• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar günaydın. Kafam karıştı sabah sabah🙄 Devit 3 kullanıyorduk bu zamana kadar, doktor pedia d yazdı. Araştırdım devitte paraben varmış. İyi bari artık pedia d kullanırız dedim internette onda da paraben olduğu yazıyor. Napsam değiştirsem mi kullanmadan önce bilemedim. Bir de bu ay yani 4. Ay demir yazdı doktor sidefer. Forma bir çok kişi Demir’e daha başlamadığını yazmış. Oğlum kakasını geç yapıyor. Demir’e geç mi başlasam. Geç başlarsam doktor ne dediyse tersini yapmış olcam😀 Bir garip karmaşa..
Aslinda burada baya yazildi d vit.konusu cogumuz ocean aldik..bha oldugunu falan yazdik..kullanma bence.demiride icergini arastir istersen yine bestironu muhendisinoglu sayfasida incrlemis icerigi temiz oceanda oyle ama piyasada pek bulunmuyor.sideferde en ckk kullanilanlardana ama iceriine bak derim

Aslinda burada baya yazildi d vit.konusu cogumuz ocean aldik..bha oldugunu falan yazdik..kullanma bence.demiride icergini arastir istersen yine bestironu muhendisinoglu sayfasida incrlemis icerigi temiz oceanda oyle ama piyasada pek bulunmuyor.sideferde en ckk kullanilanlardana ama iceriine bak derim
Kendi doktorumuz bize de bestiron yazdı 6. Ayda başlıycaz ama piyasada bulunmuyor siz şimdiden alın dedi dün biz de bikaç eczane gezerek ancak bulduk
Bestiron içeriği temiz ve yeni nesil demir ilacı olup kabızlık sorunu yaratmaz dedi doktor sadece bulunması zor oluyor dedi,bizim de kan değerine bakıp bu ay başlatmadı doktorumuz

Eklentiler

• Screenshot_20200113-094028_Instagram.webp
    Screenshot_20200113-094028_Instagram.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20200113-093945_Instagram.webp
    Screenshot_20200113-093945_Instagram.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 50
Baya abartmış. Ay bu kayınvalidelerin birşey yarıştırması beni benden alıyor. Burda birinin kayınvalidesi de 2 yaşına kadar oğlunu ek gıda olmadan sadece anne sütüyle besledim diodu seninki onunla yarışır😁

Aynen, kizim tam 24 aylıktı tuvaletini söylemeyi öğrenmişti gayet ideal bir zamandı, gorumcemin çocuğundan için 12-13 aylık cisinı söylediğini söylüyorlardı israrla ya diyordum mumkun degil bir kere cis diyemez sozsel olaak bile zor, yok gidip kendisi oturup yapıyormuş demeden.nasil 12 aylik bebek gidip indiriyo pantolonunu anlamadim.benimki 24. ayda öğrendi ya gecikti sözde tuvalet eğitimi onlara gore daha birsuru şey şimdide oğlu 6 aylik yürümüş ısrarla onu diyolar ne anlıyorlar abartmaktan anlamiyorum

Aynen, kizim tam 24 aylıktı tuvaletini söylemeyi öğrenmişti gayet ideal bir zamandı, gorumcemin çocuğundan için 12-13 aylık cisinı söylediğini söylüyorlardı israrla ya diyordum mumkun degil bir kere cis diyemez sozsel olaak bile zor, yok gidip kendisi oturup yapıyormuş demeden.nasil 12 aylik bebek gidip indiriyo pantolonunu anlamadim.benimki 24. ayda öğrendi ya gecikti sözde tuvalet eğitimi onlara gore daha birsuru şey şimdide oğlu 6 aylik yürümüş ısrarla onu diyolar ne anlıyorlar abartmaktan anlamiyorum
Tövbee yalann sen bakma onlara 1 yaşında çiş söylemek nedir ya atıyorlar destekli atsınlar

Merhaba kızlar bebekleriniz gündüz kaç uyku uyuyor?Bizim eskiden öğlenden önce 2 öğlenden sonra 2 uyku uyuyordu şimdi toplamda 3 kez kısa kısa uyuyor:(

Tövbee yalann sen bakma onlara 1 yaşında çiş söylemek nedir ya atıyorlar destekli atsınlar

Kesinlikle abartıyorlar, ilk çocukta daha bilmiyordum onlar dedikce ay çocuğum gecikti mi diye hemen araştırmaya giriyordum. 3 aylıktı hareketleinde gecikme var diyorlardı, 2 aylıkken elini uzatıp elimizden birşeyleri almalıymış benimki erken doğmuştu 5 hafta bide nasil hatırlıyorlar kizim 4 yaşında çoğu şeyi unutmusum ben saçma sapan birsuru şey iste ilkte takiliyosunda sonra karşı tarafın cahilliğine veriyosun zamanla

Bizimki 2 hafta önce toplam 3 yada 4 kez döndü, 2 haftadir hiç dönmüyor normalde artıracağı yere vazgecti saniri, bide hep kucakta dönecek vaktide yok. Ilk kizim 34+6 da doğdu daha geç döndü 5 aylıktı sanirim, bu bebiş 37 haftalık doğdu tam 4. Ayında döndü.hepsinin gelişimi çok farklı yürüme zamanları bile daha çok fark var kimi 9. Ayda yürüyo kimi 18. Ayda. Hatta kayınvalide dün eşimin 6 aylıkken yürüdüğünü söylüyor bence imkansız yanlış hatırlıyor ama sorarsan ısrarla 6 aylik yürüdü.
kız benim rahmetli annem de ısrarla 8 aylık yürüdüğümu 15 ay civarı altimi baglatmamak için w.c. ogrendigimu söylüyordu
anam olmasa çok dalga gecebilirdim🤣

kizim 13 aylik yurudu 30 / 32 ay civari da çiş olayi halloldu
sanırım benim kızım değil 😑

Merhaba kızlar bebekleriniz gündüz kaç uyku uyuyor?Bizim eskiden öğlenden önce 2 öğlenden sonra 2 uyku uyuyordu şimdi toplamda 3 kez kısa kısa uyuyor:(
benim de kısa uyuyor artık 4 kez uyuyor genelde
1. 20dk.
2. 2 saat
3 ve 4 de genelde 20dk. civarı 🤔
aman kudurmasin da 🤣
bazen çok yorucu bazen sakin
🤷‍♀️

benim de kısa uyuyor artık 4 kez uyuyor genelde
1. 20dk.
2. 2 saat
3 ve 4 de genelde 20dk. civarı 🤔
aman kudurmasin da 🤣
bazen çok yorucu bazen sakin
🤷‍♀️
Bizimki kuduruyor işte onu uyutacam diye strese giriyorum artık uyuduğu da yarım saat onca uğraşmaya senin en azından birinde uzun uyuyormuş ☺

Bizimki kuduruyor işte onu uyutacam diye strese giriyorum artık uyuduğu da yarım saat onca uğraşmaya senin en azından birinde uzun uyuyormuş ☺
sana tavsiyem uyumuyorsa az uyuması gerekiyordur inatlaşma büyüdüğü zaman ağır uyku travması oluyor ben ve büyük kızım öyleyiz bizim için uyku ağır bir travma
ne sen bunal ne çocuğun demekki uyku sevmeyen bir tip😑

Aslında bana
sana tavsiyem uyumuyorsa az uyuması gerekiyordur inatlaşma büyüdüğü zaman ağır uyku travması oluyor ben ve büyük kızım öyleyiz bizim için uyku ağır bir travma
ne sen bunal ne çocuğun demekki uyku sevmeyen bir tip😑
Bana çekmiş sanırım gündüzleri ben de uyuyamam 😂bugün öyle yaptım sabah 8 bucukta kalktı 11 bucuga kadar uyumadı.Bugün 10 gibi meme emerken hafif uyukladı sonra uyutmaya çalıştım nasıl agliyor :( Artık zorlamayacam

kız benim rahmetli annem de ısrarla 8 aylık yürüdüğümu 15 ay civarı altimi baglatmamak için w.c. ogrendigimu söylüyordu
anam olmasa çok dalga gecebilirdim🤣

kizim 13 aylik yurudu 30 / 32 ay civari da çiş olayi halloldu
sanırım benim kızım değil 😑

Nur icin De yatsin annecigin insallah. işte annelere evlatları hep farklı 😊 bide zamanla unutuluyor yanlış kalabiliyo akılda 8 aylik yürüyen var ama 6 aylik imkansız sanki çoğu cocuk oturamiyo bile. 15 aydada çiş eğitimi için çok zor Ama kaka için anne iletişim kurup yatırabiliyormuş yapacağını anlayıp.bilemiycem ama 18 aydan once kasları tutamazlar deniliyor belki çok az cocuk vardır söyleyen ama Genede 12 ay imkansız geliyor bana😊

Arkadasimin annesi 11 aylikken alistirmisn şok olmustum arkadaslar arasinda 1 yas var ablasinin. 2 sinin bezini yikamak zor olur diye erken soyletmis. Nadirde olsa alabiliyr demek

Kızlar günaydın. Kafam karıştı sabah sabah🙄 Devit 3 kullanıyorduk bu zamana kadar, doktor pedia d yazdı. Araştırdım devitte paraben varmış. İyi bari artık pedia d kullanırız dedim internette onda da paraben olduğu yazıyor. Napsam değiştirsem mi kullanmadan önce bilemedim. Bir de bu ay yani 4. Ay demir yazdı doktor sidefer. Forma bir çok kişi Demir’e daha başlamadığını yazmış. Oğlum kakasını geç yapıyor. Demir’e geç mi başlasam. Geç başlarsam doktor ne dediyse tersini yapmış olcam😀 Bir garip karmaşa..
Geç başla bağırsakları 6.aya kadar gelişmiiyormuş

Kendi doktorumuz bize de bestiron yazdı 6. Ayda başlıycaz ama piyasada bulunmuyor siz şimdiden alın dedi dün biz de bikaç eczane gezerek ancak bulduk
Bestiron içeriği temiz ve yeni nesil demir ilacı olup kabızlık sorunu yaratmaz dedi doktor sadece bulunması zor oluyor dedi,bizim de kan değerine bakıp bu ay başlatmadı doktorumuz
Ne zaman başlatacağını söyledi mi yani hangi ay?

Bana da sağlık ocağı 4.ayda başla dedi doktorum 6.ayda başlayalım çok fazla kaka-gaz sıkıntısı yapıyor dedi. Bizimkinin kaka olayı zaten daha yeni düzene girmişti. Bi de kan tahlili de yapıldı kan değeri de fena değil
Bizim doktor kan tahlili yaptırmadı direkt verdi demir ilacını.

Biz 9 Eylül’de 4 aylık olduk. Doktora oturtabilir miyim dedim hayır dedi. Ama arkadaşımın doktoru 4 aylıkken oturttu anlamadım. Neyse ben oturtmuyorum. Bizimki de dönmüyor. Başka bir formda okumuştum 7 aylık olup dönmeyenler var.
Bizimki kendisi oturmaya çalışıyor kucaktayken. Yüzüstü dönmeye de çalışıyor ama kolu aşağıda kalıyor 🤣

O da mi oyleymis ya oceanda oyle zor bulunuyorlar

Back
X