• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesela oyun halısında sıkılmaya başladı mi başlıyor çığlık atmaya, eğer almazsan çok fena ağlarım diyor. Çığlık ,ağlama beraber gibi ama tam iyice ağlama değil, tam kopmanın öncesi bizimkinde o bağırma cigligi😊
Bizimkinde de o durum var. Ama iste bazen katilarak aglarken de yapiyor :(

Bebegi ciglik atan var mi? Birkac gundur bizimki oyle bir ciglik atiyor ki duyan bi yerini cimdikliyoruz sanir. Bugun iyice abartti. Sanki sesinin cikabilecegi son noktayi bulmaya calisiyor. Aglarken de yapiyor ki bu en fenasi. Sinirlerim lacka oldu resmen. Boyle bir ciglik yok. Lutfen bu da bir surec olsun ve bir an once gecsin.
Aglarken henüz değil ama bizimki baya bi süredir tiz bir sesle cıglık atıp duruyor
Hatta bu oyuncakcıların önünden geçerken yere yatıp hayır o oyuncagı istiyorum dşye aglayan cocuklar vardır ya hani o bizim kızımızın gelecekteki hali işte diye kendi aramızda dalga geçiyoruz
Mutfakta ilgilenmeyeyim bak bana cıflıgı var bazende kendi kendine söylenirken ufak ufak baslayıp en tiz noktaya kadar yavas yavas cıkıyor sesimi geliştiriyor herhalde

Bebegi ciglik atan var mi? Birkac gundur bizimki oyle bir ciglik atiyor ki duyan bi yerini cimdikliyoruz sanir. Bugun iyice abartti. Sanki sesinin cikabilecegi son noktayi bulmaya calisiyor. Aglarken de yapiyor ki bu en fenasi. Sinirlerim lacka oldu resmen. Boyle bir ciglik yok. Lutfen bu da bir surec olsun ve bir an once gecsin.
Benim ablamin kızı bebekken çok çığlık atiyodu. Aynen anlattigin gibi hatta biz ilk duyduğumuzda bisey oldu sanmistik:)
Beş altı aylıkken başladı nerdeyse bir birbucuk yaşına kadar surdu. Sesini keşfediyor canım

Kızlar günaydın. Oğlum bazı zamanlar uykudayken kabus görüyormuş gibi iç çekerek sessiz sessiz ağlıyor ama nasıl bir iç çekme, dudağını titrete titrete ağlıyor kabus görüyor resmen 😔Yavaşça uyandırmaya çalışıyorum, ağlayarak uyanıyor ama canı acıyormuş gibi çok ağlıyor, konuşuyorum bana bak diyorum gözünü açmadan ağlıyor sanki hala uykuda gibi.Zor sakinleştiriyorum. Resmen kabus görüyor gibi. Sabahtan beri netten araştırıyorum böyle bir durum olan var mı diye. Çok eski zamanda bir kaç kişi sormuş oğlum uykuda içini çekerek ağlıyor diye. Böyle durum yaşayan var mı? Videoya çektim Doktora da gösterdim anlam veremedi pek.
O kadar olmasada arada bizimkide inliyor.ben en cok yasantilari ne ki ne goruyorlar ne anliyolar diye merak eediyorm birde dikkat ettim gun icnde cok eglenmisse guluyor bugun yemek yaparken buzdolabi kapagi acik kalmis sesindem ve isigindn korktu vee gece uykusnda inledi..o gun ki yasantiyi takip et

Nöroloji nasıl anladı? Muayeneyle?
Kendi doktorumuza muayeneye gittiğimizde videoyu gösterdim. Gece öyle uykuda ağlarken video çekmiştim onu gösterdim. O da yan odadaki nöroloji doktoruna gösterdi videoyu. Videoya bakarak nöbet değil dedi. Allah korusun nöbet daha farklı oluyormuş, kasılma falan oluyormuş nöbette. Rabbim bebeklerimizin sağlığını korusun inşallah. Sağlık ocağına da gösterdim hemşire erken rüya görmeye başlamış dedi. Sağlık ocağındaki doktor da gündüz TV açık mı, TV de gördüğü bir şeyden korkmuş olabilir dedi ama TV açıkken arkası dönük oluyor göstermiyoruz.

Aaah ah sorma, bi de bu lokal ilaçları işte toplatıyolarmış. Bana kalsa önümüzdeki hafta yaptırmaknistiyorum. Eşim de diyo acele etmeyelim. Napıcam etmeyip anlamıyorum 7 yaşında mı yaptırayım yani. Doğru düzgün doktor da bulamadık. Medicana'da var bi doktor ama orası da gereksiz pahalı mı olur diye düşünüyorum, 200 lira imiş muayenesi. Ha gerçi biz de 100 lira veriyoruz muayeneye az değil ama ne biliyim. Kafam karıştı iyice, kalacak heralde bu sünnet işi gibi :KK43: canım sıkıldı vesselam
Canım acele etmeyin sünnet için. Biz iki tane çocuk cerrahıyla görüştük. Biri özel hastanede yaşlı deneyimli bi dr, sünnet tıbben zorunlu bir durum değil aceleniz ne dedi. Diğeri de üniversitede doktor, bir buçuk yaşından önce yapmıyoruz, daha organı gelişecek şuan önermiyoruz dedi. Anestezi almasında da bir sakınca yok bir buçuk yaşında dedi. Biz şuan askıya aldık. Zaten aşılar vs iyice zorluyoruz çocukları.

Kızlar günaydın. Oğlum bazı zamanlar uykudayken kabus görüyormuş gibi iç çekerek sessiz sessiz ağlıyor ama nasıl bir iç çekme, dudağını titrete titrete ağlıyor kabus görüyor resmen 😔Yavaşça uyandırmaya çalışıyorum, ağlayarak uyanıyor ama canı acıyormuş gibi çok ağlıyor, konuşuyorum bana bak diyorum gözünü açmadan ağlıyor sanki hala uykuda gibi.Zor sakinleştiriyorum. Resmen kabus görüyor gibi. Sabahtan beri netten araştırıyorum böyle bir durum olan var mı diye. Çok eski zamanda bir kaç kişi sormuş oğlum uykuda içini çekerek ağlıyor diye. Böyle durum yaşayan var mı? Videoya çektim Doktora da gösterdim anlam veremedi pek.
Benim oğlumda da oldu birkaç kez. Rüya görüyorlar sanırım. Biz de tv baktırmıyoruz ama gün içinde ani sesten bile korkuyor bazen. Ben sorun olarak görmedim bilmiyorum inşallah normaldir.

Kızlar yoğundum birkaç gün pek bakamadım buralara. Malum yarıyıl tatili başlıyor. A azizan ve nickini tam hatırlayamadığım arkadaşlar ısizx işe başlayacak mısınız? Ve Plm123 Plm123 ? Ben hala karar veremedim.

Kendi doktorumuza muayeneye gittiğimizde videoyu gösterdim. Gece öyle uykuda ağlarken video çekmiştim onu gösterdim. O da yan odadaki nöroloji doktoruna gösterdi videoyu. Videoya bakarak nöbet değil dedi. Allah korusun nöbet daha farklı oluyormuş, kasılma falan oluyormuş nöbette. Rabbim bebeklerimizin sağlığını korusun inşallah. Sağlık ocağına da gösterdim hemşire erken rüya görmeye başlamış dedi. Sağlık ocağındaki doktor da gündüz TV açık mı, TV de gördüğü bir şeyden korkmuş olabilir dedi ama TV açıkken arkası dönük oluyor göstermiyoruz.
Bizde de tvye arkası dönük. Azaldı ağlamaları dünden beri

Kızlar yüz için nemlendirici ne kullanıyorsunuz? Emzirirken kullanılabilecek nemlendiric önerisine ihtiyacım var.

Kızlar yüz için nemlendirici ne kullanıyorsunuz? Emzirirken kullanılabilecek nemlendiric önerisine ihtiyacım var.
Ben özel bi şey almadım, emzirmeden mi bilmiyorum yüzüm zaten aşırı nemli. Neutrugena yoğun bakım kremim var elime sürünce hafif yüzüme de sürüyorum duştan sonra.

Canım acele etmeyin sünnet için. Biz iki tane çocuk cerrahıyla görüştük. Biri özel hastanede yaşlı deneyimli bi dr, sünnet tıbben zorunlu bir durum değil aceleniz ne dedi. Diğeri de üniversitede doktor, bir buçuk yaşından önce yapmıyoruz, daha organı gelişecek şuan önermiyoruz dedi. Anestezi almasında da bir sakınca yok bir buçuk yaşında dedi. Biz şuan askıya aldık. Zaten aşılar vs iyice zorluyoruz çocukları.
Yaa siz de mi vazgeçtiniz. Eşim değil ama ben biraz ısrarcıyım, olsun bitsin hemen iyileşsin, en önemlisi de beden algısı tam gelişmeden olsun istiyorum. İşin psikolojik kısmı beni daha çok ilgilendiriyor doğrusu.
Bak sizin gittikleriniz de demiş, bizim doktor da dedi. Şimdilik askıda ama hiç sinmiyor içime. Bekliycez sanırım. Belki yazın olur diyorum artık napayım. Ne planlasam, ne istesem olmadı zaten, yapamadım. Kısmeti ne zamansa o zaman olacaktır

Ben özel bi şey almadım, emzirmeden mi bilmiyorum yüzüm zaten aşırı nemli. Neutrugena yoğun bakım kremim var elime sürünce hafif yüzüme de sürüyorum duştan sonra.
Benim cildim inanılmaz kuru😐 Krem sürmeyince olmuyor. Emzirdiğim için de her şeyi kullanamıyorum. Buraya daha önce de yazdım ama ses çıkmadı kimseden😀 Kuru cilttiler ne yapıyorsunuzzzz🙋‍♀️😀😀😀

Kızlar yoğundum birkaç gün pek bakamadım buralara. Malum yarıyıl tatili başlıyor. A azizan ve nickini tam hatırlayamadığım arkadaşlar ısizx işe başlayacak mısınız? Ve Plm123 Plm123 ? Ben hala karar veremedim.
Evet 2.dönem başlıyorum kısmetse.kv ve annem dönüşümlü bakacaklar kıza.okul da çok yakın ama bazen aklıma düşüyor nasıl bırakıp gideceğim birkac saat de olsa nasil ayrı kalacağım.Bir taraftan da degısıklık olur diye düşünüyorum.ilk gün ağlarım sonra alışırım:)

Evet 2.dönem başlıyorum kısmetse.kv ve annem dönüşümlü bakacaklar kıza.okul da çok yakın ama bazen aklıma düşüyor nasıl bırakıp gideceğim birkac saat de olsa nasil ayrı kalacağım.Bir taraftan da degısıklık olur diye düşünüyorum.ilk gün ağlarım sonra alışırım:)
😊 ben de başlicam sanırım. Bahsetmiştim yakın bir okula tayinim çıktı. 16 saat dersim olacak. Yarın gidip konuşucam programımı düzgün yaparlarsa hemen başlarım, olmazsa 7 aylık olana kadar ücretsiz izin mecburen, şimdiye kadar raporla idare ettim, arkadaşım psikiyatriden heyet almış bana da tavsiye etti ama istemiyorum sanırım.

Back
X