- 17 Haziran 2014
- 1.654
- 3.136
- 133
Tereyağ kahvaltıda kullanılıyor diye biliyorum. Tuzsuz olması gerek.Bebişlerin yemeğini yaparken tereyağı kullanabiliyor muyuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tereyağ kahvaltıda kullanılıyor diye biliyorum. Tuzsuz olması gerek.Bebişlerin yemeğini yaparken tereyağı kullanabiliyor muyuz?
ben tutuyorum canım dün denedim iyiydi ..2 gibi meyveli yoğurt verdim 5 gibi 120 cc mama o şekilde iftarı ettik bana zorluk olmadı hiç.. iftardan sonra da sebze çorbası verdim on bir gibi 120 mama ..kızlar oruç tutacak tutan var mı ?
emzirenlerden
bir de bebekle nasıl yapacaksinz
mesela şuan uyumuyor an itibariyle sapıttı uykular![]()
Sen nasıl uykusuz ve oruç dayanıyorsunben tutuyorum canım dün denedim iyiydi ..2 gibi meyveli yoğurt verdim 5 gibi 120 cc mama o şekilde iftarı ettik bana zorluk olmadı hiç.. iftardan sonra da sebze çorbası verdim on bir gibi 120 mama ..
valla bizim uykular çok bozuk zaten gece 1 den önce uyumaz dün 1 de uyuttum 3 buçukta kalktı uyandı tamamen bi daha sabah 6 ya kadar bekledik ..6 dan da 12 ye uyudu
48 saat verilebiliyor. Benimki bu öğlen kilitledi dudaklarını. YemiyorGece boyu uyumadı, şimdi yatırdım alt kattaki çocuğun gürültüsü yetmiyormuş gibi bir de yan taraftan matkap sesi başladı bitmiyor, Allahım deliricem!!!
Brokoliyi fazla yapmışım dün, bugün de versem zararı olur mu?
gece 2 den 3 e kadar uyudum bir saat..sonra 6 da yattım 2 saatte bir uyandık emzirdim 12 de babasına verdim 1 ekadar uyudum yineSen nasıl uykusuz ve oruç dayanıyorsun
Allah güç, kuvvet versingece 2 den 3 e kadar uyudum bir saat..sonra 6 da yattım 2 saatte bir uyandık emzirdim 12 de babasına verdim 1 ekadar uyudum yinetabi sersem gibiyimdim ilk kalktığımda ama şimdi herşey yolunda
tek korkum sütümün azalması onada bakacam eğer azalırsa aralıklı tutarım 2 gün tutup 1 gün bırakırım..biz mama destekli gidiyoruz akşama süt kalmaz 2 kere 120 takviye yapardım şimdi birini gündüze çektim
Sen de benim gibi uykusuz anneymişsingece 2 den 3 e kadar uyudum bir saat..sonra 6 da yattım 2 saatte bir uyandık emzirdim 12 de babasına verdim 1 ekadar uyudum yinetabi sersem gibiyimdim ilk kalktığımda ama şimdi herşey yolunda
tek korkum sütümün azalması onada bakacam eğer azalırsa aralıklı tutarım 2 gün tutup 1 gün bırakırım..biz mama destekli gidiyoruz akşama süt kalmaz 2 kere 120 takviye yapardım şimdi birini gündüze çektim
Benimki sevmedi ya, dişten midir nedir doğru düzgün yemedi. Brokoli yemeyince kabak yaptım normalde severdi onu da yemedi.48 saat verilebiliyor. Benimki bu öğlen kilitledi dudaklarını. Yemiyor
ben gündüz uykusuna sabah 6 da yatınca uyudum güzelSen de benim gibi uykusuz anneymişsintek farkımız var ben gündüz uyuyamıyorum
![]()
gece 2 de 3 de uyuyoruz sabaha kadar 2 saatte bir emmeye kalkıyor ..8 den 9 dan sonrada saat başına düşüyor..hiç uyku düzennimiz yok .Sen de benim gibi uykusuz anneymişsintek farkımız var ben gündüz uyuyamıyorum
![]()
Bugün bizimki tadına bile bakmadan yemedi.Benimki sevmedi ya, dişten midir nedir doğru düzgün yemedi. Brokoli yemeyince kabak yaptım normalde severdi onu da yemedi.
İştahı iyi diyordum bugün ben yaptıysam 3-4 kaşık anca yedi. Üç çeşit yaptım hiç birini yemedi.Bugün bizimki tadına bile bakmadan yemedi.
Aynen şimdi uyanacak diyorum o tedirginlikle uyuyamıyorumben gündüz uykusuna sabah 6 da yatınca uyudum güzelama o dediğin bende de oluyor annem derdi gülerdim hep beynim uyumuyor
sürekli bi tedirginlik hali var hep uyandı uyanacak felan uyurken eşim nerede ne yapıyor herşeyi biliyorum derin bir uykuya gidemiyorum
Bizde de yok düzen. Ara sıra da gece kalkıp 2-3 saat uyumadığı oluyor.gece 2 de 3 de uyuyoruz sabaha kadar 2 saatte bir emmeye kalkıyor ..8 den 9 dan sonrada saat başına düşüyor..hiç uyku düzennimiz yok .
Bizimki de ara ara yapıyor acikinca veya sıkılınca yapıyo daha çok .Öyle yapınca ortam degistiriyoruz yada bişeyler yediriyorum gözlerde capaklanma falan yoksa tedirgin olma bence ☺Kizlar, benim oglan birkac gundur gozlerini ovusturuyor uykusu olmasa da. Boyle bir sey yasayan var mi? Goz muayenesine goturmek istiyordum ama corona yuzunden ertelemistik. Gotursem mi bu durumda bilmiyorum. Onemli bir sey midir acaba
Capak yok ama bayagi ovuyor. Insallah dedigin gibidirBizimki de ara ara yapıyor acikinca veya sıkılınca yapıyo daha çok .Öyle yapınca ortam degistiriyoruz yada bişeyler yediriyorum gözlerde capaklanma falan yoksa tedirgin olma bence ☺
Uzun zamandir boyle. Tek basima degistiremiyorum. Ozellikle kaka temizleyeceksem mutlaka esimi cagiriyorum. O sabit tutmaya calisiyor ama resmen savasarak degistiriyoruz.Biz bu aralar bez değiştirirken çok hareketliyiz dönüyo altını kapattirmiyor eline bişeyler veriyodum eskiden dalıyordu degistiriyodum şimdi onları da umursamiyor sizinkiler de böyle mi?özellikle kaka değiştirirken çok zor oluyo![]()