Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba pedia d gaz yaptı mı bebeğinde bir yerde gaz yaptığını okudum da. Bir de üzerinde yemeğin hemen başında gıdalarla karıştırılarak alınır yazıyor. Sağılan süte mi karıştırıyorsun nasıl veriyorsun? Süt sağmayıp emzirenler nasıl verecek onu anlamadım emzirmeden hemen önce mi acabaGecmis olsun canim. Biz de rotateq yaptirdik. 3. Dozu kaldi. Piyasadan cekilecekse simdiden alsak mi acaba?
Biz de en basta devit kullaniyorduk. Bitince aile hekimine bunu kullanmak istemedigimi soyledim. O da pedia yazdi. Bi sorun olmadi, fark yok yani. Pedia'da paraben yokmus.
Bizim bebisin normalde de hep gazi var ama kendi kendine cikardigi icin sorun olmuyor artik. Pedia d'den once de vardi gazi yani, bu ilac gaz yapiyor diyemem o yuzden.Merhaba pedia d gaz yaptı mı bebeğinde bir yerde gaz yaptığını okudum da. Bir de üzerinde yemeğin hemen başında gıdalarla karıştırılarak alınır yazıyor. Sağılan süte mi karıştırıyorsun nasıl veriyorsun? Süt sağmayıp emzirenler nasıl verecek onu anlamadım emzirmeden hemen önce mi acaba![]()
Günde bir defa 3 damla yemeğin hemen başında gıda ile karıştırılarak alın yazıyor da o ek gıdaya geçenler için söylenmiş olsa gerek bizimkinin gıdası anne sütü ve karıştırma imkanım yokBizim bebisin normalde de hep gazi var ama kendi kendine cikardigi icin sorun olmuyor artik. Pedia d'den once de vardi gazi yani, bu ilac gaz yapiyor diyemem o yuzden.
Ben direkt mama kasigina damlatip kasikla veriyorum. Yemegin basinda, karistirilarak verildigini bilmiyordum. Genelde ogle vakti veriyorum. Ama hic bi zaman yemegin basinda vermedim. Yanlis mi yaptim bunca zaman acaba?![]()
Benimkinde oyle bir sey yazmiyor. Neresinde yaziyor bu bilgi? Eczane bana boyle sise olarak verdi ilaci. Kutusu yok.Günde bir defa 3 damla yemeğin hemen başında gıda ile karıştırılarak alın yazıyor da o ek gıdaya geçenler için söylenmiş olsa gerek bizimkinin gıdası anne sütü ve karıştırma imkanım yokEmzirmeden hemen önce veriliyordur o zaman.
Cevappp lütfeennAteşölçer ne kullanıyorsunuz?
Aldığım eczane üstüne kullanma şeklini yapıştırmış orada yazıyor.Benimkinde oyle bir sey yazmiyor. Neresinde yaziyor bu bilgi? Eczane bana boyle sise olarak verdi ilaci. Kutusu yok.
Acura temassız ateş ölçer kullanıyoruz.Cevappp lütfeenn
Omron kulaktan olcum yapanCevappp lütfeenn
Bize niye soylemediler acaba, ben de oglenleri veriyorum beslenmeden bagimsiz.Aldığım eczane üstüne kullanma şeklini yapıştırmış orada yazıyor.
Çoğu doktor tedbiren direk başlıyor 4. AydaBizim doktor kan tahlili yaptırmadı direkt verdi demir ilacını.
Damlatarak mı kullanıyorsunuz puf olarak mı?çoğumuz ocean kullanıyoruz sanirim d vit. için
ben demiri de napcam bilmiyorum belki olctururum oyle başlarım
6. Ayda başlarız dedi ama kan tahlili yapıldı orda çıkan sonuca bakarak dedi ek gıdaya geçince başlayalım dediNe zaman başlatacağını söyledi mi yani hangi ay?
Biz braun alından ölçer kullanıyoruz garanti olsun diye aynı anda çubuk şeklinde ateşölçerler var ondan da koltuk altına koyuyorum hep yakın sonuç verdi bugüne kadarAteşölçer ne kullanıyorsunuz?
ben damlattim hepDamlatarak mı kullanıyorsunuz puf olarak mı?
2007 kimya. Sen? Aynı bölümden çıkarmışızAaa hangi yıl mezunusun, hangi bölüm :) ahh ah keşke o günlere geri dönebilsem. Yıllar çok hızlı geçiyor
Braun koltuk altından ölçer kullanıyoruzCevappp lütfeenn
Memnun musun doğru ölçüo muOmron kulaktan olcum yapan
biz de aynıyız maalesefMerhaba kızlar bebekleriniz gündüz kaç uyku uyuyor?Bizim eskiden öğlenden önce 2 öğlenden sonra 2 uyku uyuyordu şimdi toplamda 3 kez kısa kısa uyuyor![]()
Emin olamiyorum cogu zaman. Defalarca olcuyorum, yakin cikiyor sonuclar, ama bazen farkli cikiyor, o da sanirim dogru tutmadigim zaman oluyor.Memnun musun doğru ölçüo mu