• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynen, kizim tam 24 aylıktı tuvaletini söylemeyi öğrenmişti gayet ideal bir zamandı, gorumcemin çocuğundan için 12-13 aylık cisinı söylediğini söylüyorlardı israrla ya diyordum mumkun degil bir kere cis diyemez sozsel olaak bile zor, yok gidip kendisi oturup yapıyormuş demeden.nasil 12 aylik bebek gidip indiriyo pantolonunu anlamadim.benimki 24. ayda öğrendi ya gecikti sözde tuvalet eğitimi onlara gore daha birsuru şey şimdide oğlu 6 aylik yürümüş ısrarla onu diyolar ne anlıyorlar abartmaktan anlamiyorum
Aman he he de geç, sizin çocuklarınız mükemmel benimkiler değil. Hadi diyelim ki oğlu 6 aylık yürümüş şimdi uçuyor mu 6 aylık yürüse ne 12 aylık yürüse ne hepsi yürüyecek allahın izniyle acelesi yok. Ayrıca ne o öyle ayol 6 aylık çocuğun tövbe est eciş gibi minicik haliyle yürüdüğünü düşünemiyorum 🤭

kız benim rahmetli annem de ısrarla 8 aylık yürüdüğümu 15 ay civarı altimi baglatmamak için w.c. ogrendigimu söylüyordu
anam olmasa çok dalga gecebilirdim🤣

kizim 13 aylik yurudu 30 / 32 ay civari da çiş olayi halloldu
sanırım benim kızım değil 😑
Ay benim büyük kızım da 8 aylıkken yürüdü. Anne’nin doğru hatırlama ihtimali yüksek bence. Bence sen de baya zeki birisi olmalısın. Genelde gelişim basamaklarını erken atlayan bebekler zeki oluyor çünkü.

Ay benim büyük kızım da 8 aylıkken yürüdü. Anne’nin doğru hatırlama ihtimali yüksek bence. Bence sen de baya zeki birisi olmalısın. Genelde gelişim basamaklarını erken atlayan bebekler zeki oluyor çünkü.
hadi yaa doğru o zaman 8 aylik yürüdüğüm 😊
Yapılmış IQtestim yok bu kistas degil ama çok şükür sınav basarim iyidir
kızım 13 aylik yürüdü Iq testi yapılmışti raporunda parlak ileri zeka yazıyordu
demekki çok da alakalı değil düşündüm

hadi yaa doğru o zaman 8 aylik yürüdüğüm 😊
Yapılmış IQtestim yok bu kistas degil ama çok şükür sınav basarim iyidir
kızım 13 aylik yürüdü Iq testi yapılmışti raporunda parlak ileri zeka yazıyordu
demekki çok da alakalı değil düşündüm
Hahhaha o da bişey mi benim eşimin iş arkadaşının çocuğu 4 aylıkken başlamış yürümeye bizim kızdan en fazla 2 ay büyük 😅 ailece imkansız dedik eşim ısrarla ya yok yemin ediyo adam yalan mı söyleyecek diyor 🤣🤣 yahu bizimkiler yürümek şurada dursun emeklemiyor bile 🤣🤣

Hahhaha o da bişey mi benim eşimin iş arkadaşının çocuğu 4 aylıkken başlamış yürümeye bizim kızdan en fazla 2 ay büyük 😅 ailece imkansız dedik eşim ısrarla ya yok yemin ediyo adam yalan mı söyleyecek diyor 🤣🤣 yahu bizimkiler yürümek şurada dursun emeklemiyor bile 🤣🤣
birden yuruyecekler😊 önümüzde daha 4 ay var🙂
o değil yürüse de kendime bile soyleyemem heralde
aman da aman ne güzel uyuyo diom bebe deliryo
aman kizim bu kez kusmadı diye içimden geciriom çocuk kusmadik koltuk halı bırakmıyor
bi foto video gondriyorum aileme çocuk aninda turn
😑
hep kocamın sakınan göze çöp temsilinden adam nazar nazar😒
kendime bile dedirtmiyor 😞😬

birden yuruyecekler😊 önümüzde daha 4 ay var🙂
o değil yürüse de kendime bile soyleyemem heralde
aman da aman ne güzel uyuyo diom bebe deliryo
aman kizim bu kez kusmadı diye içimden geciriom çocuk kusmadik koltuk halı bırakmıyor
bi foto video gondriyorum aileme çocuk aninda turn
😑
hep kocamın sakınan göze çöp temsilinden adam nazar nazar😒
kendime bile dedirtmiyor 😞😬
Valla hepimiz aynıyız heralde 😐 ben de kendim için yada çocuk için ne desem tersine dönüyor hatta daha kötüsü oluyor 😱 mesela çocuk gece uyumadı diyeyim uyuduğunu da uyumaz oluyor 🙈 çenemi tutmayı öğrendim biraz daha iyi oldu 🤣🤣

Valla hepimiz aynıyız heralde 😐 ben de kendim için yada çocuk için ne desem tersine dönüyor hatta daha kötüsü oluyor 😱 mesela çocuk gece uyumadı diyeyim uyuduğunu da uyumaz oluyor 🙈 çenemi tutmayı öğrendim biraz daha iyi oldu 🤣🤣
Ne demişler kocanla cocugunla yola çıkma yalancı çıkarırlar 😂 T tuboz

Kızlar bu emzirme işi hala kafamda soru işareti 🤦🏻‍♀️ ilk zamanlar memede yaşıyorduk sonra zar zor 2 saate çıkardık şimdi bazen 3 saat dayanıyor bazen 2 saat. Her emzirmede 2 memeyi de veriyorum. 1 haftadır falan kusmaları çok arttı fazla geldiğinden mi kusuyor bir türlü bilemiyorum. Sondaki süt asıl kilo aldıran süt diyorlar o yüzden kesmek istemiyorum, doyunca bırakır diyorlar bütün gün ağzında olsa hayır demez asla biliyorum. Mesela az önce uyandı 4 saat olmuş ve tek memeyi emip ağzını kilitledi gündüz 3. Bir meme olsa onu da emip kusar biliyorum çünkü memeye çok düşkün 🙃 sizinkiler nasıl kaç saatte bir emiyor?

ah canim yaa o modellerden baya da bi para vererek aldim büyük kıza
sonra da abimin ikinci olunca ona verdik ve geri gelmedi 🤣
herkes o kadar inanmış ki 2. yi yapmayacağima
şarkılı türkülü klozetimiz mama sandalyemiz pusetimiz v.s. v.s.
giden geri vermeyi teklif bile etmedi helali hoş olsun😊
da böyle düşün düşün bütçe ayır baya da pahalılar mış hani yani😑
1000 lira ya neyse ebebek şubat indirimini bekliim bi de havuzluhana bi gidiimm bari🤔
Iste bence abinden yabanci degil sonucta. Cope atmamistir insallah. Seninkilerin arasinda kac yas vardi.

Kızlar bu emzirme işi hala kafamda soru işareti 🤦🏻‍♀️ ilk zamanlar memede yaşıyorduk sonra zar zor 2 saate çıkardık şimdi bazen 3 saat dayanıyor bazen 2 saat. Her emzirmede 2 memeyi de veriyorum. 1 haftadır falan kusmaları çok arttı fazla geldiğinden mi kusuyor bir türlü bilemiyorum. Sondaki süt asıl kilo aldıran süt diyorlar o yüzden kesmek istemiyorum, doyunca bırakır diyorlar bütün gün ağzında olsa hayır demez asla biliyorum. Mesela az önce uyandı 4 saat olmuş ve tek memeyi emip ağzını kilitledi gündüz 3. Bir meme olsa onu da emip kusar biliyorum çünkü memeye çok düşkün 🙃 sizinkiler nasıl kaç saatte bir emiyor?
benim kizim 4 ya da 5 saatte birin altina düşünce cok daha fazla kusuyor
meme de az süt varsa durmak istiyor çok süt varsa ve ağzı doluyorsa hemen cekiliyor

Öyle mi demişler, demişlerse de çok doğru demişler onlar da bir çocuk çünkü 😁 bazen o mu büyük ben mi hiç bilmiyorum ki aramızda az değil 6 yaş var
Erkekler geç olgunlaşıyo ya çoğu çocuk gibi zaten 😂

Doğru ölçüyor mu
Doktorun cihazla karşılaştırdık 1 derece fazla çıktı bizim ama beni 36.7 ölçüyo normalde de başka cihazlarda bende çıkan sıcaklık bu. Ateş yoksa bebeğimin de sıcaklığı böyle oluyo 36.9 arasında oynar. Şakaktan ölçüyoruz biz ordan ölçmemizi söylemişti bize doktor. Şakakta da her nokta farklı ısıda oluyo😑

Kızlar günaydın. Kafam karıştı sabah sabah🙄 Devit 3 kullanıyorduk bu zamana kadar, doktor pedia d yazdı. Araştırdım devitte paraben varmış. İyi bari artık pedia d kullanırız dedim internette onda da paraben olduğu yazıyor. Napsam değiştirsem mi kullanmadan önce bilemedim. Bir de bu ay yani 4. Ay demir yazdı doktor sidefer. Forma bir çok kişi Demir’e daha başlamadığını yazmış. Oğlum kakasını geç yapıyor. Demir’e geç mi başlasam. Geç başlarsam doktor ne dediyse tersini yapmış olcam😀 Bir garip karmaşa..
Pedia d nin icindekiler kısmında paraben e dair hic bişey yazmıyor nasıl anlamıslar paraben oldugunu ?
İceriginde e vitamini ve aycicek yagı diyor sadece
Cevabı bulursan banada söylermisin
Sehir efsanesi gibi pedia d de paraben var geziniyor ama aslı yok

Kızlar merhaba
Ben bayadır okumak için bile giremiyorum. Halbuki burayı okumayı çok seviyorum. İşe başladım mecburen 😔 herşeye yetmeye çalışırken çocukla yeterince ilgilenemiyorum gibi hissediyorum, üzülüyorum 😔 eşime sinirleniyorum bu ara çok. Herşeyi kendim yapmaya onu çok alıştırdım hiç faydası yok bana. Evin hem erkeği hem kadını modundayım beyefendi sadece işe gidip geliyor sorsan elinden geleni yapıyor o ayrı🤦🏻‍♀️ @honeybunch canım sen bi ara bi ürün ismi yazmıştın dezenfektan memnunsan adını tekrar alabilir miyim? Bu ara uyuzdur viral enfeksiyondur ben de bi uyuz oluyorum herşeye, hiç bir yere gitmesek hastaneye gidiyoruz.
Bir de biz 1 hafta sonra 4 ayı dolduruyoruz hiç dönme vs yok. Arada tummy time yapıyoruz tabiki pek hoşlanmıyor 5dk bile zorla oyalıyorum öyle durması için. Ama pusete koyunca kıpkırmızı oluyor oturmaya çalışmaktan, doktora sordum oturmaya çalışıyor azar azar oturtabilir miyim en azından kucagımdayken ama hayır dedi. Sizinkiler ne durumda merak ediyorum. Oturan var mı?
Etiket olmamıs ama mesajları okurken gördüm adımı 😬
Mühendisinoglu tavsiyesiyle aldım ama bu eller icin değil kapı kolları mama sandalyeleri falan icin

Eklentiler

• DA11933C-8349-4C24-A7B5-498421E4F892.webp
    DA11933C-8349-4C24-A7B5-498421E4F892.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 39
Back
X