- 17 Mart 2015
- 316
- 234
- 103
- 37
Inşallah canım ben de erkenden gidicem sonra işe gidicem bakalım nasıl zaman geçecekInşAllahsabah erkenden gidicem kan vermeye bakalim
Bende ise donecegim sonuca goreInşallah canım ben de erkenden gidicem sonra işe gidicem bakalım nasıl zaman geçecek❤
Sagol canim benim insallah guzel haberler verelim birbirimize. Bende surekli tup bebek sayfalarini okuyorum.Agrilar genelde ilaclarin etkisi deniyor. Agrilar gecti diye olumsuz dusunme inşAllah pozitifi gorursun. Hic bir belirti birbirini tutmuyor. Ben dune kadar cok olumlu dusunuyordum hala icimde bir umut var dusun lekelenmem oldugu halde sakin umutsuzluga kapilma guzel dusun guzel olsun. Sabah 6 dan beri okumadigim sayfa kalmadi. Herkeste o kadar farkli ki kanamasi olup pozitif gorende var hic belirtisi olmayip pozitif gorende var. Hep pozitif dusun inşAllah tutunur bebegin sana
InşAllah oyledir canimSagol canim benim insallah guzel haberler verelim birbirimize. Bende surekli tup bebek sayfalarini okuyorum.
Lekelenmen bence yerlesme kanamasi canim
Benim 8 ekim test gunum canim bekliyorum ve gunler gecmek bilmiyor :)InşAllah oyledir canimguzel haberlerini bekliyorum ❤
Ben dayanamadim yarini beklemeden biraz once idrar testi yaptim negatif. InşAllah sen guzel sonuclar alirsin dua edecegimBenim 8 ekim test gunum canim bekliyorum ve gunler gecmek bilmiyor :)
Canim benim testlere aldanma cok yaniltici olabiliyor cevremde birkac arkadasimda tanik oldum senin test gunun nrzamandi ve tek embriyomu cnmBen dayanamadim yarini beklemeden biraz once idrar testi yaptim negatif. InşAllah sen guzel sonuclar alirsin dua edecegim
İdrar testini boşver canımm,sabah direk gidip kan testi yaptır , benim içime doğuyor , pozitif çıkacakBen dayanamadim yarini beklemeden biraz once idrar testi yaptim negatif. InşAllah sen guzel sonuclar alirsin dua edecegim
Canim sende pozitifi gorursun insALLAHİdrar testini boşver canımm,sabah direk gidip kan testi yaptır , benim içime doğuyor , pozitif çıkacakmutlaka haber ver olur mu , merak ederim . Benim de Salı günü test günüm
Evet tek embriyo test gunum yarin ama regli basladi gibi renk kirmiziya donuyor yavas yavasCanim benim testlere aldanma cok yaniltici olabiliyor cevremde birkac arkadasimda tanik oldum senin test gunun nrzamandi ve tek embriyomu cnm
InşAllah dedigin gibi olur Rabbimden umit kesilmez verecegim sabah kan testini haber veririm. Sen de cok guzel haber alip bildir kocaman bir pozitif olur inşAllahİdrar testini boşver canımm,sabah direk gidip kan testi yaptır , benim içime doğuyor , pozitif çıkacakmutlaka haber ver olur mu , merak ederim . Benim de Salı günü test günüm
Gonlunu ferah tut cnm insALLAH bebisinin yerlesme kanamasidir cnm dua ediyorum seni n icin deEvet tek embriyo test gunum yarin ama regli basladi gibi renk kirmiziya donuyor yavas yavas
Allah razi olsun dualarin kabul olsun Rabbim hepimizin gonlundeki evlat muradini versin inşAllah. Ellerimiz bos kalmasin.. Bende sizler icin dua edecegimGonlunu ferah tut cnm insALLAH bebisinin yerlesme kanamasidir cnm dua ediyorum seni n icin de
Canim benim sagol bugun kan testi yapicaktin guzel haberlerini bekliyoruzAllah razi olsun dualarin kabul olsun Rabbim hepimizin gonlundeki evlat muradini versin inşAllah. Ellerimiz bos kalmasin.. Bende sizler icin dua edecegim❤
Canim bende igne vajinal jel ve birde ilac aliyorum hayatimda kullanmadigim ilaci 1 ayda aldim ALLAH im kimsenin emegini bosa cikarmasin bu arada cnm ben carsamba transfer oldum transfer gunu 1.gun olarak sayiliyormudur ?Banada 24 ünde 5. Gün embriyosu transfer oldu. Bugün idrar testi silik çıktı. Sonra gittim kan verdim bhcg 15 gibi değer çıktı. Cumadan beri her gün test yapıyorum hep tek cizgiydi. Biraz sabırsız bir çiftiz. Ara ara benimde kasık ağrım oluyor. Kanamam olmadı. Progestan kullandığımız için adet öncesi dönemdeki semptomları yaşıyoruz. 50 mg progestan. Amp hergun enjeksiyon oluyorum. Progestan 200 mg ovul vajinal fitil kullanıyorum. Clexane enjeksiyon o oluyorum. Bide coraspirin alıyorum. Bide prednol TB can ne desin buna yürüyen hormon bombası gibi hissediyorum.
Biraz beklemen lazım. Muhtemelen çıkmaz.Canim bende igne vajinal jel ve birde ilac aliyorum hayatimda kullanmadigim ilaci 1 ayda aldim ALLAH im kimsenin emegini bosa cikarmasin bu arada cnm ben carsamba transfer oldum transfer gunu 1.gun olarak sayiliyormudur ?
Testte pozitif ciktiysa cok sevindim cnm senin 5.gun embriyosu oldugu icin idrarda cikabilir benim carsamba oldu transferim ama 2.gun embriyosu idrarda cikarmi bilemedim
Beklemek cok zormus ALLAH im kimsenin emeklerini bosa cikarmasin. Cok umutsuzum amaBiraz beklemen lazım. Muhtemelen çıkmaz.
umutsuz olma canım emanetimi sana emanet ettim Allah im de icini ferah tut .insan bosluktq gibi oluyor ama test gunu gelmeden bilemeyiz .Allah sonumuzu hayira çıkarsın InşallahBeklemek cok zormus ALLAH im kimsenin emeklerini bosa cikarmasin. Cok umutsuzum ama
Amin cnm senin test gunun nezamandi ve kacinci gun embriyosuyduumutsuz olma canım emanetimi sana emanet ettim Allah im de icini ferah tut .insan bosluktq gibi oluyor ama test gunu gelmeden bilemeyiz .Allah sonumuzu hayira çıkarsın Inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?