2019 Eylül ayı tüp bebek yaptıranlar

Nedense bu sefer çok ümitlenmiştim çok umut etmiştim, hatta ikiz annesi olacağımı hayal ettim hep. Ama nasip değilmiş. Bir tüp bebek denemesi daha olumsuz sonuçlandı benim için. Kendimi nasıl teselli edeceğim, aklımı nasıl dağıtacağım hiç bilmiyorum. Umarım sizin bebişleriniz size sımsıkı tutunur... Dostluğunuz için hepinize teşekkür ederim.

T
Tek mi çift mi , belli oldu mu canım?

Ay canim benim cok uzuldum kendim icinde senin icinde rabbim yardimcimiz olsun kucaklarimiz tez zamanda dolar insallahh

Bende de pek olmuyordu agrı , hatta doktorum soruyordu ağrı var mı diye , olmuyor diye üzülüyordum . 4 yumurta oluşmuştu bende zaten , 4 ü de büyüdü , 3 ü dolu çıktı , 2 si döllendi
Ya ne guzel cok teşekkür ederim cevabin icinde umut oluyor insana

Merhaba, bende hipo hipo hastasıyım. 23 Eylül de transfer oldum tahlil günümü bekliyorum. İlk denemem Umarım iyi sonuçlar alırız.
Yaa insaallah hayirlisi ile olumlu sonuc alirSiniz bn henuz igne asamasindayim sizin nasil oldu süreç hangi igneyi kullnandiniz taze embriyo transferi mi oldu

Valla su an me
Memnun musunuz doktorunuzdan. Kendisini duymuştum ama klinik tercihim oldu. Siz hangi aşamadasınız ??
Valla su an memnunum henuz igne asamasindayim 10. Gun yarin kontrolum var yumurta toplancak artik yani ilk basta direkt tup bebek tedavisi ile baslayinca biraz tereddutlerim olmustu ama ihtimalleri dusununce mantikli olduguna karar verdim memnunum yani

2 embiriyo transfer ettirmistim ona guvendim varsa artar diye
Haklısın Canım ben de üçüncü gün iki tane dondurulmuş transfer oldum. İki tane ölünce insan öyle düşünüyor. İnşallah bebislerin beta HCG salgilamaya yeni başlamışlardır

Yaa insaallah hayirlisi ile olumlu sonuc alirSiniz bn henuz igne asamasindayim sizin nasil oldu süreç hangi igneyi kullnandiniz taze embriyo transferi mi oldu
Tesekkur ederim inşallah güzel sonuçlar alırız tahlil tarihim 5 Ekim doktorum menogon iğne kullandi. 6 yumurta alındı. 4u işleme alındı 4ude dollendi. 2 tane transfer ettiler. Dondurulmuş değil

Bende dün transferin 4. Günü sabredemedim test yaptım bide bu İdrar testi oda negatif çıkıyor. Çok üzüldüm. Üzüntüm saçma farkindayim çok erken. 9. Günü bekliycem alınan negatif sonuçlar çok üzücü oluyor. Hepimize bol sabır diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…