Ben de olmadımBeeen
Hiç kanama da görmedim. Adet olmadım, olacağa da pek benzemiyor, ağrım sızım yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de olmadımBeeen
Hiç kanama da görmedim. Adet olmadım, olacağa da pek benzemiyor, ağrım sızım yok
Senin bebiş ağustos doğumlu muben bi damla bile olmadim daha
ablasinda 4 ay bitip 5 e basladigimiz gunlerde olmustum bunda 6 ayımız bitmek uzere daha olmadım ben sağıyorum sütümü bunda belki o yüzden gecikti
Buharda pisecek. Çiğ verilmeyecekElma armut haşlanmadan rendelniyor değil mi? Ne kadar acemiyim![]()
Alttan canımİlk dişler alttan mı üstten mi çıktı?
Ben cig verdim. Cam rendeden gecirip verdim.Buharda pisecek. Çiğ verilmeyecek
Ben de çiğ verdim deneme amaçlıBen cig verdim. Cam rendeden gecirip verdim.
Ben cig verdim. Cam rendeden gecirip verdim.
Kızlar buharda pişirip verin 8.9.aya kadar. Sindirimi zor olur. Doktorlarına danışın muhtemelen onlar da çiğ onermeyecektir. En azından 10 dk buharda tutuyorum benBen de çiğ verdim deneme amaçlıBen sadece sebzeleri pişiriyoruz sanıyordum
Kızlar buharda pişirip verin 8.9.aya kadar. Sindirimi zor olur. Doktorlarına danışın muhtemelen onlar da çiğ onermeyecektir. En azından 10 dk buharda tutuyorum ben
Tabi canım cam rendedeElma armut haşlanmadan rendelniyor değil mi? Ne kadar acemiyim![]()
20 eylülSenin bebiş ağustos doğumlu mu
sanırım o genel bişey hep alttakiler önce çıkıyorİlk dişler alttan mı üstten mi çıktı?
Bana meyveleri direkt cam rendede rendeleyip oyle ver demisti doktoru. Pisirmem gerektigini hic soylemedi. Bir problem yasamadik, ama zaten benimki cok az yiyor. Yiyor bile sayilmaz. Henuz emme disinda bir beslenme seklini benimseyemedi benimki.Kızlar buharda pişirip verin 8.9.aya kadar. Sindirimi zor olur. Doktorlarına danışın muhtemelen onlar da çiğ onermeyecektir. En azından 10 dk buharda tutuyorum ben
Olduk aşı neredeyse hiç sıkıntı yapmadı çok şükür. Sadece akşamına bi huzursuzluğu oldu, ne yaptımsa sakinlemedi biraz calpol verdim öyle sakinleşti (sanırım ağrısı vardı) başka da bişey olmadı çok şükürİnşallah canım ya valla bi derdi var bu ara uykular zaten çok düzenli değildi iyice karıştı
Aşıları oldunuz mu bi de o var korkuyorum gitmeye![]()
Tariflerde görmüştüm yumurtalı kahvaltı karışınlarını ıhlamur ile açıyorlardı. Ara sıra az ıhlamur veya direk su ile açabilirsin. Mama ya da süt de olabilir. Ben de yumurta sıvı bişeyle püre gibi yapıp vericem ilk seferlerde, boğazına kaçar diye korkuyorumDoktorumuzun onayıyla dün ek gıdaya başladık, sabah azıcık yumurta sarısı ve lor dedi ama oğluşum bunları sevmedi, pütürlü yapısından olsa gerek. Yoğurdu sevdi gibi, en çok onu yedi. Armut rendesinden hoşlanmadı, elma rendesini ise nispeten daha istekli yedi. Bu ay böyle tadım ayı olsun istiyorum. Bir kaç gün sonra sebzelere geçin dedi doktoru. Demek o ki eğer bu çocuk sevmezse yemezse yumurtası ile lorunu mamaya karıştırıp versem, hani şu kahvaltı için olan kaşık mamalarından bahsediyorum, 7. ay erken mi bunlar için?
7 aylık demişsin ya 6 aylık olmayacak mı20 eylül
20 martta 6 bitecek
Aynen bizimki de emer gibi yiyor kıyamam. Elmayı yemeye başladı sayılır, hatta yoğurt ve elma dışında beğenmedi yediklerini.Bana meyveleri direkt cam rendede rendeleyip oyle ver demisti doktoru. Pisirmem gerektigini hic soylemedi. Bir problem yasamadik, ama zaten benimki cok az yiyor. Yiyor bile sayilmaz. Henuz emme disinda bir beslenme seklini benimseyemedi benimki.
Benimki yogurdu bilr sevmemisti. Yakinda onu tekrar denicem. Ama bugun corba denicem, belki daha sivi seyler istiyor.Aynen bizimki de emer gibi yiyor kıyamam. Elmayı yemeye başladı sayılır, hatta yoğurt ve elma dışında beğenmedi yediklerini.
Gecen hafta olduk. Biz ekstra rotanin son dozunu da olduk. Bu sefer hic sorun olmadi. Bunyeleri guclendi artik galiba. Siz de kolayca atlatirsiniz insallah.bugün aşı olan var mı? biz az önce olduk aşımızı. iki bacaktan bir ağızdan. ağızdan uyguladığım canlı aşı ateş yapabilir dedi ebe. ben de iki gün rapor aldım oğlumun yanında olayım diye.