Merhaba kızlar

Emziren annenin en sevmediği sözlerden biri nedir dersiniz? “ Sütün yetmiyor, bu çocuk aç” bu değil mi? Bu sözü bebeğim daha bir aylıkken annem söylemeye bir başladı hala söylüyor

Anne diyorum bak sütle ilgili bir şey söyleme, sütümün az olduğunu düşünürsem az olur çok olduğuna inanırsam çok olur diyorum yok ben gördüğümü söylüyorum diyor. SIkıyorum bak geliyor diyorum, sıksam benden de süt gelir diyor

Sinirleniyorum deme diyorum yine diyor. Doktora gittiğimizde bebeğimin kilosu iyi çok şükür. Doktora annemi de götürdüm hocam anneme bir şey söyleyin dedim kızın haklı kilosu iyi dedi şükür

Neyse bu 6. aya kadar kilosu iyi olduğundan annem artık bir şey demedi ama bu ay önceki aylara görev az kilo aldığından tekrar başladı

Geçen pişik olduğunda doktora gittik gitmişken kilosuna da baktı her ay 1 kilo alırken 43 günde 900 gr almış. Hocam annem bu ay az aldı belli oluyor diyor bi şey söyleyin dedim

Doktor anneme bakarak bu ay artık diğer aylara göre az alması normal dedi ama anneme anlatamıyorum. Az diye diye sütüm azalacak diye korkuyorum. Öyle deyince gittim sağdım sütü meraktan,1 saatte 2 memeden 100cc zor çıktı. Yoksa azaldı mı normal mi öyle çıkması? Normalde sütümü sapmam çünkü olur da o an az gelirse sütünün azaldığını düşünürüm ve sürüm etkilenir diye korkarım ama dün artık sağmak istedim.Seni kadınlar kulübüne yazıcam anne dedim

Yaz birlikte okuruz dedi

Annemi çok seviyorum ama süt konusunda anlaşamadık

Kızlar birşey söyleyin teyze öyle deme deyin okuyacak o da