Allah yardımcınız olsun inş en kısa sürede taburcu olur sağlıkla büyütürsünüzMerhaba hanımlar bende Eylül annesi olacaktım ama 28 haftalıkken erken doğum yaptım bebeğım küvezde su an 2 ay sonunda bir sıkıntı olmazsa bebegin eve getirebilecem
Allah bağışlasın canım, gözünüz aydın çabucak toparlar bir an önce evinize götürürsünüz inşallah. benim de riskim yüksek ne kadar içerde dursa kâr ama her an doğacak diye tetikteyim.Merhaba hanımlar bende Eylül annesi olacaktım ama 28 haftalıkken erken doğum yaptım bebeğım küvezde su an 2 ay sonunda bir sıkıntı olmazsa bebegin eve getirebilecem
Allah yardımcınız olsun inş en kısa sürede taburcu olur sağlıkla büyütürsünüz
[/QUOTEAllah yardımcınız olsun inş en kısa sürede taburcu olur sağlıkla büyütürsünüz
IsallhaGüzel haberlerine sevindim canım, annen yanındaysa hastahaneden daha rahat edersin :) Geçti gitti diyelim inşallah.. Hepimiz zamanı gelince bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..
Canım merhaba benimde geçen hafta nişanim geldi sonra adet sancısı gibi sancim olunca gittim hastaneye yatirdilar bir gün serum iğne hap ile durdurdular sancilarimi nst de baya sancim çıkıyordu cunku. Bende 1 haftadir yatıyorum şimdi evde inşallah hayırlı vakitte gelirlerselam güzel anneler, nasılsınız? ben 17 gündür yatıyorum sayılır, tam yatmak olmasa da yorulmamaya çalışıyorum. son düzlükteyiz birçoğumuz artık. sağlıkla kucaklayalım inşallah yavrularımızı.
mutlu bayramlar hepinize
sana da çok geçmiş olsun canım, çok dikkat et hiçbir yere uzanmamaya eğilmemeye çalış. bu eylül bebekleri ne aceleci çıktı. sağlıkla doğsunlar inşallah, sıcak bir yandan erken doğum endişesi bir yandan. allah beterinden korusun da yıpratıcı oluyor epey.Canım merhaba benimde geçen hafta nişanim geldi sonra adet sancısı gibi sancim olunca gittim hastaneye yatirdilar bir gün serum iğne hap ile durdurdular sancilarimi nst de baya sancim çıkıyordu cunku. Bende 1 haftadir yatıyorum şimdi evde inşallah hayırlı vakitte gelirler
kendi adıma çok şükür iyiyim diyeyim:) kasıklarımda hafif ama bel ve sırt ağrısı hep var. yatsam kalkamıyorum, yatakta dönerken zorlanıyorum. bi de gece uyumaya çalışırken aşırı geriliyor karnım. kasık ağrısı çatı ağrısı mıymış? çatı ağrısı rahimde hissedilen değil mi ben de pek bilmiyorumKızlar nasılsınız? Benim 2 gündür kasıklarımdaki kemiklerimde ağrı var hareket etmediğim sürece hiç ağrı yok ama yatakta sağdan sola zorla dönüyorum. Çatı ağrısı dedikleri bu mu acaba?
Son zamanlarımız artık ne kadar iyi olabilirsek ona da şükür :) Biraz araştırdım canım kasık ağrısı adet sancısı gibi kasıklarda hissediliyor ama benimkisi kemik ağrısı gibi çatı ağrısı dedikleri sanırım yarın soracağım bakalım. Sırt üstü yatışta gerilme bende oluyordu ama artık sırt üstü yatmıyorum. Birde gece tuvaletimi fark etmeden tutunca gerilme oluyor. Kasılma şeklinde değil ama rahatsız ediyor.kendi adıma çok şükür iyiyim diyeyim:) kasıklarımda hafif ama bel ve sırt ağrısı hep var. yatsam kalkamıyorum, yatakta dönerken zorlanıyorum. bi de gece uyumaya çalışırken aşırı geriliyor karnım. kasık ağrısı çatı ağrısı mıymış? çatı ağrısı rahimde hissedilen değil mi ben de pek bilmiyorum
Nişanın geldi canım sanırım. Ama sancı kasılma yoksa nişanın gelsede doğırmazsın. Ben nişanım geldikten 2 buçuk hafta sonra doğurmuştum. Ayrıca haftan iyi canım doğsa bile küveze girme ihtimali çok düşük kendini korkutma, bende 35. haftadayım doktorum bu hafta benim ilaçlarımı kesti artık doğsada riski atlattı bırak ilaçlarını dedi. Sağlıkla doğsunlar yeterki sen iyi düşün..selam kızlar. bir sürü ilaca rağmen ben yine kanamayla hastaneye gittim sabah. ultrasonda ve nst de bir sıkıntı çıkmadı ama kahvernegi mukuslu akıntı var. 35+1 deyim. eve gönderdi ilaçlara devam et dedi ama sanırım 36. haftayı göremeyeceğim
ya aslında nişan olduğunu anladım ama doktora göre pek bir sorun yok. eve geldim hala devm ediyor akıntı. ben evhamlıyım biraz da. ilk oğlumda nişan akşam geldi abahına doğurdum diye evhamlandım heralde. 2,5 hafta diyince içime su serpildi :) kilosu 2760 tabi tahmini ama yine de küveze girmez sanırım. Allah seni de hepimizi de sağlıkla kavuştursun bebeklerimize.Nişanın geldi canım sanırım. Ama sancı kasılma yoksa nişanın gelsede doğırmazsın. Ben nişanım geldikten 2 buçuk hafta sonra doğurmuştum. Ayrıca haftan iyi canım doğsa bile küveze girme ihtimali çok düşük kendini korkutma, bende 35. haftadayım doktorum bu hafta benim ilaçlarımı kesti artık doğsada riski atlattı bırak ilaçlarını dedi. Sağlıkla doğsunlar yeterki sen iyi düşün..
Sen dikkat et zorlama kendini dinlen durur o daha :) girmez girmez Allahın izniyle maşallahı var.. Amin canım inşallahya aslında nişan olduğunu anladım ama doktora göre pek bir sorun yok. eve geldim hala devm ediyor akıntı. ben evhamlıyım biraz da. ilk oğlumda nişan akşam geldi abahına doğurdum diye evhamlandım heralde. 2,5 hafta diyince içime su serpildi :) kilosu 2760 tabi tahmini ama yine de küveze girmez sanırım. Allah seni de hepimizi de sağlıkla kavuştursun bebeklerimize.
canım çok geçmiş olsun moralini bozma, kilosu az değil bir de zaten 35. haftadan sonra daha hızlı kilo alacak diyet yapsan da. şeker olmasından iyidir zayıf da olsa çabuk toparlar Allah ın izniyle. doktorun dediğinden çıkma. gelişim geriliği kiloyla olmaz sadece.Selam kızlar benimde moralim çok bozuk gebelik şekerim var diyet yapıyorum 34+2yiz oğlumla ama geçen haftadan bu yana hiç kilo almamış 2500 gr bende 3 kilo verdim yesem şekerim çıkıyor yemesem bebeğim kilo almıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım çok korkuyorum gelişim geriliği olacak diye
Hadi gözün aydın canımselam güzel anneler, benim oğlan daha fazla duramadı. 35+4 te bu sabah aniden geliverdi.:) epey hızlı bir doğum oldu nerdeyse sancı odasında doğuracaktım. ikimiz de iyiyiz çok şükür. şu an emme refleksini geliştirmeye çalılıyorum.
Canım benimde 34+4 de kilosu 2500 dü, kilosu iyi gayet, gebelik şekeri bebekte aşırı kiloya sebep oluyor zaten, ikinizde sağlıklı olun da bu kiloda doğsa dahi birşey olmaz. Ayrıca kiloda alacaktır zaten bir hafta arayla ölçüm yapılmış çok uzun zaman da geçmemiş.. Azcık eli oynasa doktorun gramlar artıp azalıyor. Sen canını sıkmaSelam kızlar benimde moralim çok bozuk gebelik şekerim var diyet yapıyorum 34+2yiz oğlumla ama geçen haftadan bu yana hiç kilo almamış 2500 gr bende 3 kilo verdim yesem şekerim çıkıyor yemesem bebeğim kilo almıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım çok korkuyorum gelişim geriliği olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?