- 7 Aralık 2018
- 128
- 225
- 53
- 36
5. Gun emribosuydu bi ihtimal dedim ama sonuc husran belki artar bilemedimCanım çok erken değil mi altıncı gün
2 embiriyo transfer ettirmistim ona guvendim varsa artar diyeCanım çok erken değil mi altıncı gün
Tek mi çift mi , belli oldu mu canım?Kızlar sonuç pozitif. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsin insallah. Doktorumu aradım hemen 15 gün boyunca ilaçlarımı icmemi iğne vurulmaya devam edip ultrasonda bakilcakmis. Insallah her sey guzel ilerler. Simdi sira size bol bol dua etmekte. Hepiniz dualarimdasiniz
Ay canim benim cok uzuldum kendim icinde senin icinde rabbim yardimcimiz olsun kucaklarimiz tez zamanda dolar insallahhNedense bu sefer çok ümitlenmiştim çok umut etmiştim, hatta ikiz annesi olacağımı hayal ettim hep. Ama nasip değilmiş. Bir tüp bebek denemesi daha olumsuz sonuçlandı benim için. Kendimi nasıl teselli edeceğim, aklımı nasıl dağıtacağım hiç bilmiyorum. Umarım sizin bebişleriniz size sımsıkı tutunur... Dostluğunuz için hepinize teşekkür ederim.
İnsaallah insaallah canim doktor muayenem vardi hamdolsun büyümüşler dedi biraz icim raahtladiherkes aynı belirtileri yaşamıyor canım benim. sen hiç üzülme büyüyordur onlar
Ya ne guzel cok teşekkür ederim cevabin icinde umut oluyor insanaBende de pek olmuyordu agrı , hatta doktorum soruyordu ağrı var mı diye , olmuyor diye üzülüyordum . 4 yumurta oluşmuştu bende zaten , 4 ü de büyüdü , 3 ü dolu çıktı , 2 si döllendi
Yaa insaallah hayirlisi ile olumlu sonuc alirSinizMerhaba, bende hipo hipo hastasıyım. 23 Eylül de transfer oldum tahlil günümü bekliyorum. İlk denememUmarım iyi sonuçlar alırız.
Valla su an memnunum henuz igne asamasindayim 10. Gun yarin kontrolum var yumurta toplancak artik yani ilk basta direkt tup bebek tedavisi ile baslayinca biraz tereddutlerim olmustu ama ihtimalleri dusununce mantikli olduguna karar verdim memnunum yaniMemnun musunuz doktorunuzdan. Kendisini duymuştum ama klinik tercihim oldu. Siz hangi aşamadasınız ??
Canim su oldugunu nasil anladilar bana bakmadilar ultrasonla falanBenim 21 tane toplanmıştı. Karnımda su oluştu. Ertelendi. Diger ay da karnimda kist oluştu yine ertelendi. Eylulde transfer oldum en son.
Yumurta toplandıktan sonra transfer günü icin herşey yolunda mı diye kontrole çağırdılar. Ultrasonla baktılar. Sıvı rastlaninca kan sulandırıcı iğne verdi.Canim su oldugunu nasil anladilar bana bakmadilar ultrasonla falan
Haklısın Canım ben de üçüncü gün iki tane dondurulmuş transfer oldum. İki tane ölünce insan öyle düşünüyor. İnşallah bebislerin beta HCG salgilamaya yeni başlamışlardır2 embiriyo transfer ettirmistim ona guvendim varsa artar diye
Tesekkur ederim inşallah güzel sonuçlar alırız tahlil tarihim 5 EkimYaa insaallah hayirlisi ile olumlu sonuc alirSinizbn henuz igne asamasindayim sizin nasil oldu süreç hangi igneyi kullnandiniz taze embriyo transferi mi oldu
AMİN İNŞALLAHAy canim benim cok uzuldum kendim icinde senin icinde rabbim yardimcimiz olsun kucaklarimiz tez zamanda dolar insallahh
Hadi İnsaallah olumlu sonuc alirsin canimTesekkur ederim inşallah güzel sonuçlar alırız tahlil tarihim 5 Ekimdoktorum menogon iğne kullandi. 6 yumurta alındı. 4u işleme alındı 4ude dollendi. 2 tane transfer ettiler. Dondurulmuş değil
Amin canım inşallah sonuclarimiz güzel olur heyecanla bekliyorumHadi İnsaallah olumlu sonuc alirsin canim
Çok erken daha üzülmek için bir kaç gün daha sabretKizlar bugun seytana uydum 6. Gunde gidip test yaptirdim sonuc 1.25 cok uzgunum aglamaktan yuzum gozum sisti .. herseyi gectim esim cok umutlanmksti ona nasil soylice m
Bugun bidaha yaptirdim kan testi yine negatif gectimiz pazar tranfer oldum o gunu saymaksak 6. Gunu sayarsak 7 gunu umudumu kaybettimÇok erken daha üzülmek için bir kaç gün daha sabret
Kuzum kan sonucun kaç çıktıBugun bidaha yaptirdim kan testi yine negatif gectimiz pazar tranfer oldum o gunu saymaksak 6. Gunu sayarsak 7 gunu umudumu kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?