2019 Eylül ayı tüp bebek yaptıranlar

Hiç acele etme ben 26 da oldum transfer 7de belli olacak dayanamadim dün kan testi verdim negatif çıktı ama daha erken dediler pazartesi ni bekliyorum ama çok kötüyüm sen acele etme erken test yapma
benimde 7 eylül tahlil günüm. Yarin idrar testi yapacam ama cikmazsa da pazartesi kan tahlili verecem

Icini ferah tut canim cok erken yapmissin testi herkeste farklilik gosterir kiminde idrarda erken cikar kiminde gec umutsuzluga kapilma

5.gun embriyolarinin tutunma olasiligi topiclerde okudugum kadariyla daha yuksek cnm

Benim 2.gun embriyosu ben en basindan beri umutsuzum canim

Merhabalar. Benimde 30 eylülde dondurulmuş transferim oldu. 2 adet 3.gün embriyosu transfer edildi. Test günüm 14 Ekim. O güne kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum.

Merhaba arkadaşım, iki adet gördükten sonra tekrar denemeye başlıyor çoğu arkadaş, yorumlarda o şekilde okumuştum zaten bünye anca toparlanıyor, üzülmemek elde değil maddi manevi çok zor bir süreç, inşallah kalan embriyoların sağlıcakla tutunur ve güzel sonuçlanır

İlaçlar ödem yapıyor bu yüzden şişkinlik yaşıyor olabilirsiniz, bolca sıvı şeyler tüketmeye çalışın, yağlı ve ağır yemeklerden uzak durun bence, canınız çekiyorsa tabiki göz hakkı olarak yiyin ama ölçü önemli, ödemi atmanın en iyi yolu bol su tüketmek arkadaşım, inşallah sağlıcakla ilerleriz hepimiz

Canim tesekkur ederim sende saglikla kucagina al minik yavrunu :)

Benim 2.gun 4 hucreli embriyo oldugu icin bastan beri umudum yoktu bugun 8.gunum acaba 10.gun idrarda cikarmi 2.gun embriyosu ya idrarda gec cikar galiba bilemedim

Erken gebelik testi aldim ama yapmadim cesaret edemedim bir de eczanedeki bayan sabah ilk idrarla yapin dedi

Bosver bence hic yaptirma kan tahlilini bekle heycanin uzasin sonucun guzel olsun

İyi akşamlar kızlar ya fikirlarinize ihtiyacım var aynı tedavi ve ilaçları kullandığımız için belki bu konuda bilgisi olan var.bu progestan fitil kullanıyoz ya bende aşırı kaşıntı yanma yapıyo dayanılacak gibi dil.varmı bunu bir çaresi lütfen cvp bekliyom

Benimki 4. Gün embrioyalari. Transferin 6. Günü silik görünmüştü.
Yarın sabah kesin sonucu gorecez ikinci keez kan tahlili yaptıracak. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

2.gün embriyosu geç çıkar canım, yani ben 5.günü embriyosu transferi oldum 10.günde bile silik çizgiydi, kişiye göre değişiyor çok erken net görenler de var, evdeki testte göremeyip kanda çıkanda var, inşallah kan testinde pozitifi görürsün sonrası da çok güzel gelişir umarım Foruma her girdiğimde elimden geldiği kadar herkese dua ediyorum zor bir süreç ve bunu yaşamayan anlayamıyor, rabbim evlerimizi hayırlı,sağlıklı evlatlarla şenlendirsin inşallah

Doktoruna bi sor canım, bende kaşıntı olmadı o yüzden bilemiyorum belki doktorun bi solüsyon tavsiyesinde bulunur, hassas bir konu

Amin cnm insALLAH en iyisi beklemek kanda gormek herseyi :) ALLAH im kimseyi evlatsiz koymasin ve emeklerimiz bosuna cikmasin gercekten zor bir surec cunku

Benimki 4. Gün embrioyalari. Transferin 6. Günü silik görünmüştü.
Yarın sabah kesin sonucu gorecez ikinci keez kan tahlili yaptıracak. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Cok sevindim canim insALLAH herkes bebislerini saglikla kucagina alsin :) pazartesi kan tahlilim test gunum cok az kaldi ins bende pozitif diyebilirim :)

Bosver bence hic yaptirma kan tahlilini bekle heycanin uzasin sonucun guzel olsun
Canim nedense ben hep bastan beri olumsuz ve de umutsuzdum bir yanim bekle diyor bir yanim sabret kan tahlilinde gor diyor gerci surda pazartesiyede cok az kaldi

Gunaydin canlar 2. Gun transferi ve 2 embriyo transfer edilmisti bugun transfer sonrasi 9. Gunumdu az once dayanamayip test yaptim erken gebelik testi idrarda tek cizgi cikti

Canım hemen olumsuz düşünme bazılarında kanda bile belli olmuyormuş kan testi ver son andada katlanabilir değerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…