- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.580
- 63
- 34
Merhaba. Ne testi bu acabaŞimdi netten baktım aynı testten bahsediyormuşuzben yaptırcam evet.
Nifty ve prenatal test düşünenler var mı.
yasınız kacdır yasına yapıyorlar pahalı bıe testBen ikili testten çıkan sonuca göre yaptırmayı düşünüyorum nifty testini
Kromozom anomalileri için yapılan dna tarama testi canım. Down, Patau ve Edwards sendromu için yapılıyor.Merhaba. Ne testi bu acaba
32yasınız kacdır yasına yapıyorlar pahalı bıe test
Maşallah annesi büyümüş buKizlar benim bebisimde büyüyorgecen haftadan beri kusmalardan dolayi hastanede yatiyordum dün ciktim. Biraz daha iyiyim insallah cabuk gecer.
fıyatı ne kadar benım kuzenım 3600 odedı bahcecıye gıdıyor
masallah buyumusKizlar benim bebisimde büyüyorgecen haftadan beri kusmalardan dolayi hastanede yatiyordum dün ciktim. Biraz daha iyiyim insallah cabuk gecer.
Tam bilmiyorum ama 2000-5000 arası sanıyorumfıyatı ne kadar benım kuzenım 3600 odedı bahcecıye gıdıyor
Evet bi bacaklarini kollarini oynatisi vardiMaşallah annesi büyümüş bukollar,bacaklar belirgin artık
ay ınsan kıyamaz ya bızımkıde hafatya boyle olacal ınsallahEvet bi bacaklarini kollarini oynatisi vardiöyle görünce herseyi unuttum
Evet insallah daha pazartesi günü bakmistik yoktu bacaklari persembe yine bakti hastanede doktor sok oldum bi salliyor bide masallah nasilda büyüyorlar. 9+2 ydik persembe tam uyumluydu günüyleay ınsan kıyamaz ya bızımkıde hafatya boyle olacal ınsallah
Maşallah nekadar büyümüş annesi ya. Çok güzel gözüküyor. Darısı başımıza. Biz daha kucuguz kalp atışını bile duymadık hayırlısı ama acelemiz yok. Ne güzel de büyüyorlar yaKizlar benim bebisimde büyüyorgecen haftadan beri kusmalardan dolayi hastanede yatiyordum dün ciktim. Biraz daha iyiyim insallah cabuk gecer.
Çok sevindimHerkese selam... İyi haberlerim varr:) Çokk şükür bin şükür bugün gittiğim doktor beni rahatlattı... Not almıştım daha önceki doktorun söylediklerini tarih tarih.. Girdim muayeneye dedim doktor bey böyle böyle oldu... Eşim de yanımdaydı... Dur kız dedi.. Çetele tutmuşsun..Geç dedi ben sana ultrasonda her şeyi söylicem...Geçtim..Baktı..Dedi geç döllnnme... Haftanla kesen ve bebek uyumlu.. 6+3 ya da 4te olabilir ben heyecandan unutmuş olabilirim.. Bu haftalarda öyle gümbür gümbür atmaz kalp.. 10 gün sonra gel... Şu an senin acil ya da sorunlu bir durumun yok... Sakin ol.. Takip edeceğiz.. Ama meraklanma yolunda görünüyor her şwy.. Seni ne kadar korkutmuşlar... Kürtaj ne alaka bu haftada yahu.. İlk muayenede kalp atışı duyamadık diye hemen kürtaj mı olunur...Senin daha süren var.. Rahat ol dedi... Binlerce şükür olsun ki.. Bu doktor bana olumsuz bir şey söylese artık güvenirim, inanırım... Önceki doktoru da Allah bildiği gibi yapsın... Ne diyeyim hatunlar durumlar bu❤
Keisnlikle tek doktorla kalmamak lazım.. Eski doktor beni dün için çağırmıştı ama ben gitmedim.. Eğer gitseydim belki de kalp atışını duyamadım diye alacaktı bebeğimi... Bazı doktorlar kasap kasap... Allahım size de hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin... Mutlaka tek doktorla kalmayın...Çok sevindimBu doktorlar çok tuhaf iki gün önce hersey bitti gözü ile bakan dr bugün bebeği gördü kalp atışını dinletmedi ama gösterdi bana ama umutlu da sayılmazdı en az 3 dr a gitmeden rahat edemicem ben de bundan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?