2019 Haziran Bebeği Alışverişi

Leporella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
149
140
53
40
Arkadaşlar Haziran sonu gibi gelecek inşallah bebek. Daha bebek için kıyafet alışverişine başlamadım ama uzun kollu- ayaklı 1-2 tulum da alayım diyorum. Gereksiz mi olur ki? Yoksa hepsini kısa kollu-şortlu mu almalıyım sizce? Siz ne aldınız?

Benim de bebeğim haziran bebeği olacak
bence uzun kollu 2-3 parça almalısın akşamları giyebilir yeni doğdugunda

bende takipteyim konunuzu temmuz da beklediğim bir bebeğim var:) birde adana temmuzu:) bu arada geçen gün mağaza da bakınırken bir hanımın bana verdiği akılı sizinle de paylaşayım 0-3 ay arası kıyafet çok az alın hatta 1 2 tane çünkü hastaneden çıktığınızda bi giydiriyorsunuz 2. ye giydirilmiyor neredeyse çok çabuk büyüyorlar dedi.

Ben çeşit çeşit hastane çıkışlarından tutun da organik zıbın takımlarına kadar ne beğendiysem aldım
Bir çuval da para döktüm
Uzun kollu bacaklı hiçbirşeyi giyemedi oğlum
Çok sıcaktı
İçim ezile ezile Yen'i Doğum yapacak birine verdim öyle sadece bir kere yıkanmış kıyafetleri

Yani bilemiyorum hala karar veremedim. Karasal iklimdeyiz akşamları serin olur mu lazım olur mu diye düşünüyorum:KK64:

Ben çeşit çeşit hastane çıkışlarından tutun da organik zıbın takımlarına kadar ne beğendiysem aldım
Bir çuval da para döktüm
Uzun kollu bacaklı hiçbirşeyi giyemedi oğlum
Çok sıcaktı
İçim ezile ezile Yen'i Doğum yapacak birine verdim öyle sadece bir kere yıkanmış kıyafetleri
ne giydirdiniz peki? yani yaklaşık kaç takım almıştınız

Kızlar Aden+Anais niye bir marka var, yumuş yumuş müslinden yapılmış örtüleri, battaniyeleri falan var. Tam yazlık. Amerikada çok tutulan bir markaymış. Biraz pahalı ama, ben battaniyelerinden almayı düşünüyorum.

Kızlar şuan havalar çok soğuk ya hiç adapte olamıyorum kıyafet almaya :) sağ Salim o günleri görelim İnşâAllah ❤️
Şimdilik çok bişey almayı düşünmüyorum bulantılarım geçince yavaş yavaş alırım nasip olursa

Kızlar şuan havalar çok soğuk ya hiç adapte olamıyorum kıyafet almaya :) sağ Salim o günleri görelim İnşâAllah ❤️
Şimdilik çok bişey almayı düşünmüyorum bulantılarım geçince yavaş yavaş alırım nasip olursa
Aynen. Bu soğuk havada tek isteğim evde battaniyenin altına girip film izlemek :KK49: Alışverişe çıkamadım henüz.. Sadece internetten neler alabilirim araştırması yapıyorum.

Bu arada başka bir yere de yazmıştım ama burada da dursun Youtube'da "Meraklı Baba" diye bir hesap keşfettim kullandıkları ürünler hakkındaki fikirlerini falan anlatıyor almayı düşündüğüm bazı ürünler de var benim çok işime yaradı kızlar. Jellycat uyku arkadaşı, Sophie diş kaşıyıcı almak istediklerim arasında mesela. Mamas Papas bebek arabası da hiç fena değildi :KK15:

Aynen. Bu soğuk havada tek isteğim evde battaniyenin altına girip film izlemek :KK49: Alışverişe çıkamadım henüz.. Sadece internetten neler alabilirim araştırması yapıyorum.

Bu arada başka bir yere de yazmıştım ama burada da dursun Youtube'da "Meraklı Baba" diye bir hesap keşfettim kullandıkları ürünler hakkındaki fikirlerini falan anlatıyor almayı düşündüğüm bazı ürünler de var benim çok işime yaradı kızlar. Jellycat uyku arkadaşı, Sophie diş kaşıyıcı almak istediklerim arasında mesela. Mamas Papas bebek arabası da hiç fena değildi :KK15:
5-6 aylık olalım İnşâAllah o zaman yaparız alışveriş. Şuan Hava soğuk ya bebek ne giyer düşüncesine giremedim henüz :)
Bebek arabası olarak mamas papas evet güzel ve kaliteli fiyatıda diğerlerine göre biraz yüksek kraftın kalitesini de çok beğendim. Görmeden internetten bişey almak istemiyorum önce mağazada görüp gerekirse internetten sipariş veririm.

Merhaba, Allah nasip ederse Haziran sonu bebegimi kucagima alicam.. Lakin alisveris konusunun yaz olmasi cok kafami karistiyor.. Bana da yardimci olun lutfen.. Nasil seyler almam lazim .. kis ayinda oldugumuz icin anlayamiyorum:)

Merhaba, Allah nasip ederse Haziran sonu bebegimi kucagima alicam.. Lakin alisveris konusunun yaz olmasi cok kafami karistiyor.. Bana da yardimci olun lutfen.. Nasil seyler almam lazim .. kis ayinda oldugumuz icin anlayamiyorum:)
Ben bugün müslin bezi aldım lcw'dan. 2 tanesi 17 TL.Cok kullanışlı birşeymiş.

Ben de çok kararsızım. Önceden doğum yapan arkadaşlarım yazın uzun kollu pek giydirilmiyor diyor annem ve kayinvalidem çok giydiriliyor diyor şaşırdım ne yapacagimi

Ben de çok kararsızım. Önceden doğum yapan arkadaşlarım yazın uzun kollu pek giydirilmiyor diyor annem ve kayinvalidem çok giydiriliyor diyor şaşırdım ne yapacagimi
nerde yaşadığınıza da bağlı.. her iki ihtimali de düşünmek lazım

Arkadaşlar Haziran sonu gibi gelecek inşallah bebek. Daha bebek için kıyafet alışverişine başlamadım ama uzun kollu- ayaklı 1-2 tulum da alayım diyorum. Gereksiz mi olur ki? Yoksa hepsini kısa kollu-şortlu mu almalıyım sizce? Siz ne aldınız?
ben şort almadım hıc
altları uzun aldım hep
bebek aksamları üşür bence serin olur
yatarken de ıncecık uzun birseyle yatar
üstlerı kısa kol uzun kol kolsuz karısık aldım
ama sortla üşür yavrucak bence
en azından temmuz ortası agustosa kadar altı uuzn gıydırırım sanırım

Back
X