İnşallah tesekkür ederim . Allah hepimizin yardımcısı olsunHayirlisi ile olumlu sonuc alirsin insaallah
Ara test istemedim doktorum. Sadece 1 Ekim’de kanda hamilelik testi yaptırmamı söyledi . İğneler çatlatma iğnesi değil bence . Ne olduklarına bakmadım ama . Biri prolutex transfer günü başladım kullanmaya , test gününe kadar kullanacağım . Diğeri de Hipor transferden 9 gün sonra kullanmaya başlayacağımBana da 2 adet transfer edildi 14 eylül de. 16 eylül dr ve 18 eylül de birer tane çatlatma iğnesi daha vurdum. Senin iğnelerinde çatlatma iğnesi mi acaba. 18 inde e2 380 prg 40 cıktı. Senin de transfer sonrası ara testin var mi? Benimki gibi prosedürü olan var mı acaba
Benim amh 0.15 fsh 18.9 idi . 4 folikül vardı , 4 ü de büyüdü , 3 ü dolu çıktı , 2 si döllendi ve dün ikisi de transfer edildi . Daha önce başarısız 2 aşılama ve 1 tüp var .Allah’ım inşallah tamamıma erdirirMasallah amh 1 'in üstünde ne güzel. 1in altında olunca biraz uğraşıyorsun benim gibiama hayırlısı allahtan tabi
39 yaşındayım. Amh 0.15 fsh 18.9 , ikinci denememde 2 empriyo transfer edildi . İnşallah sonuç hayırlı olur . 1 Ekim test günümKızlar fsh 11 cıktı bende amh 1.88 doğrudan tup bebek yaptırcaz. Bu değerler ile olma olasıcı nedir? Şansım yok mu? Yaşım 36
Tesekkür ederim inşallah . Hepimiz için hayırlısı olur inşallah , emeklerimiz boşa çıkmaz inşallahHayirlisi ile olumlu sonuc alirsin insaallah
Hiiim prolutex progesteron iğnesi hipor ise kan sulandırıcı iğne. Embriyonun rahime daha kolay tutunması için sanirim. Benim ki çok ilginç ya. Transferden sonra 2 kere çatlatma iğnesi. Aksi gibi gebelik testi de yatıramıyorum o yüzden çatlatma iğneleri yüzünden her halükarda hcg yuksek çıkacakAra test istemedim doktorum. Sadece 1 Ekim’de kanda hamilelik testi yaptırmamı söyledi . İğneler çatlatma iğnesi değil bence . Ne olduklarına bakmadım ama . Biri prolutex transfer günü başladım kullanmaya , test gününe kadar kullanacağım . Diğeri de Hipor transferden 9 gün sonra kullanmaya başlayacağım
Bana da ilginç geldi transferden sonra çatlatma iğnesi ama vardır doktorunuzun bir bildiği. Herkesin tedavi süreci farklı sonuçta :)Hiiim prolutex progesteron iğnesi hipor ise kan sulandırıcı iğne. Embriyonun rahime daha kolay tutunması için sanirim. Benim ki çok ilginç ya. Transferden sonra 2 kere çatlatma iğnesi. Aksi gibi gebelik testi de yatıramıyorum o yüzden çatlatma iğneleri yüzünden her halükarda hcg yuksek çıkacak. Meraktan öliciiiim
Benim fsh prp den sonra 16 dan 10 a düştü . Amh 0.73 ... başarısız 2 aşılama 1 tüp bebek var. İkinciye beklemedeyim isteBenim amh 0.15 fsh 18.9 idi . 4 folikül vardı , 4 ü de büyüdü , 3 ü dolu çıktı , 2 si döllendi ve dün ikisi de transfer edildi . Daha önce başarısız 2 aşılama ve 1 tüp var .Allah’ım inşallah tamamıma erdirir
Neden çatlatma iğnesi vurulduğunu söylemedi mi peki ? Ne içinmiş ? Ben de merak ettim :)Hiiim prolutex progesteron iğnesi hipor ise kan sulandırıcı iğne. Embriyonun rahime daha kolay tutunması için sanirim. Benim ki çok ilginç ya. Transferden sonra 2 kere çatlatma iğnesi. Aksi gibi gebelik testi de yatıramıyorum o yüzden çatlatma iğneleri yüzünden her halükarda hcg yuksek çıkacak. Meraktan öliciiiim
Doktor direkt açıklama yapmıyor teşhisi koyuyor ve tedaviyi yazıyor o kadar. O yüzden soramadım neden diye? Internetten bakıyorum ara ara tüp bebek tedavilerinde alınan hormonlar yüzünden rahim normal işlerini hormonlarını uretemeyebilir diye transfer sonrası hcg desteği verilirmis rahmi hazirlamak için diye yazı okudum. Ama benim durumuma ne kadar uyuyordur bilemiyorumNeden çatlatma iğnesi vurulduğunu söylemedi mi peki ? Ne içinmiş ? Ben de merak ettim :)
Hayır bel agrım hala devam ediyo karın agrım yokta şuan.Nasıl oldunuz? Ağrılar geçti mi?
Yaa içimiz umutla doluyo. Böyle yazılar görünce inşallah bende hamiş kalırsam buraları terk etmicem anlaticam herkese umut olurum belki bendeGeçen sene bugün transferim olmuştu
İlk denemeydi
Miniğim 4 aylık şuanda onu uyutmaya çalışıyoruz
Yazmak istedim
Umarım hepiniz olumlu sonuçlar alırsınız
Inşallah canım. Allah hepimizin yüzüne güler inşallah. Güzel sonuçlarını bekliyoruz39 yaşındayım. Amh 0.15 fsh 18.9 , ikinci denememde 2 empriyo transfer edildi . İnşallah sonuç hayırlı olur . 1 Ekim test günüm
Çocukla uğraşmaktan dolayı terk ediliyor malesefYaa içimiz umutla doluyo. Böyle yazılar görünce inşallah bende hamiş kalırsam buraları terk etmicem anlaticam herkese umut olurum belki bende
Canım sanırım bebeğin olmuş ne güzel darısı burda umutla bekleyen herkese nasip olur inşallah. Benim gibi fsh sonucum da laboratuvar referans aralığına 3 ile 8 demis ben de 11. Bu şekilde olup da hamile olan var mı. Yanı okuduğum yerlerde de herkes farklı farklı bir şeyler yazmış. 10 üstü tup bebek zor gibi yorumlar da olduÇocukla uğraşmaktan dolayı terk ediliyor malesef
Zorlu süreç
Allah Emeklerinizi boşa çıkartmasın
İnşallahCanım sanırım bebeğin olmuş ne güzel darısı burda umutla bekleyen herkese nasip olur inşallah. Benim gibi fsh sonucum da laboratuvar referans aralığına 3 ile 8 demis ben de 11. Bu şekilde olup da hamile olan var mı. Yanı okuduğum yerlerde de herkes farklı farklı bir şeyler yazmış. 10 üstü tup bebek zor gibi yorumlar da oldu
Benim amh daha düşük neden olmasın Rabbim ol desin.Kızlar fsh 11 cıktı bende amh 1.88 doğrudan tup bebek yaptırcaz. Bu değerler ile olma olasıcı nedir? Şansım yok mu? Yaşım 36
Kaçıncı gün embriyosu kalitesi konusunda bir şey dediler mi?Benim amh 0.15 fsh 18.9 idi . 4 folikül vardı , 4 ü de büyüdü , 3 ü dolu çıktı , 2 si döllendi ve dün ikisi de transfer edildi . Daha önce başarısız 2 aşılama ve 1 tüp var .Allah’ım inşallah tamamıma erdirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?