- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Bir kaç gün üst üste armut ve yoğurt yedirdim dün kaka yaptı çok şükürArmut püresi denedin mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kaç gün üst üste armut ve yoğurt yedirdim dün kaka yaptı çok şükürArmut püresi denedin mi
OleyyBir kaç gün üst üste armut ve yoğurt yedirdim dün kaka yaptı çok şükür![]()
Ben de büyüdükçe çekimmiş gücü arttığı için olduğunu düşünüyordum. D vitamini düzenli veriyorum. Pedia D üç damla. Şişman hangi d vitaminini kullanıyorsunuz? Bir de 2 ay ömrü var deniliyor açıldıktan sonra bunların doğru mu kiBizim de hep ter. İnternette d vit eksikliği olabilir diyor
Disimiz cikmadi. Hep uyaniyoruz. Dis ciktiktan sonra da pek umudum yok acikcasi.Günaydındis çıkaran bebislerin gece uyanmalari kaç gün sürdü?
Diş çıkarırken saat başı uyanıyor. Bir de ben tetagil diye bir şey aldım mühendisoğlu sayfasında gördüm. Bitkisel bir karışımmış. Biraz rahatlattı sanki.Disimiz cikmadi. Hep uyaniyoruz. Dis ciktiktan sonra da pek umudum yok acikcasi.
Ocean kullanıyorum da aklıma şu takılıyor. Yurrdışında arkadaşıma damla sayısını çok yüksek kullan dediler. Ben de iklime bğladım orda güneş az diye. Ama biz de bebekleri dışarı çıkaramıyoruz. Acaba bizim drlar mı doğru onlar mı.Ben de büyüdükçe çekimmiş gücü arttığı için olduğunu düşünüyordum. D vitamini düzenli veriyorum. Pedia D üç damla. Şişman hangi d vitaminini kullanıyorsunuz? Bir de 2 ay ömrü var deniliyor açıldıktan sonra bunların doğru mu ki
3 öğün mü ek gıda veriyorsun? Ben akşamları 2 gündür bıraktım. Biraz düzeldiDisimiz cikmadi. Hep uyaniyoruz. Dis ciktiktan sonra da pek umudum yok acikcasi.
Evet canim.
Bazen 2 bazen 3. Bugun 4 mu yapsam diye dusunuyorum.3 öğün mü ek gıda veriyorsun? Ben akşamları 2 gündür bıraktım. Biraz düzeldi
Saat basi uyanmayi kesti. 2-3 kez uyaniyor. Gecen hafta saat basiydi. Ama yine de dis cikmadi. Galiba buyume haftasiydi.Diş çıkarırken saat başı uyanıyor. Bir de ben tetagil diye bir şey aldım mühendisoğlu sayfasında gördüm. Bitkisel bir karışımmış. Biraz rahatlattı sanki.
Sanırım süt urunlerine var alerjisiUzulme canim. Benim de bebegimde oldu bir kez. Cevize alerjisi varmis. Bi daha yemedim, tekrarlamadi. Sen bu kanli kakadan onceki gun neler yedigini dusun. Yeni bir sey var miydi?
Kaç saatte bir uyanıyor? Benimki 2 saatte bir kesin uyanıyor.Saat basi uyanmayi kesti. 2-3 kez uyaniyor. Gecen hafta saat basiydi. Ama yine de dis cikmadi. Galiba buyume haftasiydi.
Diş patlayınca bir rahatladı sonra diş biraz uzarken de gece uyandı. Dört diş çıktı, huzursuzluk bir ay sürmüştür bu dört diş çıkıp büyüyene kadar.Günaydındis çıkaran bebislerin gece uyanmalari kaç gün sürdü?
Evet senin?
Bilmiyorum ki. Dışarı çıkamıyoruz ama arada balkona çıkarıp güneş aldırmak lazım ben de yapmıyorum.Ocean kullanıyorum da aklıma şu takılıyor. Yurrdışında arkadaşıma damla sayısını çok yüksek kullan dediler. Ben de iklime bğladım orda güneş az diye. Ama biz de bebekleri dışarı çıkaramıyoruz. Acaba bizim drlar mı doğru onlar mı.
Ek gıdada patates havuç kbız yapabiliyor diye biliyorum. Lifli şeyler yedirsen? Kabak iyi gelir diye düşünüyorum. Armut rendele o da iyi gelir. Suya alıştırmaya çalış. Diş çıkarıyorsa şu renkli mama kaşıklarını diş kaşımak için ağzına götürüyorlar, onunla su verebilirsin. Bizimki de kabız değil ama geçen 9. Gün kakasını yaptı. Bir daha geç yaparsaEk gıdaya geçip kabız olan bebeğinize nasıl çözüm buldunuz. Bugün 4.gün kakasını yapmadı. Dün 1 top sert kakası vardı sadece. Su içiremiyorum az içiyor.
Simdi genelde 8 gibi uyuduktan sonra 10 gibi uyaniyor. Sonra 1 gibi uyaniyor. Ondan sonra sabah 7'ye dogru ya da 7 bucuk gibi uyaniyor. Dun gece 3 gibi de uyandi. Ama bu uyanmalari ben esimin horlamasina bagliyorumKaç saatte bir uyanıyor? Benimki 2 saatte bir kesin uyanıyor.
Benim deEvet senin?