- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama sütte azalma yok bende. Bebiş istemiyor. Öbür türlü obez olurValla annem çocuk doymuyor deyince kızıyordum şimdi kendime kızar oldum.
Esma çokk sevindim yaaMerhabalar kızlar, benim bebiş 2 gündür hafif ateşli gibiydi dün gece de doğru düzgün uyuyamadı. Tüüühhh hasta ettik çocuğu herhalde, nerde üşüttü acaba vs derken sabah bi baktım ilk dişimiz patlamışek belirti olarak 2 gündür ara ara kafa terlemesi, kısa süreli huzursuzluk ve kulağını çekiştirme vardı
Biz 5. Ay dolunca başladık ek gıdaya 1 ay tattırma şeklinde geçti. 6 ayımız dolunca öğün yapmaya çalışıyorum kahvaltısı için ben peynir olarak labne yaptım. Yapımı oldukça basit yaptığım lor peynirini tülbentte iyice süzdürüp rondoda zeytinyağıyla karıştırıp hazırladım.Lor çok mantikliymis bence. Bende yapabilirimayy hadi hayırlı dişler olsun
![]()
vaouv ilk kezduyuyorum ne mahirsiniz ben de yapicamBiz 5. Ay dolunca başladık ek gıdaya 1 ay tattırma şeklinde geçti. 6 ayımız dolunca öğün yapmaya çalışıyorum kahvaltısı için ben peynir olarak labne yaptım. Yapımı oldukça basit yaptığım lor peynirini tülbentte iyice süzdürüp rondoda zeytinyağıyla karıştırıp hazırladım.
vaouv ilk kezduyuyorum ne mahirsiniz ben de yapicam
Ayyy ben de çocuk gibi sevindim dişi çıkmış diye çığlık çığlığaEsma çokk sevindim yaa
Sanırım aynı gün doğdu Ya bizim kızlar ondan dolayı içim pır pır etti
Erva da baya kulağını çekiştiriyor arada kafası daha sıcak oluyor vs
İllaki bünyeler farklıdır ama heyecan yaptım
Zorlamadan pıt pıt çıkarsın yavru kuşlar inşallah![]()
Joie aldik gwcn hafta memnunumMama sandalyesi alan arkadaşlar memnun musunuz? Hangi marka aldınız? Destekli oturan bebişler rahat oturabiliyor mu?
İnşallah canım ya valla bi derdi var bu ara uykular zaten çok düzenli değildi iyice karıştıAyyy ben de çocuk gibi sevindim dişi çıkmış diye çığlık çığlığa2-3 gecedir bayağa uykuları kötü yazık ağrısı oluyor sanırım. İkinci dişi de patlatmış kuzum kıyamam. İnşallah az sıkıntı ile gelir sizin dişlerde
İkea antilop aldıkMama sandalyesi alan arkadaşlar memnun musunuz? Hangi marka aldınız? Destekli oturan bebişler rahat oturabiliyor mu?
canım benim H honey bunch haberini verdiKızlar merhaba nasılsınız,ben Ateş böceği..Eski nickimi degistirmistim tekrar değiştirmek istedim ama olmadi.Heyecanla beklediğimiz bebeklerimiz 6 aylık oldu...Benim kuzum da yoğun bakımda hala.Bazilariniz biliyordur..Bebeklerimizi beklediğimiz,cinsiyeti ne diye merak ettiğimiz günlere dönmek için neler vermezdim..Hepinizi ve bebislerinizi sevgiyle kucaklıyorum.Umarim herkes iyidir.Sevgilerimle
Sağolasın canım.Malesef elimden çok birşey gelmiyor..Oğlumu eve bile çıkaramıyorum.Esimle aram bozuldu,psikolojim bozuldu,çalışıyorum ama ne yaptığımi ben de bilmiyorum.Karmakarisigim.canım benim H honey bunch haberini verdi
Rabbimiz yardimcin olsun dualarimizdasin
sen ve senin gibi anneler harika insanlar
Allah kolaylaştırsın sihhat versin❤
Allah size guc kuvvet versin, yardimciniz olsun.Sağolasın canım.Malesef elimden çok birşey gelmiyor..Oğlumu eve bile çıkaramıyorum.Esimle aram bozuldu,psikolojim bozuldu,çalışıyorum ama ne yaptığımi ben de bilmiyorum.Karmakarisigim.
Sagolun Allah razı olsunAllah size guc kuvvet versin, yardimciniz olsun.![]()
canım erkekler maalesef bir çok konuda old. gibi bunkonuda da çakılıyorlar ne yazikkiSağolasın canım.Malesef elimden çok birşey gelmiyor..Oğlumu eve bile çıkaramıyorum.Esimle aram bozuldu,psikolojim bozuldu,çalışıyorum ama ne yaptığımi ben de bilmiyorum.Karmakarisigim.