Tanışma Fasıllarınız geçmiştir büyük ihtimal ama nerelerdensiniz genelde aranızda yası en büyük ben miyim acaba 35 bitmek üzere
33 yaşındayım ben
ben ve esim balik kizim koc buda akrep.olursa vay halimize...Hemen hemen aynı yaslardayiz ne güzelBebeğim vaktinde doğarsa akrep burcu olacak.Ben balık burcuyum.Eşim başak,kızım boğa
https://www.facebook.com/groups/2335225409829974/ grubada gelin kızlar
aynen canim. her seferinde hemdeKızlar hapşururken kasıgınıza ağrı giriyor mu?
bende 2014 martta dogum yaptim. halada gorusuyoruzİyi sevindim yas araliklari benzer benim de 2. Çocuğum olucak insallah istanbuldayim,
2014 haziran da doğurmuştum 2014 haziran anneleriyle forumda tanıştığım hala görüşüyor ve yazışıyoruz
Benim öyle canım ama ben sigarayı bıraktım diyede olabilirkızlar 23 yaşındayım ilk gebeliğim :) benim kadar yiyen var mi bilmiyorum sofradan kalktiktan iki dk sonra bende açlik hissi başliyor . Sanki yediklerim mideme gitmiyor hiç
Agrılar normalmiş bu dönemde. Coraspin başlamadın mı?Benim dün gece boyu sol kasığım ağrıdı Sağa sola dönerken de sızlıyo valla diken üstündeyim ankaradaki doktoruma instagramdan sordum ısrarla asprin iğne yok diyor bir yandan buradakilere güvenemiyorum
Ecopirin yazmıştı özeldeki onu kullandığımı söyledim ankaradaki doktoruma o kullanma diyor. Progesteronu da 4 gündür vajinal alıyorum bıraksam mı acaba?Agrılar normalmiş bu dönemde. Coraspin başlamadın mı?
Yani canim bir şey de yemek istemiyor ama bu açlik hissi hep var ve beni rahatsiz ediyorBenim öyle canım ama ben sigarayı bıraktım diyede olabilir
Ben kızımda 8 kilo ile doğuma girmiştim doğumdan sonra 5 i gitmişti ama bu şekilde sık acıkmalarım yoktu bunda çok kilo almaktan korkuyorumBenim sürekli midem bulanıyo ya kusturmuyo ama süründürüyo. Çok yiyen arkadaşlar kendinizi frenlemeye çalışın ya da kilo yapmayacak sağlıklı bişeyler atıştırın çünkü asıl kilo son aylarda alınıyo hatta son ay alınıyo. Ben kızımda 8.aya kadar 8 kilo aldım herkes şaşırıyodu aa ne güzel gidiyosun falan nasıl yani 8 aylıkmısın inanılmaz diyolardı sonraaaa doğum iznine çıktım falan derken o son haftalarda hoop 15 kilo aldım üstüne herkes şokloğusa resimlerimde yüzüme hava basılmış gibi
Maşallah ne güzel 8 kilo hiçbişi değil. Normalde 12 kilo idealdir. İdealin de altında almışsın. Ya bence ne kadar yediğin değil ne yediğin önemli, açlığı bastırmalı öyle durulmaz tabi de işte sağlıklı bişeylerleBen kızımda 8 kilo ile doğuma girmiştim doğumdan sonra 5 i gitmişti ama bu şekilde sık acıkmalarım yoktu bunda çok kilo almaktan korkuyorum
Çok doğru ama canım hep sağlıksız şeyler istiyo elimden geldiğince frenliyorumMaşallah ne güzel 8 kilo hiçbişi değil. Normalde 12 kilo idealdir. İdealin de altında almışsın. Ya bence ne kadar yediğin değil ne yediğin önemli, açlığı bastırmalı öyle durulmaz tabi de işte sağlıklı bişeylerle
Canımm sen bilirsin elbet ama ben kendi adıma coraspini bırakmaya cesaret edemem.Ecopirin yazmıştı özeldeki onu kullandığımı söyledim ankaradaki doktoruma o kullanma diyor. Progesteronu da 4 gündür vajinal alıyorum bıraksam mı acaba?
Bende farklı değilimÇok doğru ama canım hep sağlıksız şeyler istiyo elimden geldiğince frenliyorum☺
İyi fikir ama konu sahibi konuyu açıp bırakmış..Onun yapması lazım ilk sayfadaKizlarr bende kendimi tanitayim ben 26 yasindayim. 20 kasim akrep burcuyum. 2015 aralik annesiyim ilk oglumdada bu hamileligimdede doktor bizi asilamaya yönlendirdigi ay gecen 1 sene beklemeden sonra hep o ay hamile oldugumu ögrendim. Almanya da yasiyorum. Hamileligimi ögrendigimde 82.5 kiloydum suan 76 filan geliyorum 10 tane serum yedim bu hafta sadece belki almisimdir dedim ama hala ayni. Cok memnun oldum. Bizim 2015 grubunda cizelge yapmislardi herkesin yasi son adet tarihi cocugun cinsiyetlerini ögrendigimizde onlari ekliyorlardi ama bilmiyorum nasil yapildigini
Ben zatn kiloluyum tup bebek tedavisi asilama derken ilaclar sisirmisti zatn yandmm benBenim sürekli midem bulanıyo ya kusturmuyo ama süründürüyo. Çok yiyen arkadaşlar kendinizi frenlemeye çalışın ya da kilo yapmayacak sağlıklı bişeyler atıştırın çünkü asıl kilo son aylarda alınıyo hatta son ay alınıyo. Ben kızımda 8.aya kadar 8 kilo aldım herkes şaşırıyodu aa ne güzel gidiyosun falan nasıl yani 8 aylıkmısın inanılmaz diyolardı sonraaaa doğum iznine çıktım falan derken o son haftalarda hoop 15 kilo aldım üstüne herkes şokloğusa resimlerimde yüzüme hava basılmış gibi
Evet ve cok korkuyorumKızlar hapşururken kasıgınıza ağrı giriyor mu?
Canım senin kanama alanını söyledi mi doktor mesela benim ilkinde kesenın üst tarafı ydi şimdi kesenın arkasi. İnşallah güzel haberler alırsın keser ilacını benim daha çok var kullanmama gün asiri iğne oluyorum günde 3 kere fitil olarak alıyorum deri altından oksapar. Delik deşik oldumAynen onun etkisi, yaşam enerjimi içten içe sömürüyor sanki nedensiz bir mutsuzluga kapılıyorum her sey yolundayken. Prospektüsünde de yazıyor depresyon vb seyler. Bende de kanama olmustu ondan vermişti. Bu salı kontrol var inşallah keser ilacı dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?