2019 Kasim anneleri buraya:)

inşallah canım hep iyi haberler aliriz

hepsi farklı diyor cnm modelini bozanlara bakma sen

Bende inana hiç belirti yyoktu.. Sadece çok sık wc ye gidiyorum...
Oda su içmektendir zaten. Mesela bir saat su içmeyince sanki tüm gün içmemişim gibi oluyorum ben. Siz yakın zamanda kontrole gitmiştiniz ztn. Demek ki belirtilerin hafiflemesi normal

Oda su içmektendir zaten. Mesela bir saat su içmeyince sanki tüm gün içmemişim gibi oluyorum ben. Siz yakın zamanda kontrole gitmiştiniz ztn. Demek ki belirtilerin hafiflemesi normal

Zaten her belirti her hamilede olacak ve belli bir süre olmak zorunda diye bir durum yok.. İçin rahat olsun bence.. Kendini dinleme

Göğüslerim aşırı hassastı, sütyensiz uyuyamıyorum o derece acıyordu. En belirgin buydu.
Aslında hala hazımsızlık vs var ama onlar yeyip yatmaktan heralde
Gögüs hassasiyeti gün içinde bile değişiyor. Hiç takılma. Bende de oluyor allah diyorum bişi mi var, sonra sacmaladıgımı düşünüp rahatlıyorum. Burada okumuştum bunun üzerine bir cok sey, allah korusun bir arkadas bebegini kaybederken bile gogusleri acıyormuş. Bir digerinin gögüs hassasiyeti bitmiş korkmus doktora gitmiş ama bebek cok saglıklıymıs. Yani bu bizim bedenimizle hormonlar arasındaki etki tepki ve bence degişken. İçin rahat olsun.

Zaten her belirti her hamilede olacak ve belli bir süre olmak zorunda diye bir durum yok.. İçin rahat olsun bence.. Kendini dinleme

Kesinlikle. Ne kadar pimpirikli oldum anlatamam . Herhalde boş gebelikten dolayı . Midem bulandıgı zaman seviniyorum ya o derece :)
Aslında haklısınız. Herkeste değişebilir. İlk çocugum diye mi böyleyim boş gebelik geçirmiştim ondan dolayı mı bilmiyorum.
Hamile olduğumu hiç ama yaşasaydım keşke diyorum. En azından bu evhamlar olmazdı:) erken gitmeyi bile düşündüm doktora ama doktor güler yani bus sebeple gitsem :) zaman bi an önce geçsin valla şu uykusuz gecelere razıyım. Hiç yoktan gözümün önünde olur. Yine eksik dua etmeyim tabi de:)

Gözün aydın canım şükür mantıklı konuşan bi doktor çıkmış. Daha 6 haftalık bebeğin ne kalp atış hızından bahsediyodu hepimiz aynı şeyi söylemiştik bak sana. Bu kadar erkenden kürtaj demesi saçmalıktı zaten.çok sevindim

Çok sağol..Zaten sizlerle konuşunca daha da iyi hissettim kendimi...

kızlar bir tane daha kasım anneleri var herhalde dimi
evet canim.orada bu kadar paylasim yok gibi ama

Çok çok sevindim

Ben impyrl kullanıyorum, içinde folik asit, b2, b6, b12 ve çinko var. Bir de nutradvit (d vitamini) kullanıyorum.
doktor mu verdi kendin mi aldın canım ben bi doktora gidemedim ne bu rahatlık bilmiyorum çoğu zaman unutuyorum bile hamile olduğumu bugün gündüz mutfak dolaplarını sildim hatta çok gerdim kendimi ayakucuma basıp yüksekleri sildim sonra anaa ben hamileydim bu çok tehlikeli bi hareket dedim
Ben ferramat kan ilacı ile i_mom diye bir vitamin kullanıyorum içerisinde folik asit b12 falan ve bikaç vitamin daha barındırıyormuş
bende folik trio diye bişey kullanıyorum d vitamini b12 folik asit var hamile kaldığımı öğrenmeden almıştım 4 5 ay sonra istiyodum şimdiden başlayım demiştim inşallah yetiyodur vücuduma doktora gidecek zamanda bulamıyorum
Bende onu folik asit kullanıyorum ama bugün tahlil verdim ordan vitamin desteği verir belki. Sen tahlil yaptırdım mı canım bugün 9 tüp kan aldılar gebelik paketi dediler
9 tüp müüü kalbime inecek ne yapacaklar o kadar kanı hayatta çıkmaz benden damarıma bi kesik atsınlar madem daha kolay alırlar kan alacaklarını düşündükçe erteliyorum doktoru güzel besleniyorum kendimin doktoru olmaya çalışıyorum her gün süt yoğurt kefir haftada 2 kırmızı et bir balık gibi gibi
benim boyumda 180 hiç sorma gerçekten 85 ken yarma gül gibiydim çok kötü duruyo biraz kısa olsan tatlı şirin olabilir ama uzun olunca dev gibi oluyo uzun kadınlara hiç yakışmıyo kilo maalesef canım ama helal sana 65 olmuşsun en son orta okulda gördüm galiba 60 ları belki daha da eski sen şuan kaçsın doğumdan sonra yine verirsin inşallah inandım sana ben ilaç tedavin durduysa korkma

hadi gözün aydın canım biz demiştik sana olmaz öyle diye arada doktorlarında boş anlarına gelebiliyo

inşallah biran önce ayaklanırsın canım iyilrşirsin de aslında tek eksiğim doktora gitmemiş olmam yoksa dikkat ediyorum bayağı da bugün aklımdan çıkmış bide güzel hareketli bi müzik açmıştım dans ve temizlik derken kaptırmış gitmişim aklıma gelince bi vicdan azabı çektim kızdım kendime Allahım hiç birimize göstermesin evlatlarımızın acısını eksikliğini ismi bile belli miniğimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…