2019 Eylül ayı tüp bebek yaptıranlar

Sagol canim benim insallah guzel haberler verelim birbirimize. Bende surekli tup bebek sayfalarini okuyorum.

Lekelenmen bence yerlesme kanamasi canim

Ben dayanamadim yarini beklemeden biraz once idrar testi yaptim negatif. InşAllah sen guzel sonuclar alirsin dua edecegim
Canim benim testlere aldanma cok yaniltici olabiliyor cevremde birkac arkadasimda tanik oldum senin test gunun nrzamandi ve tek embriyomu cnm

Ben dayanamadim yarini beklemeden biraz once idrar testi yaptim negatif. InşAllah sen guzel sonuclar alirsin dua edecegim
İdrar testini boşver canımm,sabah direk gidip kan testi yaptır , benim içime doğuyor , pozitif çıkacak mutlaka haber ver olur mu , merak ederim . Benim de Salı günü test günüm

I
İdrar testini boşver canımm,sabah direk gidip kan testi yaptır , benim içime doğuyor , pozitif çıkacak mutlaka haber ver olur mu , merak ederim . Benim de Salı günü test günüm
InşAllah dedigin gibi olur Rabbimden umit kesilmez verecegim sabah kan testini haber veririm. Sen de cok guzel haber alip bildir kocaman bir pozitif olur inşAllah

Gonlunu ferah tut cnm insALLAH bebisinin yerlesme kanamasidir cnm dua ediyorum seni n icin de
Allah razi olsun dualarin kabul olsun Rabbim hepimizin gonlundeki evlat muradini versin inşAllah. Ellerimiz bos kalmasin.. Bende sizler icin dua edecegim

Banada 24 ünde 5. Gün embriyosu transfer oldu. Bugün idrar testi silik çıktı. Sonra gittim kan verdim bhcg 15 gibi değer çıktı. Cumadan beri her gün test yapıyorum hep tek cizgiydi. Biraz sabırsız bir çiftiz. Ara ara benimde kasık ağrım oluyor. Kanamam olmadı. Progestan kullandığımız için adet öncesi dönemdeki semptomları yaşıyoruz. 50 mg progestan. Amp hergun enjeksiyon oluyorum. Progestan 200 mg ovul vajinal fitil kullanıyorum. Clexane enjeksiyon o oluyorum. Bide coraspirin alıyorum. Bide prednol TB can ne desin buna yürüyen hormon bombası gibi hissediyorum.

Canim bende igne vajinal jel ve birde ilac aliyorum hayatimda kullanmadigim ilaci 1 ayda aldim ALLAH im kimsenin emegini bosa cikarmasin bu arada cnm ben carsamba transfer oldum transfer gunu 1.gun olarak sayiliyormudur ?

Testte pozitif ciktiysa cok sevindim cnm senin 5.gun embriyosu oldugu icin idrarda cikabilir benim carsamba oldu transferim ama 2.gun embriyosu idrarda cikarmi bilemedim

Biraz beklemen lazım. Muhtemelen çıkmaz.

Beklemek cok zormus ALLAH im kimsenin emeklerini bosa cikarmasin. Cok umutsuzum ama
umutsuz olma canım emanetimi sana emanet ettim Allah im de icini ferah tut .insan bosluktq gibi oluyor ama test gunu gelmeden bilemeyiz .Allah sonumuzu hayira çıkarsın Inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…