- 8 Kasım 2018
- 5.967
- 14.778
- 248
Amin2.disimiz de patladıdarısı cikmayanlarin başına tez zamanda.
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin2.disimiz de patladıdarısı cikmayanlarin başına tez zamanda.
![]()
Oyy hadi bakalım. Çocuk o kadar rahatladı ki... Ne dert iş arkadaşAminhayirli olsun minnosa
bizimkinin bir haftadir falan alttaki iki disi neredeyse cikmis gibi ama yuzeyde degiller. Alttan golgeleri gorunuyor. Sanirim ikisi birden cikacak. Bugun yarin insallah.
![]()
Valla ben hepten vazgectim corba isinden. Zaten cok sulu tavsiye edilmiyor ya, suyla karinlari sismesin diye. Suyunu da sulukla iciyor. Kendi basina dokup saciyor ama ben kucagimda yatirip biberon gibi iciriyorum. Biraz ictikten sonra da basliyor oynamaya hart hurt disini kasimaya, yine ustu basi islaniyor.Kuzum hatırlar mısın başta bizim de öyleydi. Kıvam yavaş yavaş sulandirarak alıştırdım. Öyle tek seferde alışamadı kısaca. Suyu iciremiyordum hic. Ağzında tutamiyordu. Zamanla alisiyorlar. Epey ugrastirici ama...
Ne kadar surdu sizde o goruntu? Bizimki de 8 aylik oldu bugun.Oyy hadi bakalım. Çocuk o kadar rahatladı ki... Ne dert iş arkadaşgölgeleri gozukuyorsa eli kulağındadir
Hayirli olsunOyy hadi bakalım. Çocuk o kadar rahatladı ki... Ne dert iş arkadaşgölgeleri gozukuyorsa eli kulağındadir
Ben de pure kıvamında veriyorum %95 oranlaValla ben hepten vazgectim corba isinden. Zaten cok sulu tavsiye edilmiyor ya, suyla karinlari sismesin diye. Suyunu da sulukla iciyor. Kendi basina dokup saciyor ama ben kucagimda yatirip biberon gibi iciriyorum. Biraz ictikten sonra da basliyor oynamaya hart hurt disini kasimaya, yine ustu basi islaniyor.![]()
Beyaz görüntü belirince çok sürmüyor gelmesi. Ağrısız hafif atlatsin tüm yavrular inşallah.Hayirli olsunbiz de o da yok ama kafa yaniyor deli gibi disini kasiyor ne zaman gelecek bilmiyorum
![]()
Bugun eline ekmek verdim. Cok sevdi. Ben biraz besinlere dokunsun, koklasin, dokularini ogrensin istiyorum. Oynaya oynaya agzina goturdu. Baktim koprarip yiyor da. Ama cok dikkat etmek gerekiyor. Gozumu ayirmiyorum uzerinden. Hepsini agzina atti bi ara, hemen parmagimi agzina sokup cikardim.Ben de pure kıvamında veriyorum %95 oranlaçorba diye isimlendirdigim şey pureden hallice oluyor aslında. Ya hepsinin alışma süresi var. Bizimkinde de çiğneme yok. Ham ham diye yutsun. Minik taneli bir şey gelsin oguruyor hemen. 9.ayda gelişecek herhalde bakalım. Hepsi başka bir çiçek böcek minnoslarin. Saglikli olsunlar da gerisi önemli değil.
Amin canim.Beyaz görüntü belirince çok sürmüyor gelmesi. Ağrısız hafif atlatsin tüm yavrular inşallah.
Afiyet olsun bizimkinin en sevdigi sey taze fasulye sarimsak kiyma karisimi oldu.kahvaltida da labneye deli oluyor yapmadiysaniz deneyin benceBiz de dün fasülye ve kıymayla tanışmış olduk![]()
Ben hic sert kullanmadim. Yumusamasini beklemek lazim sanirim. Sert olanlar olgun olmuyor. Yumusak olani catalla ezmek dogru olan.-EarthLing- avokadoyu sert alıp rendeliyordum. Şimdi aldığım çok yumuşak çatalla ezdim.hangisini önerirsin farkı var mı?
Hep yanlış vermişimBen hic sert kullanmadim. Yumusamasini beklemek lazim sanirim. Sert olanlar olgun olmuyor. Yumusak olani catalla ezmek dogru olan.
Ben bi kere yaptim. Pekmez koymadim. Pek begenmedim. Bi daha yaomam. Gereksizmis bana gore.Bebek bisküvisinde pekmez katıp fırına veriyorlar. Pekmezin ısıya maruz kalması zararlı değil mi? Siz nasıl yapıyorsunuz bisküviyi? Bir de beğendiğiniz bir tarif var mı?