Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne giydirdiniz peki? yani yaklaşık kaç takım almıştınızBen çeşit çeşit hastane çıkışlarından tutun da organik zıbın takımlarına kadar ne beğendiysem aldım
Bir çuval da para döktüm
Uzun kollu bacaklı hiçbirşeyi giyemedi oğlum
Çok sıcaktı
İçim ezile ezile Yen'i Doğum yapacak birine verdim öyle sadece bir kere yıkanmış kıyafetleri
karasal iklimse akşamları lazım olur derim benYani bilemiyorum hala karar veremedim. Karasal iklimdeyiz akşamları serin olur mu lazım olur mu diye düşünüyorum![]()
Sadece badyne giydirdiniz peki? yani yaklaşık kaç takım almıştınız
peki teşekkür ederim ben de öle bişiler almaya çalışayımSadece bady
Takımları hiç kullanamadık
Askılı kısa ince tulumları biraz giydirebildik
Aynen. Bu soğuk havada tek isteğim evde battaniyenin altına girip film izlemekKızlar şuan havalar çok soğuk ya hiç adapte olamıyorum kıyafet almaya :) sağ Salim o günleri görelim İnşâAllah
Şimdilik çok bişey almayı düşünmüyorum bulantılarım geçince yavaş yavaş alırım nasip olursa
5-6 aylık olalım İnşâAllah o zaman yaparız alışveriş. Şuan Hava soğuk ya bebek ne giyer düşüncesine giremedim henüz :)Aynen. Bu soğuk havada tek isteğim evde battaniyenin altına girip film izlemekAlışverişe çıkamadım henüz.. Sadece internetten neler alabilirim araştırması yapıyorum.
Bu arada başka bir yere de yazmıştım ama burada da dursun Youtube'da "Meraklı Baba" diye bir hesap keşfettim kullandıkları ürünler hakkındaki fikirlerini falan anlatıyor almayı düşündüğüm bazı ürünler de var benim çok işime yaradı kızlar. Jellycat uyku arkadaşı, Sophie diş kaşıyıcı almak istediklerim arasında mesela. Mamas Papas bebek arabası da hiç fena değildi![]()
Ben bugün müslin bezi aldım lcw'dan. 2 tanesi 17 TL.Cok kullanışlı birşeymiş.Merhaba, Allah nasip ederse Haziran sonu bebegimi kucagima alicam.. Lakin alisveris konusunun yaz olmasi cok kafami karistiyor.. Bana da yardimci olun lutfen.. Nasil seyler almam lazim .. kis ayinda oldugumuz icin anlayamiyorum:)
nerde yaşadığınıza da bağlı.. her iki ihtimali de düşünmek lazımBen de çok kararsızım. Önceden doğum yapan arkadaşlarım yazın uzun kollu pek giydirilmiyor diyor annem ve kayinvalidem çok giydiriliyor diyor şaşırdım ne yapacagimi
ben şort almadım hıcArkadaşlar Haziran sonu gibi gelecek inşallah bebek. Daha bebek için kıyafet alışverişine başlamadım ama uzun kollu- ayaklı 1-2 tulum da alayım diyorum. Gereksiz mi olur ki? Yoksa hepsini kısa kollu-şortlu mu almalıyım sizce? Siz ne aldınız?