2019 Eylül ayı tüp bebek yaptıranlar

Ara test istemedim doktorum. Sadece 1 Ekim’de kanda hamilelik testi yaptırmamı söyledi . İğneler çatlatma iğnesi değil bence . Ne olduklarına bakmadım ama . Biri prolutex transfer günü başladım kullanmaya , test gününe kadar kullanacağım . Diğeri de Hipor transferden 9 gün sonra kullanmaya başlayacağım

Masallah amh 1 'in üstünde ne güzel. 1in altında olunca biraz uğraşıyorsun benim gibi ama hayırlısı allahtan tabi
Benim amh 0.15 fsh 18.9 idi . 4 folikül vardı , 4 ü de büyüdü , 3 ü dolu çıktı , 2 si döllendi ve dün ikisi de transfer edildi . Daha önce başarısız 2 aşılama ve 1 tüp var .Allah’ım inşallah tamamıma erdirir

Hiiim prolutex progesteron iğnesi hipor ise kan sulandırıcı iğne. Embriyonun rahime daha kolay tutunması için sanirim. Benim ki çok ilginç ya. Transferden sonra 2 kere çatlatma iğnesi. Aksi gibi gebelik testi de yatıramıyorum o yüzden çatlatma iğneleri yüzünden her halükarda hcg yuksek çıkacak . Meraktan öliciiiim

Bana da ilginç geldi transferden sonra çatlatma iğnesi ama vardır doktorunuzun bir bildiği. Herkesin tedavi süreci farklı sonuçta :)

Benim fsh prp den sonra 16 dan 10 a düştü . Amh 0.73 ... başarısız 2 aşılama 1 tüp bebek var. İkinciye beklemedeyim iste bu arada ben izmir tavmergen de yaptırıyorum 2.tupu

Neden çatlatma iğnesi vurulduğunu söylemedi mi peki ? Ne içinmiş ? Ben de merak ettim :)

Neden çatlatma iğnesi vurulduğunu söylemedi mi peki ? Ne içinmiş ? Ben de merak ettim :)
Doktor direkt açıklama yapmıyor teşhisi koyuyor ve tedaviyi yazıyor o kadar. O yüzden soramadım neden diye? Internetten bakıyorum ara ara tüp bebek tedavilerinde alınan hormonlar yüzünden rahim normal işlerini hormonlarını uretemeyebilir diye transfer sonrası hcg desteği verilirmis rahmi hazirlamak için diye yazı okudum. Ama benim durumuma ne kadar uyuyordur bilemiyorum

Geçen sene bugün transferim olmuştu
İlk denemeydi
Miniğim 4 aylık şuanda onu uyutmaya çalışıyoruz
Yazmak istedim
Umarım hepiniz olumlu sonuçlar alırsınız
Yaa içimiz umutla doluyo. Böyle yazılar görünce inşallah bende hamiş kalırsam buraları terk etmicem anlaticam herkese umut olurum belki bende

Çocukla uğraşmaktan dolayı terk ediliyor malesef
Zorlu süreç
Allah Emeklerinizi boşa çıkartmasın
Canım sanırım bebeğin olmuş ne güzel darısı burda umutla bekleyen herkese nasip olur inşallah. Benim gibi fsh sonucum da laboratuvar referans aralığına 3 ile 8 demis ben de 11. Bu şekilde olup da hamile olan var mı. Yanı okuduğum yerlerde de herkes farklı farklı bir şeyler yazmış. 10 üstü tup bebek zor gibi yorumlar da oldu

İnşallah
İnan ben bilmiyorum
Benim eşimde sıkıntı vardı
Denilenlere inanma
Doktoruna güven ve hep olumlu düşün

Kaçıncı gün embriyosu kalitesi konusunda bir şey dediler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…