2019 Kasim anneleri buraya:)

Canim nasil oldun hersey yolunda mi.. Alttan muaeyene riskli saniyordum ben br dusuk yaptim d bu defa sordum doktoruma hic alkasi yok dedi hatta tup bebek uzmani kendisi hep alttan bakiyorum garanti olsun fie dedi,beni da alttan muayene etti..

Ben de 24 yaşındayım, Denizlideyim. İlk hamileligim :) Kanamamdan dolayi dusuk riskim vardi ve progestana basladim. Su an kanamam yok cok şükür ama 11.haftaya kadar kullanacaksin dedi doktor. Progestan bende hem felaket mide bulantısı yapti hem de kaygı bozukluğu yapti. Sürekli bebege kötü bi şeyler olacak gibi hissediyorum. Diken ustundeyim. Kusmaktan mide bulantisindan 3 kilo vermişim. Ağızdan aliyordum. Doktorumla konuştum 1 2 gündür vajinal aliyorum ve o kadar rahat ettim ki anlatamam. Bogazimdan yemek gecmeye basladi artik. Bu kez de kasik agrilarim olmaya basladi ama olsun surekli mide bulantısı cekmekten daha iyi :) aklinizda bulunsun progestan kullaniyorsaniz..

İstanbuldan kimse yokmu ya
Ay valla sormayın korkular başladı resmen noldu ordami. Bisey oldumu aslında rahat olmak en iyisi sen ne kdr rahat olursan okdr sorunsuz ilerliyo kendini dinledikçe bi sorun çıkıyor

Ole içten yazmissinki görmek istemiyosun bi sure uzak kal Esinden rica et bebeğin hareketlerini hissetmeye başladıkça ilk 3 Aydan sonra insan rahatlıyor emin ol

kac haftalık şu an? Hic mi gitmedin dr a? Adını ne dusunuyorsunuz?
6+4 evet hiç gitmedim yaa sorma eşim bugün gidelim dedi de randevu almadım sabah arayacağım boş zaman varsa gidecez inşallah canım kız olursa fatma betül olacak inşallah annem fatma ben betül kızım ikimizden alsın istiyorum canım annem ismini vermezsem rahat edemem oğlum olursa da ilk oğlumun adı yusuf hep hz yusufu düşünerek koymuştuk onun en sevdiği yakın olduğu kardeşi bünyamin hem değişik fazla kullanan yok araları da onlar gibi olsun istiyoruz oğlumuz olursa da bünyamin daha hamile kalmadan diyoduk allah nasip eder de çocuğumuz bidaha olursa isimleri bu olacak diye
Nedir nedir isim bize de söyle kuzum isim yok isim bulamıyoruz diye yakınıyoruz bizde eşimle. Bizim sülale geniş her bi isimden var maşallah
kuzum yaa bende hep sülaleden alıyorum isimleri oğlumun iki ismi var diğeri kp nin adı aslında bütün isimler çok hoşuma gidiyo hepsinde aklım kalıyo ama bunları manevi olarak çok istediğim için tereddütsüz koyuyorum her ne kadar eşim kimliği ben çıkarttıracam annenin ismini yazdırmam dese dee öyle hata yaparsa başına gelecekleri biliyo
Berdinc ilahi gece gece çok güldüm Valla çok iyi besleniyorsun maşallah ben sanırım iyi beslenmiyom
kuzum ya güzel beslenmek lazım şu an bi sıkıntı olmaz çok minikler almaları gerekeni alıyolar da 4 5 aydan sonra çok önemli alışmaya çalışıyorum güzel beslenmeye şimdiden yoksa ilerde hiç durduramayız kendimizi bide çok kilo almak istemiyorum veremezsek sıkıntı inan o kadar yıpratıyo ki insanı oğlumdan sonra bir yıl kilo veremedim aynaya küstüm kendimi çok çirkin hissediyodum eşimin yanında dururken utanıyodum falan zaten o dönemler ekstra hassas oluyosun tekrar yaşamak istemem

Bu arada kızlar öyle yazdım diye fazla kilo alanların morali bozulmasın sakın bünyeden bünyeye değişir bu arkadaşım 20 kilo almıştı doğumdan sonra 3 ayda verdi hepsini ben veremeyengillerdenim maalesef hatta bi arkadaşım normalde çok kiloluydu doğumdan sonra tığ gibi oldu şok oldu herkes yani bünyeden bünyeye değişir inşallah hepimiz fit anneler oluruz

Bu saatte tek yazan benim bu arada çalışıyorum kızlar geceleri bi kaç ay daha çalışıp zorlanırsam öyle bırakmayı düşünüyorum geceyi benim içim böyle daha rahat oluyo

Sanki hayatımda kotu giden biseyler varmis hissi ile ağlıyorum halbuki hicbir sorun yok esimle çok iyiyiz okulda da mutluyum ama bilmiyorum kendimi inanilmaz mutsuz hissediyorum ama bi neden bulamıyorum
yaa ben ben çok şükür eşimle iyiyim oğlumla iyiyim işte iyiyim ama hep bi sebebim var sürekli eşime ağlıyorum adam ne yapacağını şaştı hiç aşermiyorum ona bile üzülüyorum dün eşime bişeyler uydurdum istiyorum diye tam aramaya gidiyodu şaka yaptım dedim yollamadım yazık dedim
Allah'tan ben hiç kabız olmadım,hatta ilk haftalar ishaldim bende herşey ters işliyor
buda aynı ben normalde kabızlık çeken biriyim hamileliğimden beri yok ama ekmeği falan bıraktım ona bağlıyorum lifli gıda tüketmeye çalışıyorum

bende ilk 30 haftayı 2 kiloyla kapatmıştım herkes şaşırıyordu son 10 haftada her hafta 1 kilo aldım 12 kiloyla kapattım

Evet canım plasentadaymış kanama alanı, 1.5cm miş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…