inşallah biran önce ayaklanırsın canım iyilrşirsin de aslında tek eksiğim doktora gitmemiş olmam yoksa dikkat ediyorum bayağı da bugün aklımdan çıkmış bide güzel hareketli bi müzik açmıştım dans ve temizlik derken kaptırmış gitmişim aklıma gelince bi vicdan azabı çektim kızdım kendime Allahım hiç birimize göstermesin evlatlarımızın acısını eksikliğini ismi bile belli miniğimin
Biliyorduk ama yaa daha küçücük o lakp atıeı az olur tabi cok sevindim rahatla manada canım gözün aydınTeşekkür ederim canım.. ❤
Biliyorduk ama yaa daha küçücük o lakp atıeı az olur tabi cok sevindim rahatla manada canım gözün aydın
hadi gözün aydın canım biz demiştik sana olmaz öyle diye arada doktorlarında boş anlarına gelebiliyo
Nedir nedir isim bize de söyle kuzuminşallah biran önce ayaklanırsın canım iyilrşirsin de aslında tek eksiğim doktora gitmemiş olmam yoksa dikkat ediyorum bayağı da bugün aklımdan çıkmış bide güzel hareketli bi müzik açmıştım dans ve temizlik derken kaptırmış gitmişim aklıma gelince bi vicdan azabı çektim kızdım kendime Allahım hiç birimize göstermesin evlatlarımızın acısını eksikliğini ismi bile belli miniğimin
Berdinc ilahi gece gece çok güldümdoktor mu verdi kendin mi aldın canım ben bi doktora gidemedim ne bu rahatlık bilmiyorum çoğu zaman unutuyorum bile hamile olduğumu bugün gündüz mutfak dolaplarını sildim hatta çok gerdim kendimi ayakucuma basıp yüksekleri sildim sonra anaa ben hamileydim bu çok tehlikeli bi hareket dedim
bende folik trio diye bişey kullanıyorum d vitamini b12 folik asit var hamile kaldığımı öğrenmeden almıştım 4 5 ay sonra istiyodum şimdiden başlayım demiştim inşallah yetiyodur vücuduma doktora gidecek zamanda bulamıyorum
9 tüp müüükalbime inecek ne yapacaklar o kadar kanı hayatta çıkmaz benden damarıma bi kesik atsınlar madem daha kolay alırlar kan alacaklarını düşündükçe erteliyorum doktoru güzel besleniyorum kendimin doktoru olmaya çalışıyorum her gün süt yoğurt kefir haftada 2 kırmızı et bir balık gibi gibi
benim boyumda 180 hiç sorma gerçekten 85 ken yarma gül gibiydim çok kötü duruyo biraz kısa olsan tatlı şirin olabilir ama uzun olunca dev gibi oluyo uzun kadınlara hiç yakışmıyo kilo maalesef canım ama helal sana 65 olmuşsun en son orta okulda gördüm galiba 60 ları belki daha da eskisen şuan kaçsın doğumdan sonra yine verirsin inşallah inandım sana ben ilaç tedavin durduysa korkma
Gözünüz aydın ben de salı gideceğim kalp atışı içinSelam kızlar, Bugün çok şükür kalp atışını duyduk minik çileğin.üsttende duyuluyordu ama rahat duyalım dedi vajinal baktı.1 ay sonraya çağırdı çok güzel bir duygu.
72 kiloyum canım. Ama bakalım inşallah çok almayız canım yaadoktor mu verdi kendin mi aldın canım ben bi doktora gidemedim ne bu rahatlık bilmiyorum çoğu zaman unutuyorum bile hamile olduğumu bugün gündüz mutfak dolaplarını sildim hatta çok gerdim kendimi ayakucuma basıp yüksekleri sildim sonra anaa ben hamileydim bu çok tehlikeli bi hareket dedim
bende folik trio diye bişey kullanıyorum d vitamini b12 folik asit var hamile kaldığımı öğrenmeden almıştım 4 5 ay sonra istiyodum şimdiden başlayım demiştim inşallah yetiyodur vücuduma doktora gidecek zamanda bulamıyorum
9 tüp müüükalbime inecek ne yapacaklar o kadar kanı hayatta çıkmaz benden damarıma bi kesik atsınlar madem daha kolay alırlar kan alacaklarını düşündükçe erteliyorum doktoru güzel besleniyorum kendimin doktoru olmaya çalışıyorum her gün süt yoğurt kefir haftada 2 kırmızı et bir balık gibi gibi
benim boyumda 180 hiç sorma gerçekten 85 ken yarma gül gibiydim çok kötü duruyo biraz kısa olsan tatlı şirin olabilir ama uzun olunca dev gibi oluyo uzun kadınlara hiç yakışmıyo kilo maalesef canım ama helal sana 65 olmuşsun en son orta okulda gördüm galiba 60 ları belki daha da eskisen şuan kaçsın doğumdan sonra yine verirsin inşallah inandım sana ben ilaç tedavin durduysa korkma
Maşallah gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağına almayida nasip inşallahSelam kızlar, Bugün çok şükür kalp atışını duyduk minik çileğin.üsttende duyuluyordu ama rahat duyalım dedi vajinal baktı.1 ay sonraya çağırdı çok güzel bir duygu.
benim yaş 29 herkez yaşını yazsın birbirimizi taniyalimTanışma Fasıllarınız geçmiştir büyük ihtimal ama nerelerdensiniz genelde aranızda yası en büyük ben miyim acaba 35 bitmek üzere
baska bir cnm benimde 9hafta 2kilo almışım iştahım çok fazla bakalım kaçla doğum olurSon adetime göre 5+2 yim kızlar
Salı günü kese için gidicez. Umarım vajinal bakmazlar korkuyorum
Hazımsızlık cok fazla 81 kilo ile hamileliği öğrendim 83 çıkıyor şuan
Yediklerimi hazmedemiyorum sağlıksız beslenmiyorum dikkatliyim ama tartıda artı gördüm kendime şaşırdım. Sizde böyle oldumu hiçşimdiden kilo almaya başlanırmı ya
ödemdir belki seninkibaska bir cnm benimde 9hafta 2kilo almışım iştahım çok fazla bakalım kaçla doğum olur
Ama şuan öyle abartılı yemiyorum inan iştahım açık değil daha. Bu durum biraz rahatsız edici davul gibi karnım yanibaska bir cnm benimde 9hafta 2kilo almışım iştahım çok fazla bakalım kaçla doğum olur
hazimsizlik oluyor çok normal cnmAma şuan öyle abartılı yemiyorum inan iştahım açık değil daha. Bu durum biraz rahatsız edici davul gibi karnım yani
Aynı yaştayızTanışma Fasıllarınız geçmiştir büyük ihtimal ama nerelerdensiniz genelde aranızda yası en büyük ben miyim acaba 35 bitmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?