2019 Kasim anneleri buraya:)

Kiz bende ayniyim yaa yemegi 7de yedik ama ben suan aksm yemegi yememis gibiyim

6 kilo aldim.. doymuyorum bende şoklardayim :))

Bende öyleyim bir saat sonra sanki sabahtan beri hiçbir şey yememişim gibi gözüm dönüyor yemeğin hazırlanmasına bile sabrım olmuyor ilk gebeliğimde kesinlikle böyle değildi

Evet kullanıyorum gece yatmadan once 200 mg aslinda dusuk tehlike yoktu doktor önlem amaclı verdi. Ilacın etkisi olabilir mi ?
Aynen onun etkisi, yaşam enerjimi içten içe sömürüyor sanki nedensiz bir mutsuzluga kapılıyorum her sey yolundayken. Prospektüsünde de yazıyor depresyon vb seyler. Bende de kanama olmustu ondan vermişti. Bu salı kontrol var inşallah keser ilacı dr.

bende öyleyim psikoloji sanirim birde kabızlık eklendi

Kiz bende ayniyim yaa yemegi 7de yedik ama ben suan aksm yemegi yememis gibiyim
6 kilo aldim.. doymuyorum bende şoklardayim :))
Bende öyleyim bir saat sonra sanki sabahtan beri hiçbir şey yememişim gibi gözüm dönüyor yemeğin hazırlanmasına bile sabrım olmuyor ilk gebeliğimde kesinlikle böyle değildi
Mide bulantısı yasamamanin bize hediyesi sanırım bu iştah,inşallah 40 hafta sürmez bu yoksa yandik
Bu arada 6 kilo çokmuş ya, ben 1 kilo aldım sanırım 56 idim 57 oldum

Canım bn kontrole 20 gün falan var Acaba yarın arayip sorsam mı acikcasi bn de kullanmak istemiyorum. Inşallah senin de ilacı keser canim

kızlar 23 yaşındayım ilk gebeliğim :) benim kadar yiyen var mi bilmiyorum sofradan kalktiktan iki dk sonra bende açlik hissi başliyor . Sanki yediklerim mideme gitmiyor hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…