Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle . Özellikle yatağını arıyor başka yerde uyumak istemiyor.Biz tatilde 1 hafta annemde kaldık eve döndüğümüzde öyle huysuzlaştı ki, 4 gün 2 çocuk artık nefes alamaz oldum tekrar gittim anneme ve düzeldieve geri gelirken korka korka geldim ama çok şükür korktugunu gibi olmadı bu defa, tanıyor ve alışıyolar bence
Benim daha 1. Btiyor..4.ayda basladikOcean d vitamini kullanan arkadaşlar kaç şişe bitirdiniz? Benim 1 bitti 2. yarım. Normal mi
Gecen ay 7 civariydi. Bu ay olcturmedik. Bilmiyorum icinde cok komik duruyor, ayaklari sarkiyor, sıkışık duruyor.
Hangi modeli canim? 9 kilodan baslayanlardan mi?Pusete sığmıyor bizimki de canım. Kraft aldık biz 2 kez denedik
Ilk ay yapmayacagim sanirim. 7. Aydan sonra karisik gitmeyi dusunuyorum, ama bakalim zaman ne gosterecek.Blw yapacak olan var mi?
Biz ocean 45 günlükken geçtik ama 1. Şişe hala bitmedi. Puf kullandığım zamanlarda bazı günler puflamamış sonradan damlalığa geçtim. Kutusunda 130 puf yazıyor ortalama 1 şişe 4 ay demekOcean d vitamini kullanan arkadaşlar kaç şişe bitirdiniz? Benim 1 bitti 2. yarım. Normal mi
ah canm bnm kendini cok yıpratmaisisxz canım nasıl gidiyor? Ben işe başladığıma pişman gibiyim, günde 4-5 saat ayrı kalıyoruz ama oğlum bu sürede uyuyamıyormuş en fazla yarım saat o da zorla. Çok zoruma gidiyor çalışmak, oğlumdan ayrı kalmak, bugün eve gelince aldım emziriyorum, gözyaşlarım akmaya başladı, oğlum da o an emmeyi bırakıp yüzüme baktı mırıldanarak, sanırım iyi değilim.
bizimki henüz sığıyorGecen ay 7 civariydi. Bu ay olcturmedik. Bilmiyorum icinde cok komik duruyor, ayaklari sarkiyor, sıkışık duruyor.
lohusalıktan sonra ilk kez böyle oldum. Umarım eşim gelene kadar kendime gelirim de bir de ondan laf işitmem. Empati kuramıyor, lohusalıkta iki gün ağladım onu bile tolore edemedi.ah canm bnm kendini cok yıpratma
ya bu erkekler hep mi kaba anlamıyorumlohusalıktan sonra ilk kez böyle oldum. Umarım eşim gelene kadar kendime gelirim de bir de ondan laf işitmem. Empati kuramıyor, lohusalıkta iki gün ağladım onu bile tolore edemedi.
Biri damlaları çok büyük demişti. Biz de şimdi yeni pedia d yi bitirdik ocean kullanacağız. Puf olarak mı yoksa damla olarak mı kullansam diye düşünüyorumBiz ocean 45 günlükken geçtik ama 1. Şişe hala bitmedi. Puf kullandığım zamanlarda bazı günler puflamamış sonradan damlalığa geçtim. Kutusunda 130 puf yazıyor ortalama 1 şişe 4 ay demek
Kıyamam ben ona. Zamanla o da sen de alışacaksınız. Yıpratma kendini. Elimde olsa 1 sn bile ayrılmam ama hayat bu şekilde değil. Sonuçta ona daha iyi imkanlar sunabilmek için çalışıyorsunisisxz canım nasıl gidiyor? Ben işe başladığıma pişman gibiyim, günde 4-5 saat ayrı kalıyoruz ama oğlum bu sürede uyuyamıyormuş en fazla yarım saat o da zorla. Çok zoruma gidiyor çalışmak, oğlumdan ayrı kalmak, bugün eve gelince aldım emziriyorum, gözyaşlarım akmaya başladı, oğlum da o an emmeyi bırakıp yüzüme baktı mırıldanarak, sanırım iyi değilim.
15 günlükken başladım. 4 ayda 1.5 bittiBiz ocean 45 günlükken geçtik ama 1. Şişe hala bitmedi. Puf kullandığım zamanlarda bazı günler puflamamış sonradan damlalığa geçtim. Kutusunda 130 puf yazıyor ortalama 1 şişe 4 ay demek
Biz de alcaz ama karar veremedik dahaMerhaba kizlar, oto koltuguna gecen var mi? Biz henuz oto koltugu almadik ama puset cok kucuk gelmeye basladi. Oto koltugu alanlar hangi markalari onerirsiniz?
Evet canım 3 damla. Ben pufa güvenmiyorum. Damlalık tan gözüm göre göre üç damla veriyorumBiri damlaları çok büyük demişti. Biz de şimdi yeni pedia d yi bitirdik ocean kullanacağız. Puf olarak mı yoksa damla olarak mı kullansam diye düşünüyorumdamla olarak yine 3 damla veriyorsun değil mi?
Canım üzüm pekmezi mi bende damlatayimben de ilk kez bugün bir tatli kaşığı yoğurda organik pekmez damlatıp yedirdim çok mutluydu![]()