Bende inana hiç belirti yyoktu.. Sadece çok sık wc ye gidiyorum...Kızlar tüm belirtileriniz aynen devam ediyor mu?
Benim bir çok belirtim geçti.
Daha iki hafta var kontrole bi aksilik olduğu için belirtiler durmaz değil mi?
Belirtilerin nelerdi canım?Kızlar tüm belirtileriniz aynen devam ediyor mu?
Benim bir çok belirtim geçti.
Daha iki hafta var kontrole bi aksilik olduğu için belirtiler durmaz değil mi?
Canım cok sevindim iyi haberlereBende inana hiç belirti yyoktu.. Sadece çok sık wc ye gidiyorum...
Teşekkür ederim canım..Canım cok sevindim iyi haberlere
inşallah canım hep iyi haberler alirizHerkese selam... İyi haberlerim varr:) Çokk şükür bin şükür bugün gittiğim doktor beni rahatlattı... Not almıştım daha önceki doktorun söylediklerini tarih tarih.. Girdim muayeneye dedim doktor bey böyle böyle oldu... Eşim de yanımdaydı... Dur kız dedi.. Çetele tutmuşsun..Geç dedi ben sana ultrasonda her şeyi söylicem...Geçtim..Baktı..Dedi geç döllnnme... Haftanla kesen ve bebek uyumlu.. 6+3 ya da 4te olabilir ben heyecandan unutmuş olabilirim.. Bu haftalarda öyle gümbür gümbür atmaz kalp.. 10 gün sonra gel... Şu an senin acil ya da sorunlu bir durumun yok... Sakin ol.. Takip edeceğiz.. Ama meraklanma yolunda görünüyor her şwy.. Seni ne kadar korkutmuşlar... Kürtaj ne alaka bu haftada yahu.. İlk muayenede kalp atışı duyamadık diye hemen kürtaj mı olunur...Senin daha süren var.. Rahat ol dedi... Binlerce şükür olsun ki.. Bu doktor bana olumsuz bir şey söylese artık güvenirim, inanırım... Önceki doktoru da Allah bildiği gibi yapsın... Ne diyeyim hatunlar durumlar bu❤
hepsi farklı diyor cnm modelini bozanlara bakma senÇok sevindimBu doktorlar çok tuhaf iki gün önce hersey bitti gözü ile bakan dr bugün bebeği gördü kalp atışını dinletmedi ama gösterdi bana ama umutlu da sayılmazdı en az 3 dr a gitmeden rahat edemicem ben de bundan sonra.
Göğüslerim aşırı hassastı, sütyensiz uyuyamıyorum o derece acıyordu. En belirgin buydu.Belirtilerin nelerdi canım?
Oda su içmektendir zaten. Mesela bir saat su içmeyince sanki tüm gün içmemişim gibi oluyorum ben. Siz yakın zamanda kontrole gitmiştiniz ztn. Demek ki belirtilerin hafiflemesi normalBende inana hiç belirti yyoktu.. Sadece çok sık wc ye gidiyorum...
Oda su içmektendir zaten. Mesela bir saat su içmeyince sanki tüm gün içmemişim gibi oluyorum ben. Siz yakın zamanda kontrole gitmiştiniz ztn. Demek ki belirtilerin hafiflemesi normal
Gögüs hassasiyeti gün içinde bile değişiyor. Hiç takılma. Bende de oluyor allah diyorum bişi mi var, sonra sacmaladıgımı düşünüp rahatlıyorum. Burada okumuştum bunun üzerine bir cok sey, allah korusun bir arkadas bebegini kaybederken bile gogusleri acıyormuş. Bir digerinin gögüs hassasiyeti bitmiş korkmus doktora gitmiş ama bebek cok saglıklıymıs. Yani bu bizim bedenimizle hormonlar arasındaki etki tepki ve bence degişken. İçin rahat olsun.Göğüslerim aşırı hassastı, sütyensiz uyuyamıyorum o derece acıyordu. En belirgin buydu.
Aslında hala hazımsızlık vs var ama onlar yeyip yatmaktan heralde
Zaten her belirti her hamilede olacak ve belli bir süre olmak zorunda diye bir durum yok.. İçin rahat olsun bence.. Kendini dinleme
Aslında haklısınız. Herkeste değişebilir. İlk çocugum diye mi böyleyim boş gebelik geçirmiştim ondan dolayı mı bilmiyorum.Gögüs hassasiyeti gün içinde bile değişiyor. Hiç takılma. Bende de oluyor allah diyorum bişi mi var, sonra sacmaladıgımı düşünüp rahatlıyorum. Burada okumuştum bunun üzerine bir cok sey, allah korusun bir arkadas bebegini kaybederken bile gogusleri acıyormuş. Bir digerinin gögüs hassasiyeti bitmiş korkmus doktora gitmiş ama bebek cok saglıklıymıs. Yani bu bizim bedenimizle hormonlar arasındaki etki tepki ve bence degişken. İçin rahat olsun.
Gözün aydın canım şükür mantıklı konuşan bi doktor çıkmış. Daha 6 haftalık bebeğin ne kalp atış hızından bahsediyodu hepimiz aynı şeyi söylemiştik bak sana. Bu kadar erkenden kürtaj demesi saçmalıktı zaten.çok sevindimHerkese selam... İyi haberlerim varr:) Çokk şükür bin şükür bugün gittiğim doktor beni rahatlattı... Not almıştım daha önceki doktorun söylediklerini tarih tarih.. Girdim muayeneye dedim doktor bey böyle böyle oldu... Eşim de yanımdaydı... Dur kız dedi.. Çetele tutmuşsun..Geç dedi ben sana ultrasonda her şeyi söylicem...Geçtim..Baktı..Dedi geç döllnnme... Haftanla kesen ve bebek uyumlu.. 6+3 ya da 4te olabilir ben heyecandan unutmuş olabilirim.. Bu haftalarda öyle gümbür gümbür atmaz kalp.. 10 gün sonra gel... Şu an senin acil ya da sorunlu bir durumun yok... Sakin ol.. Takip edeceğiz.. Ama meraklanma yolunda görünüyor her şwy.. Seni ne kadar korkutmuşlar... Kürtaj ne alaka bu haftada yahu.. İlk muayenede kalp atışı duyamadık diye hemen kürtaj mı olunur...Senin daha süren var.. Rahat ol dedi... Binlerce şükür olsun ki.. Bu doktor bana olumsuz bir şey söylese artık güvenirim, inanırım... Önceki doktoru da Allah bildiği gibi yapsın... Ne diyeyim hatunlar durumlar bu❤
Gözün aydın canım şükür mantıklı konuşan bi doktor çıkmış. Daha 6 haftalık bebeğin ne kalp atış hızından bahsediyodu hepimiz aynı şeyi söylemiştik bak sana. Bu kadar erkenden kürtaj demesi saçmalıktı zaten.çok sevindim
evet canim.orada bu kadar paylasim yok gibi amakızlar bir tane daha kasım anneleri var herhalde dimi
Arkadaşlar benim de gecen salı günü fakültede randevum vardı oradaki doktor 6+1 günlük olarak söyledi kalp atışı duyulmadı. Normalde en son sat 4 Şubat. Birde devlet Hastanesi'ne gitmiştim 2 hafta önce doktor 5 haftalık dedi bugün yine sonuçlarımı almaya gittim muayene etti yine 5 haftalık dedi oysaki bugün için kalp atışlarını duyarız demişti. Yine duyulmadı gelişmiyor olabilir kalbi durmuş olabilir bı hafta daha bekleyelim dedi akşam da karnım çok ağrıdı zaten idrar yolu enfeksiyonum var karnımın ağrıdigini söylediğimde düşük yapıyor olabilirsin dedi iyice moralimi bozdu bugün hep olumsuz konuştu.peki diğer doktor düşük olasılığından bahsetmedi bir sonraki haftaya randevu verdi aç gelmemi söyledi kalp atışı için anlamadım hangisine inanacagimi ama korkuyorum inşallah bebeğime birşey olmaz
[/QUOTE
korkma canim. kadinlar kulubunun imzasinda yazanlarda kafa karistiriyo cok kucukler daha. 8. haftasan once duyulmaz zaten. burada 1 hafta buyuk yaziyo bizde bebeklerimiz geri saniyoruz.
bende 75 ile kaldim. cok dikkat etmek lazimBen de 77 kg ydim ögrendigimde. Simdi 78kg. Maximum 8kg alabilirsin diyor dr. Almamaya gayret ediyorum ama düşük riskinden ötürü de yatıyorum 1 haftadır. Nasıl kilo almayım ki böyle hareketsiz.
bende de hic derman yok isten gelip yatiyorum hemen nolacak halim hic bilmiyorumBende aynı kilodayım . Ve sizin gibi çoğu zaman yatıyorum. Herhalde bir ay daha böyle yatmalıyız. Yürüyüş vs yapamayız üç ay dolmadan galiba.
10 kilodan fazla alma dedi doktor. Hala hiç almadım. Bunu da su içmeye bağlıyorum ben. Sizin sıvı tüketiminiz nasıl.?
Bir de bu aydan sonra tam buğday ekmeğine geçersem çok kilo almam inşallah. Öğlen ve akşamları hiç ekmek yemiyorum ve salata ayran cacık fazla tüketiyorum. Sabahta çeyrek ekmek yiyorum .
Herkesin sabah midesi bulanıyor. Benimde akşam bulanıyor. Hani bu sarı sade leblebi varya onu yiyorum hem mide bulantısını bastırıyor hem tok tutuyor .
Eğer 86-87 kilonun üstüne çıkarsak vay halimize.
Çok ilginç şekerli ve yağlı şeylerden midem bulanıyor belki o yüzden kilo almadım hala .bir dilim keki bile yiyemiyorum o derece
cok sukur canim. gec dollenme ise kalp atisinin az duyulmasi gayet normalHerkese selam... İyi haberlerim varr:) Çokk şükür bin şükür bugün gittiğim doktor beni rahatlattı... Not almıştım daha önceki doktorun söylediklerini tarih tarih.. Girdim muayeneye dedim doktor bey böyle böyle oldu... Eşim de yanımdaydı... Dur kız dedi.. Çetele tutmuşsun..Geç dedi ben sana ultrasonda her şeyi söylicem...Geçtim..Baktı..Dedi geç döllnnme... Haftanla kesen ve bebek uyumlu.. 6+3 ya da 4te olabilir ben heyecandan unutmuş olabilirim.. Bu haftalarda öyle gümbür gümbür atmaz kalp.. 10 gün sonra gel... Şu an senin acil ya da sorunlu bir durumun yok... Sakin ol.. Takip edeceğiz.. Ama meraklanma yolunda görünüyor her şwy.. Seni ne kadar korkutmuşlar... Kürtaj ne alaka bu haftada yahu.. İlk muayenede kalp atışı duyamadık diye hemen kürtaj mı olunur...Senin daha süren var.. Rahat ol dedi... Binlerce şükür olsun ki.. Bu doktor bana olumsuz bir şey söylese artık güvenirim, inanırım... Önceki doktoru da Allah bildiği gibi yapsın... Ne diyeyim hatunlar durumlar bu
canim normalde adet olman gereken tarih gecincede rahatliyo gogusler korkmaGöğüslerim aşırı hassastı, sütyensiz uyuyamıyorum o derece acıyordu. En belirgin buydu.
Aslında hala hazımsızlık vs var ama onlar yeyip yatmaktan heralde
kizlar bende bugun doktora gittim. 7+5 dedi doktor. gec dollenme olabilir dedi. kalp atisini duyduk ama cok derinden. hersey normal ama 2 hafta sonra tekrar gel bidaha dinleyelim dedi.
Çok çok sevindimHerkese selam... İyi haberlerim varr:) Çokk şükür bin şükür bugün gittiğim doktor beni rahatlattı... Not almıştım daha önceki doktorun söylediklerini tarih tarih.. Girdim muayeneye dedim doktor bey böyle böyle oldu... Eşim de yanımdaydı... Dur kız dedi.. Çetele tutmuşsun..Geç dedi ben sana ultrasonda her şeyi söylicem...Geçtim..Baktı..Dedi geç döllnnme... Haftanla kesen ve bebek uyumlu.. 6+3 ya da 4te olabilir ben heyecandan unutmuş olabilirim.. Bu haftalarda öyle gümbür gümbür atmaz kalp.. 10 gün sonra gel... Şu an senin acil ya da sorunlu bir durumun yok... Sakin ol.. Takip edeceğiz.. Ama meraklanma yolunda görünüyor her şwy.. Seni ne kadar korkutmuşlar... Kürtaj ne alaka bu haftada yahu.. İlk muayenede kalp atışı duyamadık diye hemen kürtaj mı olunur...Senin daha süren var.. Rahat ol dedi... Binlerce şükür olsun ki.. Bu doktor bana olumsuz bir şey söylese artık güvenirim, inanırım... Önceki doktoru da Allah bildiği gibi yapsın... Ne diyeyim hatunlar durumlar bu❤
Çok çok teşekkür ederimÇok çok sevindim
doktor mu verdi kendin mi aldın canım ben bi doktora gidemedim ne bu rahatlık bilmiyorum çoğu zaman unutuyorum bile hamile olduğumu bugün gündüz mutfak dolaplarını sildim hatta çok gerdim kendimi ayakucuma basıp yüksekleri sildim sonra anaa ben hamileydim bu çok tehlikeli bi hareket dedimBen impyrl kullanıyorum, içinde folik asit, b2, b6, b12 ve çinko var. Bir de nutradvit (d vitamini) kullanıyorum.
bende folik trio diye bişey kullanıyorum d vitamini b12 folik asit var hamile kaldığımı öğrenmeden almıştım 4 5 ay sonra istiyodum şimdiden başlayım demiştim inşallah yetiyodur vücuduma doktora gidecek zamanda bulamıyorumBen ferramat kan ilacı ile i_mom diye bir vitamin kullanıyorum içerisinde folik asit b12 falan ve bikaç vitamin daha barındırıyormuş
9 tüp müüüBende onu folik asit kullanıyorum ama bugün tahlil verdim ordan vitamin desteği verir belki. Sen tahlil yaptırdım mı canım bugün 9 tüp kan aldılar gebelik paketi dediler
benim boyumda 180 hiç sorma gerçekten 85 ken yarma gül gibiydim çok kötü duruyo biraz kısa olsan tatlı şirin olabilir ama uzun olunca dev gibi oluyo uzun kadınlara hiç yakışmıyo kilo maalesef canım ama helal sana 65 olmuşsun en son orta okulda gördüm galiba 60 ları belki daha da eskiBen 85e razıyım. Kızımda doğuma 85le gittim hemen 73e düşmüştüm. Sonra 65e inmiştim ama hastalığımla tedavi görünce ilaçlar iyice kilo aldırdı. Boyum da 174 kilo aldıkça yarmagül gibi oluyorum artık.
hadi gözün aydın canım biz demiştik sana olmaz öyle diye arada doktorlarında boş anlarına gelebiliyoHerkese selam... İyi haberlerim varr:) Çokk şükür bin şükür bugün gittiğim doktor beni rahatlattı... Not almıştım daha önceki doktorun söylediklerini tarih tarih.. Girdim muayeneye dedim doktor bey böyle böyle oldu... Eşim de yanımdaydı... Dur kız dedi.. Çetele tutmuşsun..Geç dedi ben sana ultrasonda her şeyi söylicem...Geçtim..Baktı..Dedi geç döllnnme... Haftanla kesen ve bebek uyumlu.. 6+3 ya da 4te olabilir ben heyecandan unutmuş olabilirim.. Bu haftalarda öyle gümbür gümbür atmaz kalp.. 10 gün sonra gel... Şu an senin acil ya da sorunlu bir durumun yok... Sakin ol.. Takip edeceğiz.. Ama meraklanma yolunda görünüyor her şwy.. Seni ne kadar korkutmuşlar... Kürtaj ne alaka bu haftada yahu.. İlk muayenede kalp atışı duyamadık diye hemen kürtaj mı olunur...Senin daha süren var.. Rahat ol dedi... Binlerce şükür olsun ki.. Bu doktor bana olumsuz bir şey söylese artık güvenirim, inanırım... Önceki doktoru da Allah bildiği gibi yapsın... Ne diyeyim hatunlar durumlar bu
doktor mu verdi kendin mi aldın canım ben bi doktora gidemedim ne bu rahatlık bilmiyorum çoğu zaman unutuyorum bile hamile olduğumu bugün gündüz mutfak dolaplarını sildim hatta çok gerdim kendimi ayakucuma basıp yüksekleri sildim sonra anaa ben hamileydim bu çok tehlikeli bi
Doktor verdi tabi canım, lütfen dikkat et Allah korusun. Bak ben 1 haftadır yatıyorum düşük tehdidi var diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?