Evet hapşurduktan sonra istemsizce bağırıyorum hattaKızlar hapşururken kasıgınıza ağrı giriyor mu?
Kiz bende ayniyim yaaArkadaşlar ben doymak nedir bilmiyorum,kahvaltıdan yarın saat sonra başlıyorum tekrar atıştırmaya gün boyu ağzım durmuyor.
Şimdiden kilo aldım zaten,ne yapmam lazım davul gibi sismek istemiyorum...
bu kadar erken başlarmı acıkmalar falan ya,bebek istemiyordur daha herhalde
Progestan kullanıyor musun?Sanki hayatımda kotu giden biseyler varmis hissi ile ağlıyorum halbuki hicbir sorun yok esimle çok iyiyiz okulda da mutluyum ama bilmiyorum kendimi inanilmaz mutsuz hissediyorum ama bi neden bulamıyorum
Arkadaşlar ben doymak nedir bilmiyorum,kahvaltıdan yarın saat sonra başlıyorum tekrar atıştırmaya gün boyu ağzım durmuyor.
Bende öyleyim bir saat sonra sanki sabahtan beri hiçbir şey yememişim gibi gözüm dönüyor yemeğin hazırlanmasına bile sabrım olmuyor ilk gebeliğimde kesinlikle böyle değildiArkadaşlar ben doymak nedir bilmiyorum,kahvaltıdan yarın saat sonra başlıyorum tekrar atıştırmaya gün boyu ağzım durmuyor.
Bacaklarımı karnıma cekiyorumm artık hapşururken, siz de öyle yapın.Evet hapşurduktan sonra istemsizce bağırıyorum hatta
Evet kullanıyorum gece yatmadan once 200 mg aslinda dusuk tehlike yoktu doktor önlem amaclı verdi. Ilacın etkisi olabilir mi ?Progestan kullanıyor musun?
Aynen öyle yapıyorum karnımı falan tutuyorumBacaklarımı karnıma cekiyorumm artık hapşururken, siz de öyle yapın.
Kızlar hapşururken kasıgınıza ağrı giriyor mu?
Aynen onun etkisi, yaşam enerjimi içten içe sömürüyor sanki nedensiz bir mutsuzluga kapılıyorum her sey yolundayken. Prospektüsünde de yazıyor depresyon vb seyler. Bende de kanama olmustu ondan vermişti. Bu salı kontrol var inşallah keser ilacı dr.Evet kullanıyorum gece yatmadan once 200 mg aslinda dusuk tehlike yoktu doktor önlem amaclı verdi. Ilacın etkisi olabilir mi ?
Bazen gece bir krampla uyanıyorum 3-4 kez oldu.Girmez mi sabahları ozellikle cok oluyor sanki kasigim yerinden oynuyor
bende öyleyim psikoloji sanirim birde kabızlık eklendiArkadaşlar ben doymak nedir bilmiyorum,kahvaltıdan yarın saat sonra başlıyorum tekrar atıştırmaya gün boyu ağzım durmuyor.
Kiz bende ayniyim yaayemegi 7de yedik ama ben suan aksm yemegi yememis gibiyim
6 kilo aldim.. doymuyorum bende şoklardayim :))
Mide bulantısı yasamamanin bize hediyesi sanırım bu iştah,inşallah 40 hafta sürmez bu yoksa yandikBende öyleyim bir saat sonra sanki sabahtan beri hiçbir şey yememişim gibi gözüm dönüyor yemeğin hazırlanmasına bile sabrım olmuyor ilk gebeliğimde kesinlikle böyle değildi
Allah'tan ben hiç kabız olmadım,hatta ilk haftalar ishaldim bende herşey ters işliyorbende öyleyim psikoloji sanirim birde kabızlık eklendi
Canım bn kontrole 20 gün falan var Acaba yarın arayip sorsam mı acikcasi bn de kullanmak istemiyorum. Inşallah senin de ilacı keser canimAynen onun etkisi, yaşam enerjimi içten içe sömürüyor sanki nedensiz bir mutsuzluga kapılıyorum her sey yolundayken. Prospektüsünde de yazıyor depresyon vb seyler. Bende de kanama olmustu ondan vermişti. Bu salı kontrol var inşallah keser ilacı dr.
Benim dün gece boyu sol kasığım ağrıdı Sağa sola dönerken de sızlıyo valla diken üstündeyim ankaradaki doktoruma instagramdan sordum ısrarla asprin iğne yok diyor bir yandan buradakilere güvenemiyorumKızlar hapşururken kasıgınıza ağrı giriyor mu?
Mide bulantısı yasamamanin bize hediyesi sanırım bu iştah,inşallah 40 hafta sürmez bu yoksa yandik
Bu arada 6 kilo çokmuş ya, ben 1 kilo aldım sanırım 56 idim 57 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?