 e kadar .mama vermesem uykuya gidemiyo aç oluyo mama verince de uzun uyuyo meme emmiyo ..karışık durumlar![]()
İlk zamanlar işe yarıyordu ama memeler terbiye olunca bir faydasını göremedimBu mochi reklamlarında bahsedildiği gibi mi çok merak etmiştim bende elektrikli pompa vardı bahsedildiği gibiyse alsam mı diye
şahsen ben memnundum. bebeğim biberonu sevseydiEnterasan bi süt dolum şekli olduğunu duyunca güvenipte alamamıştım bende ama merak ediyordum iyi oldu sizden duyduğum almadığıma sevindim teşekkürler
Süt sağımı sürekli yapmıyorum ben anca dışarı çıktığımda acil durumlarda bulunsun diye sağardım özellikle ilk 3 ay falan sürekli emziriyorum bebek en iyi pompadan bile iyi vakum yaparmış çoğaltmak adına sağım yerine emzirmeyi tercih ediyorum artık. Bi ara resimlerde çıkan sütü görünce iştahım kabarmış acaba alsam mı olmuştum bu ürünü
Hib karma aşıların içinde olan bir aşı bildiğim kadarıyla. Karma aşı yapmışlardır muhtemelen.2.ayda Hib1 aşısı vardı kızlar. Hib2 4.ayda yazıyor aşı kartında ama olmadık. Siz oldunuz mu 2 ve 4 te?
Aynı durumdayız dayanamadım verdimRotateq ishal yaptı sanırım. Bugün 6. Gün kaka yaptı şükür. Yazını okurken bizimki de uykudan ağlayarak uyandıHemşire aşı yeri ağrır demişti. Ne kadar sürüyor huzursuzluğu? Karma değil de diğer aşı çok ağrıttı yapılırken. Ateşi yok şükür de ağrı kesici özelliğinden dolayı calpol versem mi ki?
Karma yapıldı ama hemşire hib e artımkoymamışHib karma aşıların içinde olan bir aşı bildiğim kadarıyla. Karma aşı yapmışlardır muhtemelen.
Kızlar yanlış anlamışımKarma yapıldı ama hemşire hib e artımkoymamış