- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balkona çıkarsan canım. Riske atmamak gerek. Asansör yada merdivenlerden ineceksin bir şekilde. Kapalı ortamda yaşıyor bu meret biliyorsun. Senden 1 dk önce biri binmiş olsa oksurse aksirsa Allah muhafaza..Kızlar bebekleri hiç site içinde ya da bahçeye çıkardınız mı? Çok sıkıldı değişikli istiyor ama cesaret edemiyorum site içinde gezdirmeye.
Bende balkona cikartabiliyorumKızlar bebekleri hiç site içinde ya da bahçeye çıkardınız mı? Çok sıkıldı değişikli istiyor ama cesaret edemiyorum site içinde gezdirmeye.
Gitmistir galiba, hatirlamiyorum ama ilk birkac ayda gitti kilolarin cogu. Ama +2 kilo kaldi girmiyor.1-2 kilo gitti mi adetten sonra? Benim de işim gücüm kilo![]()
3 4 bardak çay genelde 2 defa Türk kahvesi. Nescafe çok aram yok ama içersem bol süt az nescafe koyuyorum. Normalde bu kadar çay kahve içmem ama tüm gün evde olunca bunlara sardım.su içip kilo versem daha iyi olacakEn fazla iki kupa çay ve 1 fincan kahve içiyorum, fazlası bebeğe zararlıymış. Nescage canım çok istediği halde içemiyorum zararlı diye. Kaç kahve içiyorsun günde?
Günaydın canımAynen öyle uykusuzluk kötü gün içinde esniyorum sürekliaksam tahıllı mama karışımı veriyorum genelde yemeklere ete baslayamadik henuz gazdan korkuyorum bu arada maşallah minnoşa çok tatlı
![]()
MaşallahNormalde çok rahat biriyim çocuk olunca iş değişiyormusdesteksiz oturuyor meraklı herşeye. Sabırsızlığı bırakıp kendi haline bıraksam iyi olacak
![]()
Gurme bebek diye uygulama var oradanda bakabilirsinGünaydın kızlar kahvaltı tavsiyeleriniz var mı? En zorlandığım öğün her gün yumurta lor karıstırıp yedırıyorum.
Darisi bizeGünaydın
Dün ilk kez bank şeklinde ki hareketi yaptı bizimki sürünürken
Allahım nasıl tatlı görünüyordu anlatamam![]()
Acaba kahvaltı saatlerini 9 9.30 dan 10 10.30 a mı çeksemYine az dokunulan bir kahvaltıben de artık uyuyup kalkınca artanı yediriyorum.
Darisi bizehala yuzustu dondugunde gel beni dondur diye cigliklar atiyo
Ben şimdi yaptıracağımAcaba kahvaltı saatlerini 9 9.30 dan 10 10.30 a mı çeksem
Bisiler yaptm gecen actim suan sanirimBi anda yapar onu merak etme
Profile kısıtlama yapmışsın bakamadım iyi mi resminize![]()
O sirada emiyordur ama o zaman yemez ki.. doktor bana ilk uyanir uyanmaz ek gida ver dedi de benim sutumde az oldgndn emzirsemde pek farketmiyo 7 de kalkiyoruz 8 8.30da kahvalti bitmis 9da uykusuna gecmis oluyo..Acaba kahvaltı saatlerini 9 9.30 dan 10 10.30 a mı çeksem
Aa evet gördüm şimdiBisiler yaptm gecen actim suan sanirim❤ buyumusmuyuz
Pankek yaptım oğlum nefret etti yemedi. Patates tostu yaptm yemedi.Gurme bebek diye uygulama var oradanda bakabilirsin
Hipp tam tahilli aldim armut elma rendeleyip tahil katiyorum
Bazen kayisi yulaf ya da kayisi irmik
Bugun kuymak yaptim biraz korkuyodum dokunurmu diye ama ilginctr arkasindn kaka yaptive cok sevdi..
Omletler var sarisiyla sadece
Pankek deneyecegim bir ara ama onu nasil yer bilemedim :)