Sağol canım inşallah sende bebişinı sağlıkla gör hemen yaz bizede.:)Gözünüz aydın ben de salı gideceğim kalp atışı için
Amin inşallah çok sağolun şimdi ikili testlerin korkusu sardı.Maşallah gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağına almayida nasip inşallah
Evet bende de oluyor tavsiyem yatarak değilde hemen doğrulup oturur vaziyette öldürüp hapşırın yolda ve ataktaysanız elinizle karnınızı tutun durun ve öyle hapşırın.:):)Evet ve cok korkuyorum
Progestan ignesi canim alttan muayene icin de ustte yazdim cok onemli deilmisCanım ne iğnesi yapıyorlar Bu arada alttan muane etti neden kabul etme dedin
Ole içten yazmissinki görmek istemiyosun bi sure uzak kal Esinden rica et bebeğin hareketlerini hissetmeye başladıkça ilk 3 Aydan sonra insan rahatlıyor emin ol26,5 yaşındayım ilk gebeligim aşılama niğde bulantısı çok sabahları ve gece çıkarıyorum yüzüm gözüm çöktü halsizim uykum var sürekli pskolojik olarakta huzursuzum kızlar kayinvalidemi gormek istemiyorum fazla esimede bazen kahvaltıda sinir oluyorum anlamsiz bi mutsuzluk var uzerimde oysa suan dunyanin en mutlu insani olmayi beklerdim benimde böyle kizlar
6+4 evet hiç gitmedim yaa sorma eşim bugün gidelim dedi de randevu almadım sabah arayacağım boş zaman varsa gidecez inşallah canım kız olursa fatma betül olacak inşallah annem fatma ben betül kızım ikimizden alsın istiyorum canım annem ismini vermezsem rahat edemem oğlum olursa da ilk oğlumun adı yusuf hep hz yusufu düşünerek koymuştuk onun en sevdiği yakın olduğu kardeşi bünyamin hem değişik fazla kullanan yok araları da onlar gibi olsun istiyoruz oğlumuz olursa da bünyaminkac haftalık şu an? Hic mi gitmedin dr a? Adını ne dusunuyorsunuz?
kuzum yaa bende hep sülaleden alıyorum isimleriNedir nedir isim bize de söyle kuzumisim yok isim bulamıyoruz diye yakınıyoruz bizde eşimle. Bizim sülale geniş her bi isimden var maşallah
kuzum ya güzel beslenmek lazım şu an bi sıkıntı olmaz çok minikler almaları gerekeni alıyolar da 4 5 aydan sonra çok önemli alışmaya çalışıyorum güzel beslenmeye şimdiden yoksa ilerde hiç durduramayız kendimizi bide çok kilo almak istemiyorum veremezsek sıkıntı inan o kadar yıpratıyo ki insanı oğlumdan sonra bir yıl kilo veremedim aynaya küstüm kendimi çok çirkin hissediyodum eşimin yanında dururken utanıyodum falan zaten o dönemler ekstra hassas oluyosun tekrar yaşamak istememBerdinc ilahi gece gece çok güldümValla çok iyi besleniyorsun maşallah ben sanırım iyi beslenmiyom
bende 72 canım aynıyız çok almayız inşallah72 kiloyum canım. Ama bakalım inşallah çok almayız canım yaa
27 bendebenim yaş 29 herkez yaşını yazsın birbirimizi taniyalim
bende akrebim çok seviyorum burcumu bizim bıdıkta bi kaç hafta erken gelirse sevinirim sırf akrep oldu diyeHemen hemen aynı yaslardayiz ne güzelBebeğim vaktinde doğarsa akrep burcu olacak.Ben balık burcuyum.Eşim başak,kızım boğa
ben normalde de öyleyim bu ara iyice abarttım oğluma bile her baktığımda gözlerim doluyo sebepsiz yereKızlar ben sürekli ağlak moddayimher şeye ağlıyorum resmen ve kendimi surekli ağlarken buldum bugun
yaa ben ben çok şükür eşimle iyiyim oğlumla iyiyim işte iyiyim ama hep bi sebebim var sürekli eşime ağlıyorum adam ne yapacağını şaştı hiç aşermiyorum ona bile üzülüyorum dün eşime bişeyler uydurdum istiyorum diye tam aramaya gidiyodu şaka yaptım dedim yollamadım yazık dedimSanki hayatımda kotu giden biseyler varmis hissi ile ağlıyorum halbuki hicbir sorun yok esimle çok iyiyiz okulda da mutluyum ama bilmiyorum kendimi inanilmaz mutsuz hissediyorum ama bi neden bulamıyorum
buda aynı benAllah'tan ben hiç kabız olmadım,hatta ilk haftalar ishaldim bende herşey ters işliyor
bende ilk 30 haftayı 2 kiloyla kapatmıştım herkes şaşırıyordu son 10 haftada her hafta 1 kilo aldım 12 kiloyla kapattımBenim sürekli midem bulanıyo ya kusturmuyo ama süründürüyo. Çok yiyen arkadaşlar kendinizi frenlemeye çalışın ya da kilo yapmayacak sağlıklı bişeyler atıştırın çünkü asıl kilo son aylarda alınıyo hatta son ay alınıyo. Ben kızımda 8.aya kadar 8 kilo aldım herkes şaşırıyodu aa ne güzel gidiyosun falan nasıl yani 8 aylıkmısın inanılmaz diyolardı sonraaaa doğum iznine çıktım falan derken o son haftalarda hoop 15 kilo aldım üstüne herkes şokloğusa resimlerimde yüzüme hava basılmış gibi
Evet canım plasentadaymış kanama alanı, 1.5cm miş.Canım senin kanama alanını söyledi mi doktor mesela benim ilkinde kesenın üst tarafı ydi şimdi kesenın arkasi. İnşallah güzel haberler alırsın keser ilacını benim daha çok var kullanmama gün asiri iğne oluyorum günde 3 kere fitil olarak alıyorum deri altından oksapar. Delik deşik oldum
Kaçıncı haftadasın Ben 10. Haftadayım sanki kesiliyor gibi hatta 2 gündür miğdem kötüleşti yediğim bişey filan dokundu heraldeYani canim bir şey de yemek istemiyor ama bu açlik hissi hep var ve beni rahatsiz ediyor
inşallah geçicidir canım benimde kesenin altında kanama vardı şükür gecdiEvet canım plasentadaymış kanama alanı, 1.5cm miş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?