2019 Eylül Anneleri

ayy çok kilo almayalım da , bebekte bizde sağlıklı olalım yeter , 30 kilo alanlar var cidden korkuyorum ya , karnım kazınıyor ve gurulduyor bildiğin nohut acıktı diyorum eşime
Sende mi yaa bende öyleyim sürekli acıkıyorum ve mercimek acıktı diyoruz

Merhaba kızlar
Nasipse bizim doğum da eylülde olucak insallah
selam anne adayları bende artık buralardayım... ikinci bebeğime hamileyim...

Selam kızlarBende 5 haftalik hamileyim. Keseyi gördük ama bebiş gözükmedi. Yarın randevum var kalp atislari icin cok heyecanlıyım ve çok korkuyorum

Az önce test yaptım silik çıktı

Galiba Eylül annesi oluyorum

Merhaba kızlar
Nasipse bizim doğum da eylülde olucak insallah
Hayırlı olsunnnn , Eylül anneleri giderek artıyor

Kızlar benim henüz bir sat im yok dr haftaya belirleriz dedi ama gidişata göre doğum eylül ayı içinde olacak o kesin
Sadece günümü belirleyecek
Allahım hepimize sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin amin

Merhaba hanımlar bizde 5+1 olduk. Doktor iki hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi ama benim çok fazla belirtim yok bu da beni korkutuyor normal mi sizce.

Merhaba hanımlar bizde 5+1 olduk. Doktor iki hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi ama benim çok fazla belirtim yok bu da beni korkutuyor normal mi sizce.

Gayet normal canim
Her zaman belirti olacak diye birşey yok
Bende de yok.mesela beni de iki hafta sonra çağırdı kalp atışına

Vallahi ben bu haftaları sayamiyorum. En son 4 ocak da doktor 4 buçuk haftaliksin dedi. Ama en son adet tarihim 27 Kasım di. E hesaplayinca nerdeyse 7 haftalik çıkıyo niye öyle acaba ilk defa hamile kaldım pek anlamıyorum

4+6 yım test yaptım pozitif cıktı daha kan tahlili bile yaptırladım... kese kalp atışı falan onlarada daha var diye doktora gitmedim...2. olduğu için daha temkinli sakin haraket ediyırum galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…