- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.027
- 348
Evet evet hic bulasma ben bi ara cantamda kullanıyordum baya baya kurutuyordu gercektenDesene ellerimi daha fena yapar gibitmm canım çok sağol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet hic bulasma ben bi ara cantamda kullanıyordum baya baya kurutuyordu gercektenDesene ellerimi daha fena yapar gibitmm canım çok sağol
Biz başından beri kullanıyoruz özellikle paraben vs baskalarıda demişti onlarlada paylastım içeriginde yazmıyor tam olarak nerden biliyorsunuz diyeOlmamasına en çok ben sevinirim tabi iki gündür kullanmaya başladım çünkü ama şaşırdım yani ilginç. Evdeki kutuyu atmıştı eşim. Ben de paraben olayını duyunca araştırdım internetten. Şimdi baktım hala prospektus.com, ilacarşivi gibi sitelerde içerik BHA nın olduğu yönünde. Ya bu Bilgiler eski ve firma sonradan içeriği değiştirdiEki Görüntüle 2576519 ya da sitedeki Bilgiler güvenilir değil. Neyse her şekilde olmamasına sevindim.
Omronu eczacılar öneriyor ama şikayet de çok. Sence doğru ölçüyor mu?Eczaneden aldığım omron marka koltukaltından ateş ölçer
Kızlar mastite ne iyi gelir sıcak uygulama yapıyorum başka ne yapabilirim![]()
Merhaba pedia d gaz yaptı mı bebeğinde bir yerde gaz yaptığını okudum da. Bir de üzerinde yemeğin hemen başında gıdalarla karıştırılarak alınır yazıyor. Sağılan süte mi karıştırıyorsun nasıl veriyorsun? Süt sağmayıp emzirenler nasıl verecek onu anlamadım emzirmeden hemen önce mi acaba![]()
rica ederim canım. büyük ihtimal ondandır o göğsünü sık sık emzirmeye çalış.Çok teşekkürler canım yarın lahana aldırayım eşime ☺sağ göğsüm fena kızardı genelde yeni doğum yapmislarda olurmuş bende şimdi oldu dün gece pek emziremedim ondan oldu sanırım.
Bence doğru ölçüyor. Doktorumuz da koltukaltından ölçer kullanın demiştiOmronu eczacılar öneriyor ama şikayet de çok. Sence doğru ölçüyor mu?
Canım şimdi gördüm mesajını. Biz ilk bir hafta kullandık sonra devam etmedik. Geçen hafta doktora götürdük problem yok dedi. 1.5 ay oldu bizim deBende bi bizimki geçmedi diye düşünüyordum. 1 ay oldu uç kısmındaki kırmızılık hala duruyor yeni deri çok yavaş oluştu beze temas eden kısımda fito krem kullanıyoruz hala. Siz birsey kullanıyor musunuz?
2 saatte bir emiyor geceleri süre uzuyor tabi. Bizimki de memede kalmayı seviyor genelde ben ayırıyorum. Bir de artık kasları geliştiği için iyi çekiyor sanırım emme süresi 10 dk yi geçmesin diye dikkat ediyorum yoksa sürekli fazlalığı taşırıyor. Anlıyorum zaten doyunca memeyle oynamaya başlıyor. Sen de çok uzun süreli memede tutma bence fazlasını çıkarıyor nasıl olsa. Sondaki sütle ilgili de üst üste aynı memeden verirsen onu almış olur ben öyle yapmaya çalışıyorumKızlar bu emzirme işi hala kafamda soru işaretiilk zamanlar memede yaşıyorduk sonra zar zor 2 saate çıkardık şimdi bazen 3 saat dayanıyor bazen 2 saat. Her emzirmede 2 memeyi de veriyorum. 1 haftadır falan kusmaları çok arttı fazla geldiğinden mi kusuyor bir türlü bilemiyorum. Sondaki süt asıl kilo aldıran süt diyorlar o yüzden kesmek istemiyorum, doyunca bırakır diyorlar bütün gün ağzında olsa hayır demez asla biliyorum. Mesela az önce uyandı 4 saat olmuş ve tek memeyi emip ağzını kilitledi gündüz 3. Bir meme olsa onu da emip kusar biliyorum çünkü memeye çok düşkün
sizinkiler nasıl kaç saatte bir emiyor?
Etkisi gerçekten var mı bilmiyorum ama biri ben duştayken bir tasa soğuk su doldurup mememi içine sokuyorum o sayede toplandılar demişti. Işe yarar mı bilmiyorum belki bikac kez deneyip etkisini gözlemleyebilirsinKızlar benim göğüsler sarktı yahele emzirme sonrası tamamen bırakıyor kendini göğüslerim. Bu da şu demek sütüm kesildiğinde baya gevşek bir meme dokusuna sahip olacağım. Aslında kaplı sutyen takmaya başlamıştım ama arkadaşım süt kanalların tıkanabilir mastit tetiklenir dedi, doktoru öyle söylemiş o yüzden emzirme atletine döndüm. Var mı bilgisi tavsiyesi olan?
Emzirme döneminde memelere soğuk uygulanması sütun kesilmesine sebep oluyor. Bilginize.Etkisi gerçekten var mı bilmiyorum ama biri ben duştayken bir tasa soğuk su doldurup mememi içine sokuyorum o sayede toplandılar demişti. Işe yarar mı bilmiyorum belki bikac kez deneyip etkisini gözlemleyebilirsin
bazı arkadasların basına geldi. hiçbir şekilde elleme. kanasa bile. kendi kendine akıtıp geçecekMerhaba kızlar, bu akşam kızımı yıkarken fark ettim daha önceden kabul bağlayan verem aşısı yerinden bu akşam iltahap aktı. Hiç müdahale etmedim ama korktum biraz. sizinkilerde durum nasıl var mı başına böyle birşey gelen?
Tövbe est öyle şey denir mi ya. Ona bakarsan genel anestezi daha tehlikeli. Geçen yıl bi habere denk gelmistim mesela küçücük bi çocuk küçük bir operasyon için genel anestezi alıyor yanlış gaz veriyorlar çocuk felç olarak çıkmış yani kötü durum senaryosu yazılacaksa kötü örnekler hep var. Bence yaptır. Ben hep sünnetin ucundan azıcık diye söylendiğine inanmışım ama izleyince öyle olmadığını gördüm. Kesinlikle akli ermeden yapılması çok iyi olur yoksa travma sebebi. Ben önce bi çocuk cerrahina muayene ettirdim sünnet olmasına engel bir durum yok dedi. Daha sonra tavsiye üzerine başka bir çocuk cerrahına yaptırdıkSelaaam
Bugün doktora gittik. Metenin boyu kilosu iyi. Egzamalar var olduğu için doktorumuz yine diyet verdi. El mahkum yapıcam. Vücudu için organik hindistancevizi yağı önerdi, 5m'den bakıcam. Linola kullanmaya devam.
Gene o kadar çok alerjiden konuştuk ki ne demir ilacı, ne şu oturtma durumunu sordum. Ha ama muayene ederken meteyi oturttu öyle sırtını dinledi.
B12ye de devam, kafasınıkaldırıyo baya oğlum ama yine de beğenmedi. Bi beğendiremedik kendimizi :)
Sünnet için de ben geç kaldığımızı düşünürken o niye acele ediyorusunuz dedi, üstelik lokal anestizilerde sıkıntı varmış, ölen olmuş allah muhafaza, bence bu ara yaptırmayın dedi doktorumuz. Kaldı mı gene sünnet işimiz. Bakakım ne zaman kısmet olacak, resmen kısmet olmuyor.
Tüm bunlar dışında metehan hala uyumuyor :)))