Kısa emmeleri normal bir durum, sevindim gerçekten

Bizimkisi 3.ayi dolduğundan beri çok aç kalmamışsa sinek uçsa, kanat sesine dönüp hemen bakıyor. O yüzden hep yalnız emziriyorum. Bu dönem baba hep evde, odadan dışarı çıkıyor. Dönüp dönüp babasına bakıyor Emmesi yarıda kalıyor. Yalnız emzirmede buldum çareyi. Çapraz dairede bazen sesler yükseliyor ona bile hemen kafasını çeviriyor. Algıları çok açık...
Ben de paylaşayım günümüz nasıl geçiyor... Arada değişmekle beraber bir kaç zamandır şu şekilde ilerliyor beslenmemiz. Sabah en geç 6. 15de uyanıyoruz. Uyanır uyanmaz yatağa yanıma alıp emziriyorum. 5 10 dk emip, hemen oyun istiyor. Yatakta onu tutmaya çalışıyorum ayilana kadar. 6.45e doğru aşağıya iniyoruz. Arabasına koyup şarkı açıyorum. 10 dakikada kahvemi içiyorum. Bazen 15 dk sürüyor. Sonra hopp oyuna. Salonumuz boylu boyunca onun rahat hareket edeceği şekilde üst üste yorgan battaniye pike serili. Oyun oynuyoruz. 7.45 8 arası uykusu geliyor. Uyumadan hemen öncesinde Probiyotiği veriyorum. Ortalama yarım saat uyuyor. Kalkınca kahvaltısını hazırlıyorum. Hazırlık süreci minimum 20 25 dk sürüyor. Ocakta 3 yada 4 cezve beyefendinin yemekleri ayrı ayrı pişiriyorum. Günlük suyunu kaynatiyorum

(Gereksiz detaya girmisim

) kahvaltı ediyor çarçabuk. Cok şükür ki elimde tabakla çok beklemiyorum. Yiyince hop oyuna. Saat 10. 10.30 arası 2.uyku var
Öncesinde emerse 3 4 dk emip, uykuya geçiyor. Maksimum o da 30 40 dk.... Kalkınca tekrar memeye koyuyorum kısa emiyor. Öğlen 13e kadar oyun. Öğlen meyve öncesi memeye koyuyorum bazen emiyor bazen emmiyor. Meyvesini yiyor. Meyve sonrası emdiği de oluyor, öncesinde emmediyse. 14 15 arası uykusu geliyor. Ortalama 1 saat uyuyor. 2 gündür 1 saat 15dk civarı uyudu. Kalkınca muhakkak uzun emiyor. Bazen 15 dk bazen 25dk civarı. Akşam. 17.30da yemeğini pişirmeye başlıyorum. En geç 18.15 gibi yemeğini yiyor. Sonra 19.30 19.45 gibi odamıza çıkıyoruz. 15 dk gibi emip en geç 20 de uyumuş oluyor.
Son bir kaç gündür 22.30ds uyanıyor, emiyor 10dk uyuyor tekrar. Normalde ben yarimda kaldırıp emzirirdim, 22.30a çekildi.. Sonra gece 2/3 arası kalkıp emiyor. Ve sabah da 5.30 6.15 arasında güne başlıyoruz...
Gunumuz bu şekilde. Gün aşırı banyo yapıyoruz öğle uykusundan sonra. Havalar isindikca her gün yikayacagim. Banyo çok rahatlatıyor bebekleri. Ay çok yazmışım galiba

muhtemelen okurken sıkılacak kızlar, belki okumazlar bile