1.20 ciktiKuzum kan sonucun kaç çıktı
pembe ve kahverengi lekeler tutundugu nu gösteriyor canım yorumlarda çok okumustum insallah seninki de öyledirMerhaba,
18 eylulde 5. Gun transferi oldum. Hersey yolunda gidiyordu. Fakat dun aksamdan beri regli sancilarim basladi. Cok hafif ucuk pembe bir leke gordum. Regli belirtilerimin tamamini yasadim Test tarihim yarin. Bu tarz regli sancilari olup pozitif sonuc alan var mi?
pembe ve kahverengi lekeler tutundugu nu gösteriyor canım yorumlarda çok okumustum insallah seninki de öyledir
Amin canımBende okudum ama tam regli tarihine gelmesi beni cok endiselendirdi. Umarim yarin pozitif oldugunu ogrenirim gercekten bugun cok zor geciyor surekli burda yazanlardan kendime olumlu dusunecegim seyler cikarmaya calisiyorum. InşAllah dedigin gibi olur tutundugu icindirRabbim isteyen herkese bir an once nasip etsin ❤
Benim adet sancılarım hep var yarın da benim test günüm. Eğer kan olarak gelmediyse sorun yok diye okumuştum. Bence normal bir durum canını sıkma. Yerleşme kanaması da olabilir.Merhaba,
18 eylulde 5. Gun transferi oldum. Hersey yolunda gidiyordu. Fakat dun aksamdan beri regli sancilarim basladi. Cok hafif ucuk pembe bir leke gordum. Regli belirtilerimin tamamini yasadim Test tarihim yarin. Bu tarz regli sancilari olup pozitif sonuc alan var mi?
Benimde oluyordu kasiklarimda agri transferden sonra simdi biraz daha kahverengi geldi iyice umutlarim tukeniyor boyle giderse sanirim yarin kan vermeye gerek kalmayacak. InşAllah sen pozitif sonuc alirsinBenim adet sancılarım hep var yarın da benim test günüm. Eğer kan olarak gelmediyse sorun yok diye okumuştum. Bence normal bir durum canını sıkma. Yerleşme kanaması da olabilir.
Adet olmadığın sürece umutsuzluğa kapılma bence. Inşallah hayırlı haberler alırızBen de okudum ama tamam ben yazdım
Benimde oluyordu kasiklarimda agri transferden sonra simdi biraz daha kahverengi geldi iyice umutlarim tukeniyor boyle giderse sanirim yarin kan vermeye gerek kalmayacak. InşAllah sen pozitif sonuc alirsin
Ilaclar mı etkiledi acaba? Doktoru aradın mı?Kizlar opudan sonra ilaclardanmi bilmiyorum cok reflu oldum gece az kalsin boguluyordum napsam bilemedim
InşAllahAdet olmadığın sürece umutsuzluğa kapılma bence. Inşallah hayırlı haberler alırız
Canim ben doktoru arayamiyorum devlet hastanesi hastanedeyken bile soru sormak icin 3 4 saat beklemem gerekiuorIlaclar mı etkiledi acaba? Doktoru aradın mı?
Ben de 19 Eylül’de 3. Gün transferi oldum.1 Ekim test günüm . Regl sancılarım yok ama biraz önce tuvalete gidince peçetede pembe renkli ufak bir leke gördüm , çok tedirgin oldum. Tutanma lekelenmesi olabiliyor deniyor ama gene de çok tedirgin oldum , keşke görmeseydim , bir daha tuvalete gitmeye korkuyorum resmen . Allah’ım hayırlısı ile pozitif sonuçları görseydikMerhaba,
Canim ins pozitif sonuc alirsin ve burdan guzel haberini verirsin benim bugun transferin 5.gunu 2. Gun embriyosu 2 adet transfer olduBen de 19 Eylül’de 3. Gün transferi oldum.1 Ekim test günüm . Regl sancılarım yok ama biraz önce tuvalete gidince peçetede pembe renkli ufak bir leke gördüm , çok tedirgin oldum. Tutanma lekelenmesi olabiliyor deniyor ama gene de çok tedirgin oldum , keşke görmeseydim , bir daha tuvalete gitmeye korkuyorum resmen . Allah’ım hayırlısı ile pozitif sonuçları görseydikne kadar zorlu bir sürecmiş gerçekten
Evet her ani farkli zorluklarla dolu. Ama en zor olani bekleme sureci. Daha once iki asilama yaptirdim onlarda da bekleme sureci en zor gecen kisimdi. Benim basta kasik agrilarim oldu sonra gecti. Sonra Ciddi kabizlik sikintisi yasadim. O da gecti simdi iki gundur yine basladi. Regli gunum takip programima gore ( verdigi tarih hic sasmiyordu) 27 eyluldu. Dun geveden beri kasik agrisi basladi bu sabah itibariylede pembe sonra kahverengiye donen akinti yada kanama adi neyse. Ama yatinca gelmiyor ayaktayken geliyor. Ben klinige bildirdim kullandigim fitili arttirdi sabah 2 aksam 2 fitil atmaya baslayin dedi. Umarim Rabbim gonullerimize gore pozitif sonucu gormemiz icin dualarimizi kabul eder. Sen fitil veya igneye devam ediyormusun? Bir sor istersen belki sana da doz yukseltirler canim.Ben de 19 Eylül’de 3. Gün transferi oldum.1 Ekim test günüm . Regl sancılarım yok ama biraz önce tuvalete gidince peçetede pembe renkli ufak bir leke gördüm , çok tedirgin oldum. Tutanma lekelenmesi olabiliyor deniyor ama gene de çok tedirgin oldum , keşke görmeseydim , bir daha tuvalete gitmeye korkuyorum resmen . Allah’ım hayırlısı ile pozitif sonuçları görseydikne kadar zorlu bir sürecmiş gerçekten
Agrilar genelde ilaclarin etkisi deniyor. Agrilar gecti diye olumsuz dusunme inşAllah pozitifi gorursun. Hic bir belirti birbirini tutmuyor. Ben dune kadar cok olumlu dusunuyordum hala icimde bir umut var dusun lekelenmem oldugu halde sakin umutsuzluga kapilma guzel dusun guzel olsun. Sabah 6 dan beri okumadigim sayfa kalmadi. Herkeste o kadar farkli ki kanamasi olup pozitif gorende var hic belirtisi olmayip pozitif gorende var. Hep pozitif dusun inşAllah tutunur bebegin sanaCanim ins pozitif sonuc alirsin ve burdan guzel haberini verirsin benim bugun transferin 5.gunu 2. Gun embriyosu 2 adet transfer oldu
Daha dune kadar kasik agrilarim karin agrilarim goguslerimde agri vardi bugun hepsi yok oldu sadece goguslerde hafif sislik ve agri var internette kullanmis oldugum igne ve jelin de yan etkilerinin bu sekilde oldugunu yaziyordu
Galiba benimkiler tutunamadi cunku agrilar hepsi bitti benimde 8 ekim test gunum
Ben reglinin 3. 31 agustos da Gunu gonal f 225 ile basladim 300 ile devam ettim 13 eylul de yumurtalarim topland. 18 eylul de reglinin 21. Gunu transfer oldum canim.Reglinizin kacıncı gunu transfer oldunuz sürecınız nasıl ;ben reglimin 6.günündeyim esteoferm kullanıyorum ,trabsfer ekim ortasını bulur galıba demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?