• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar günaydın. Oğlum bazı zamanlar uykudayken kabus görüyormuş gibi iç çekerek sessiz sessiz ağlıyor ama nasıl bir iç çekme, dudağını titrete titrete ağlıyor kabus görüyor resmen 😔Yavaşça uyandırmaya çalışıyorum, ağlayarak uyanıyor ama canı acıyormuş gibi çok ağlıyor, konuşuyorum bana bak diyorum gözünü açmadan ağlıyor sanki hala uykuda gibi.Zor sakinleştiriyorum. Resmen kabus görüyor gibi. Sabahtan beri netten araştırıyorum böyle bir durum olan var mı diye. Çok eski zamanda bir kaç kişi sormuş oğlum uykuda içini çekerek ağlıyor diye. Böyle durum yaşayan var mı? Videoya çektim Doktora da gösterdim anlam veremedi pek.
tam anlamiyla aynı şeyden mi bahsediyoruz bilemiyorum
benim kızıma da gecen hafta bilhassa oluyordu dus okuyordum sonra geçti gitti

Kızlar günaydın. Oğlum bazı zamanlar uykudayken kabus görüyormuş gibi iç çekerek sessiz sessiz ağlıyor ama nasıl bir iç çekme, dudağını titrete titrete ağlıyor kabus görüyor resmen 😔Yavaşça uyandırmaya çalışıyorum, ağlayarak uyanıyor ama canı acıyormuş gibi çok ağlıyor, konuşuyorum bana bak diyorum gözünü açmadan ağlıyor sanki hala uykuda gibi.Zor sakinleştiriyorum. Resmen kabus görüyor gibi. Sabahtan beri netten araştırıyorum böyle bir durum olan var mı diye. Çok eski zamanda bir kaç kişi sormuş oğlum uykuda içini çekerek ağlıyor diye. Böyle durum yaşayan var mı? Videoya çektim Doktora da gösterdim anlam veremedi pek.
Bizim de öyle. Aşıdan korktu diueydi sanki

Tövbe est öyle şey denir mi ya. Ona bakarsan genel anestezi daha tehlikeli. Geçen yıl bi habere denk gelmistim mesela küçücük bi çocuk küçük bir operasyon için genel anestezi alıyor yanlış gaz veriyorlar çocuk felç olarak çıkmış yani kötü durum senaryosu yazılacaksa kötü örnekler hep var. Bence yaptır. Ben hep sünnetin ucundan azıcık diye söylendiğine inanmışım ama izleyince öyle olmadığını gördüm. Kesinlikle akli ermeden yapılması çok iyi olur yoksa travma sebebi. Ben önce bi çocuk cerrahina muayene ettirdim sünnet olmasına engel bir durum yok dedi. Daha sonra tavsiye üzerine başka bir çocuk cerrahına yaptırdık
Aaah ah sorma, bi de bu lokal ilaçları işte toplatıyolarmış. Bana kalsa önümüzdeki hafta yaptırmaknistiyorum. Eşim de diyo acele etmeyelim. Napıcam etmeyip anlamıyorum 7 yaşında mı yaptırayım yani. Doğru düzgün doktor da bulamadık. Medicana'da var bi doktor ama orası da gereksiz pahalı mı olur diye düşünüyorum, 200 lira imiş muayenesi. Ha gerçi biz de 100 lira veriyoruz muayeneye az değil ama ne biliyim. Kafam karıştı iyice, kalacak heralde bu sünnet işi gibi :( canım sıkıldı vesselam

Bizimki de bazen uykusunda tiz sesler çıkarıyor korktuğunu anlıyorum ama geçiyo erkenden uyumaya devam ediyor, ağlama olmuyor .Gazı olabilir belki bazen bizimki gazi olduğunda çok ağlıyor kucagimda gag yapıyor emziriyorum uyuyor tekrar

rica ederim canım. büyük ihtimal ondandır o göğsünü sık sık emzirmeye çalış.
Günaydın canım bugün sabah duş aldım lifi sabunlayıp tıkalı göğsüme masaj yaptım sonra da oglusumu emzirdim. Önce tıkanan göğsü almadı solu emzirirken bebegin yönünü degistirmeden sağ yani tıkalı göğsümü verdim açıldı hemen aklında olsun umarım olmaz ama olursa ise yarıyor

Kızlar merhaba doktor en son görüşümüzde hergün dışarı çıkarmamı tembihledi bebek arabası çol teferruatlı ben de kanguru almak istiyorum.ergo baby kangurusu alıcam sanırım kullanan var mıdır ya da başka bir öneri varsa? Teşekkürler

Günaydın canım bugün sabah duş aldım lifi sabunlayıp tıkalı göğsüme masaj yaptım sonra da oglusumu emzirdim. Önce tıkanan göğsü almadı solu emzirirken bebegin yönünü degistirmeden sağ yani tıkalı göğsümü verdim açıldı hemen aklında olsun umarım olmaz ama olursa ise yarıyor
lahana işe yaradı mı? boşalttınız mı? aklımda bulunsun insallah olmaz da. bazen gece çok doluyor ama mastit kadar değil. emzirdikçe rahatlıyorum

lahana işe yaradı mı? boşalttınız mı? aklımda bulunsun insallah olmaz da. bazen gece çok doluyor ama mastit kadar değil. emzirdikçe rahatlıyorum
Lahana da dün gece koydum ama bence duş iyi geldi.Boşaldı geçti tıkanıklık elime kitle geliyordu o geçti, ucunda kızarıklık var emzirirken zor oluyor krem sürdüm o da gecer sanırım. Gece oldu benim de dolu göğsün üstüne uyuyunca da olurmuş erkenden çözmek önemli ilerlerse çok ağrı ve ateş yapıyormuş dikkat etmek lazım ☺

Kızlar merhaba doktor en son görüşümüzde hergün dışarı çıkarmamı tembihledi bebek arabası çol teferruatlı ben de kanguru almak istiyorum.ergo baby kangurusu alıcam sanırım kullanan var mıdır ya da başka bir öneri varsa? Teşekkürler
Her gün mü? Niye ki? Benimkini her gün çıkarsam asla hayır demez yavrum çok sıkılıyor evde. Ama onu her gün dışarı çıkaracak bir anası yok ancak haftasonu 😔😔 çalışmıyor olmayı bir kez daha istedim çocuğum olunca. Sanki eksik kalıyor gibi hissediyorum çok üzülüyorum 😔

tam anlamiyla aynı şeyden mi bahsediyoruz bilemiyorum
benim kızıma da gecen hafta bilhassa oluyordu dus okuyordum sonra geçti gitti
Okuyorum annem de okudu hatta ama 2 ayda toplam 4-5 kez oldu. İç çekerken kafasını sallayacak kadar iç çekiyor. Doktor nörolojiye de gösterdi nöbet değilmiş şükür ama bildiğin rüya görüyor gibi. Sağlık ocağındaki doktora da gösterdim uyandırmayın dedi doktor. Uyandırırsam daha çok korkarmış ama kıyamıyorum uyandırıyorum kabus görmesin diye.

Bizimki de bazen uykusunda tiz sesler çıkarıyor korktuğunu anlıyorum ama geçiyo erkenden uyumaya devam ediyor, ağlama olmuyor .Gazı olabilir belki bazen bizimki gazi olduğunda çok ağlıyor kucagimda gag yapıyor emziriyorum uyuyor tekrar
Nöroloji doktoru gaz olabilir dedi anan gaz gibi değil iç çekerek ağlıyor. Uyandırırsam daha çok atlayacağını biliyorum ama huzursuzluğu geçsin diye uyandırıyorum. Uyanınca da çok ağlıyor.

Solomombaby kullanıyoruz üc aydır memnunuz hepsinin az ck mantıgı aynı M pozisyonunda durucak pamuk kumas olacak falan :)

Okuyorum annem de okudu hatta ama 2 ayda toplam 4-5 kez oldu. İç çekerken kafasını sallayacak kadar iç çekiyor. Doktor nörolojiye de gösterdi nöbet değilmiş şükür ama bildiğin rüya görüyor gibi. Sağlık ocağındaki doktora da gösterdim uyandırmayın dedi doktor. Uyandırırsam daha çok korkarmış ama kıyamıyorum uyandırıyorum kabus görmesin diye.
ben öyle durumlarda göğsüne elimi koyuyorum ince bi tonda burdaydım annem burdayım kızım diyorum gayr i ihtiyari bi şekilde
ve sakinliyordu su an yok
!gerçi yok dememle geri olması bir oluyor bazı şeylerin 😬

ben öyle durumlarda göğsüne elimi koyuyorum ince bi tonda burdaydım annem burdayım kızım diyorum gayr i ihtiyari bi şekilde
ve sakinliyordu su an yok
!gerçi yok dememle geri olması bir oluyor bazı şeylerin 😬
Ben de öyle yapıyorum başını okşuyorum ama derin uykuda olduğundan duymuyor uyanana kadar böyle sayıklar gibi devam ediyor. Uyanınca da başlıyor ağlamaya zor sakinleştİriyorum.😐

Huggyberry ve neko switch kanguru arasında kalmıştım neko switch almaya karar verdim ben. Netten şöyle bir yazı buldum karar vermemde etkili oldu.

Kızlar özellikle de oğlan anaları size sesleniyorum. Ben şu 4 ayın içinde 3 kere çift kişilik peluş battaniye yıkadım benimkinin fışkiyesi yüzünden 😁😁 gece yatağın üzerinde alıvereyim diyorum hop işiyor alt açma pedi olmasına rağmen bir iki damla battaniyeye gidiyor 🤦🏻‍♀️ sayesinde hiç kullanmadığım battaniyeler çıktı ortaya 😁😁 neyse geçenlerde bir hediye paketinin içinden minik bişey çıktı üçgen şeklinde ne ki bu dedim meğer pipilikmiş (Bu ismi ben koydum🤣) altını alırken pipiye koyuyorsunuz şapka gibi üzeri kumaş içi havlumsu işeyince etrafa sıçrayamıyor alt açma bezine akıyor denendi ve işe yarıyor. Benim gibi bundan muzdarip olan varsa tavsiye edeyim dedim

@Nonamexxx ama koruyucu madde varmış içinde bha. Ben değiştirdim ocean aldım. wellcare de alınabilir, sadece zeytinyağı var içlerinde, sindirime de yardımcı oluyor bu şekilde.

Netten prospektüse bakınca pedia d de BHA var yazıyor ama H honey bunch ile bu konuyu tartıştık dün, elindeki prospektüsün fotosunu ekledi bha yokmuş.

Kızlar özellikle de oğlan anaları size sesleniyorum. Ben şu 4 ayın içinde 3 kere çift kişilik peluş battaniye yıkadım benimkinin fışkiyesi yüzünden 😁😁 gece yatağın üzerinde alıvereyim diyorum hop işiyor alt açma pedi olmasına rağmen bir iki damla battaniyeye gidiyor 🤦🏻‍♀️ sayesinde hiç kullanmadığım battaniyeler çıktı ortaya 😁😁 neyse geçenlerde bir hediye paketinin içinden minik bişey çıktı üçgen şeklinde ne ki bu dedim meğer pipilikmiş (Bu ismi ben koydum🤣) altını alırken pipiye koyuyorsunuz şapka gibi üzeri kumaş içi havlumsu işeyince etrafa sıçrayamıyor alt açma bezine akıyor denendi ve işe yarıyor. Benim gibi bundan muzdarip olan varsa tavsiye edeyim dedim
Ben de geceleri yatağında uyanmasin diye değiştiriyorum ama her defasında korkarak 😂Gündüz çok yapıyor ama gece yapmadı henüz hatta ilk aylarda ağzına bile yapmislığı vardı pişik kremi sürerken😂pipilik gayet mantıklı ebebekte varmıdır ki nerden bulabilirim bende alsam çok iyi olur☺

Back
X